Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máte prosím někdo tuto stavebnici, nebo jinou magnetickou? Jsou vaše děti spokojené? Přemýšlím, zda ji koupit, ale je poměrně drahá…
Koupila jsem kolem 2,5let starsiho- hlavne ze zvedavosti. No zatim jsem si s tim vyhrala hlavne ja
malovala jsem si, ze vedle staveni bude rad experimentovat, kdyz budu varit- jak to drzi na lednicce, nadobi atp. No nic.
Tahne mu na 4 a zatim si s tim pohraje chvilku a putuje to zpatky na skrin. Bud k tomu dospeje casem, nebo se to bude libit mladsi. Mnohem, mnohem vic se nasim detem zatim libi duplo.
@Capretta Diky, toho se prave bojim, je to fakt pomerne draha hracka. U nas dlouho nefrcelo ani duplo, zacalo trosku az ted, v synove temer 4 letech… taky jsem si rikala ze mozna spis poridim par dupel (za zlomek ceny magny).
Synovi jsme ve 2 letech koupili Magna Tiles, 32 dílků. Líbilo se mu to, ale dílků bylo na stavění docela málo. Tak jsme po pár měsících přikoupili Yikumo 100ks sadu. Jsou kompatibilní, magnety stejně silné, 100 dílků včetně 2 podvozků aut stálo stejně jako 32ks Magna tiles.
Kluk má necelých 2,5 roku a rozhodně si s tím vyhraje, i když samozřejmě zámek ještě nepostaví
ale baví ho když mu něco postavíme my a on si s tím pak hraje a jezdí si tam s autíčky.
Dobrý den, @Callista,
může se, prosím, zeptat, kde se vám podařilo Yikumo sehnat? Našla jsem pouze na britském Amazonu a po předchozích zkušenostech mám trochu obavy z Británie objednávat kvůli výši vypočítaného cla.
Mockrát děkuji za radu ![]()
Nicméně synovi už se 2 yikumo povedlo naštípnout, jsou zjevně trochu křehčí než Magna Tiles. Nicméně on je fakt drak a chová se k nim hnusně. Věřím, že pro normální dítě budou v pohodě.
@Callista mockrát dekuju!
Clo by vám pravděpodobně bylo vypočítáno při převzetí balíčku. Tak je možné, že pokud jste neplatila nic nad rámec poštovného (cca 15 liber), mají to už v ceně zahrnuté ![]()
Každopádně moc díky!