Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nebojte, já jsem srab a zvládla jsem to. Jo moc jsem se bála. Ono ji řekněte, že pak dostane odměnu a uděláte si hezký den. Moc držím pěsti a vím, že máte strach. Já ho též měla a byla jsem už 2×
Jediné nepohodlí je, že se nesmí hýbat… ![]()
Zkus namotivovat, budeš jak hustý kosmonaut, povozí tě na lehátku, navíc k tomu bezva technokoncert, tyjo, já bych tam chtěla taky a vyfotí ti/doplň část těla/, to já jsem nikdy neměla… Atd - nepomohlo by?
Přeju, ať to zmáknete v pohodě ![]()
Dobrý večer dámy.
Půjdu na MR mozku a chtěla jsem se zeptat, zda vám čouhaly aspoň nohy ven? Mám kluastrofobii nebo aspoň velmi silné úzkosti z malých prostor… Vezmu si neurol (který jsem ještě nikdy nebrala).. A pomohola by mi myšlenka že mám nohy venku
@PhereNicae píše:
Dobrý večer dámy.
Půjdu na MR mozku a chtěla jsem se zeptat, zda vám čouhaly aspoň nohy ven? Mám kluastrofobii nebo aspoň velmi silné úzkosti z malých prostor… Vezmu si neurol (který jsem ještě nikdy nebrala).. A pomohola by mi myšlenka že mám nohy venku
zhruba od pasu dolů venku. Domluv se s nimi, že ti pustí rádio do sluchátek.
@PhereNicae píše:
Dobrý večer dámy.
Ja byla několikrát. Vždy pohoda jen jednou záchvat paniky, když jsem se nechala prikryt dekou. Měla jsme pocit, že mně tam deka nepouští vzduch, nechala jsem se vyjet ven, deku pryč a pak už pohoda, na nohou jsem cítila chladný vzduch a nebála se, že se udusim.
@PhereNicae píše:
Dobrý večer dámy.
koukali mi nohy a ruce ven a sestřička byla hodná a říkala jsem jí že se bojím a byla ochotná mě i držet za ruku kdyby bylo nejhůř
Ahoj syn byl ted v patek taky byl hrozne unaveny po te rezonanci a rikal ze ho i boli jizva po slepaku a velky matersky znaminko co ma na ruce. Tak nevim no.
@rousien84 píše:
Ahoj syn byl ted v patek taky byl hrozne unaveny po te rezonanci a rikal ze ho i boli jizva po slepaku a velky matersky znaminko co ma na ruce. Tak nevim no.
To slysim prvne. Byla jsem 2× jako dospela, me dcery kazda jednou jako deti a nikdo nebyl potom unaveny
Já se taky zeptám, dcerka 21 měsíců má jít taky na MR, budou ji muset uspat, neví někdo jak dlouho bude muset být v nemocnici.Nebo alespoň přibližně.
@mamule42 píše:
Já se taky zeptám, dcerka 21 měsíců má jít taky na MR, budou ji muset uspat, neví někdo jak dlouho bude muset být v nemocnici.Nebo alespoň přibližně.
Po vyšetření, odeznění „narkozy“ nás propustili. Bylo to před hodně lety, ale určitě to je stejné.
Dobry vecer nevite nahodou jestli rezonance odhali parazity v tele jestli je na tolik dokanale aby to videlo. ![]()
Ahoj, proč se někdy při mr mozku dává kontrastní látka a někdy ne?
Měla jsem mr kvůli bolestem hlavy k vyloučení sekundární bolesti a nikdo mi kontrastní látku nedal a já se teď bojím, že tam nemuselo jít něco vidět.
Odhalí mr vyšetření bez kontrastu nádory atd?