Make up - intolerantní pleť/seborea

25.5.21 09:21

Make up - intolerantni plet/seborea

Ahoj,

Neznate Make up pro intolerantni plet (akne, ekzemy, seborea) to vse me trapi. Make up, ktery jsem pouzivala prestali vyrabet a ted hledam nahradu.. Hledam takovy, kde bude nejmene chemickych driáků, nejlepe bez parfemace a hydratujici.. Proste na doporuceni nekoho, kdo ma ty same problemy nebo se vazne vyzna…

Dekuji :kytka:

Příspěvek upraven 25.05.21 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
25.5.21 09:41

Tak ideální řešení by bylo zajít do lékárny a vyptat si vzorečky. S takovou pletí je make-up z drogerie nesmysl. A navíc každému vyhovuje něco jinýho, to chce prostě vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
25.5.21 09:48

Já používám od Yves rocher.. Je přírodní a nejsou to žádný chemický srajdy😁zkus se zeptat i tam paní vždy ochotná a dobře poradi😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.21 10:01

@Angry_birds

Mam to dnes v planu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.21 10:13

Me prave prekvapil D-test, ze nej make up je Cien z Lidlu :mrgreen:, nejmene chemikalii a skvele kryti…Nizka cena.. Taky vyzkousim :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
26.5.21 21:23

@Malábublinka
Celý život mám AE, s hledáním vhodného make-upu mám (bohužel) dlouholeté zkušenosti. Žádná ze značek z lékárny mi nikdy (co se make-upu týče) nevyhovovala. Přírodní značky taky ne- ty mi kožní problémy jen zhoršily.

Z drogerie mi vyhovoval Max Factor- Lasting Performance. Ideální (krytím, výdrží, texturou) je za mě Chanel- Vitalumiere Aqua (ale ten je dražší). Taky jsou fajn make-up od Dioru. Co mi z drahých značek vyloženě nevadilo byl Lancome (hodně parfemace).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml