Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@jitka 11 píše:
Vyřádí se vždycky na chatě, kam jezdíme do pozdního podzimu.
Vždycky doma si vymyslí divadlo, a to hrají docela často.
Pizza je taky docela dobrý nápad, snad jí budou jíst i kluci. Oni jí moc nedají.
Plastelíny máme doma až až, to raději ale dám na zem igelit, protože syn je schopný ji sníst i zašlapat do běhounu.
Pohoštění už začneme dolaďovat, zatím máme vymyšlené ovocné špízy, dětské šampáńo, veselé ksichtíky z housek atd..,
Ja mam za sebou ted oslavu. V sobotu.No to bylo neco
.12 holek, co absolutne nezavrou zobaky
Svoji starsi jsem udala babicce vecer,5 se mi podarilo vecer vratit a zbytek u nas spal
.Akorat ja mam dvojity pohosteni, sedime i s par dospelakama. A den predtim je vzdy oslava pro rodice nase a babicky.Ale jak vzdy nadavam, vlastne to mam moc rada. Takzeni tobe drzim palecky, at to taky prezijete ve zdravi
.
@Eliskaxox píše:
@jitka 11 Já si teda upřímně nedovedu představit hrát si 10ti léte kluky s modelinou nebo si na oslavě čístmám synovce 9,7,5 a syna 5,5 let a z toho co jsi napsala tak by je maximálně zabavilo lego
a o tom že by 7-10 letí děti zaslapavaly modelinu do země nebo ji jedly bych snad ani neuvažovala.
Syn měl v květnu oslavu 5.narozenin a tam všechny kluky vzal přítel a učil je střílet že vzduchovky. Každý si odnesl svůj papírový terč s dirama a byli úplně nadšený.
Těm mladším do 8 let bych doma vymyslela určitě nějaké soutěže, mám zkušenost že to děti baví- třeba hledání pokladu. Těm starším bych asi pustila Xbox a dala pizzu to bude top oslava
S tou modelínou to je pravda. Syn opravdu je takový. Prostě všechno, co dostane do ruky, tak musí ochutnat. Nic s tím neudělám, snad ve 20 už jí jíst nebude ![]()
Máme jen byt, takže přemýšlíme, co se tam vejde.
Asi vyhraje bunkr a lego.
@jitka 11 na pohosteni jsem tentokrat udelala misticky, je to velmi rychly a slavilo to uspech jak u dospelaku, tak deti
.A klasika, hodne mufinu.Pak jednohubky z pomazanek, co maji deti rady(tunakova a bramborova),hodne tycinek, par krupek, misa popcornu a hromady nakrajeneho ovoce a zeleninove misy.Dort kupovany a kolace.Na veceri spagety uz s hotovou domaci smesi, co mi zavaruje mamka. Tentokrat pizza nebyla, jen pizza sneky na zobani.
@Eliskaxox píše:
@jitka 11 Já si teda upřímně nedovedu představit hrát si 10ti léte kluky s modelinou nebo si na oslavě čístmám synovce 9,7,5 a syna 5,5 let a z toho co jsi napsala tak by je maximálně zabavilo lego
a o tom že by 7-10 letí děti zaslapavaly modelinu do země nebo ji jedly bych snad ani neuvažovala.
Syn měl v květnu oslavu 5.narozenin a tam všechny kluky vzal přítel a učil je střílet že vzduchovky. Každý si odnesl svůj papírový terč s dirama a byli úplně nadšený.
Těm mladším do 8 let bych doma vymyslela určitě nějaké soutěže, mám zkušenost že to děti baví- třeba hledání pokladu. Těm starším bych asi pustila Xbox a dala pizzu to bude top oslava
@wildcherry píše:
Ja mam za sebou ted oslavu. V sobotu.No to bylo neco.12 holek, co absolutne nezavrou zobaky
Svoji starsi jsem udala babicce vecer,5 se mi podarilo vecer vratit a zbytek u nas spal
.Akorat ja mam dvojity pohosteni, sedime i s par dospelakama. A den predtim je vzdy oslava pro rodice nase a babicky.Ale jak vzdy nadavam, vlastne to mam moc rada. Takze i tobe drzim palecky, at to taky prezijete ve zdravi
![]()
.
Děkuji moc.
Určitě to zase vydržím, jako už hodně dlouho předtím.
I u nás bude dost dětí, a se spaním nepočítám.
Rodinnou oslavu máme vždycky tak, aby mohli všichni přijet.
Tentokrát to vyjde na 30.10. a bude nás jen 15.
@wildcherry
Pohoštění vypadá luxusně.
To máš doma ty kelímky?
@jitka 11 píše:
@wildcherry
Pohoštění vypadá luxusně.To máš doma ty kelímky?
Jj, daji se koupit, nebo objednat.Cena cc 200,– za 40ks. nechapu, ze jsem to nedelala uz driv, je to fakt rychly a hezky a dobry.
@wildcherry píše:
Jj, daji se koupit, nebo objednat.Cena cc 200,– za 40ks. nechapu, ze jsem to nedelala uz driv, je to fakt rychly a hezky a dobry.
Určitě levnější, než kdybys to kupovala.
Co tam dáváš?
@jitka 11 píše:
Určitě levnější, než kdybys to kupovala.
Co tam dáváš?
Na dno domaci ostruzinovou marmeladu, krem je Mascarpone vyslehany s bezlaktozovym mlekem (protoze ho piju ja),jinak klidne obyc, cukr, trochu prave vanilky.zele je Agar, pracuje se mi s nim nejlip.Ale ve finale je to uplne jedno, na vikend chci udelat jen z tvarohu, jakoby Misa tvaroh a bez prave vanilky, deti moje to fakt neoceni, lusky si nechavam na lepsi prilezitosti
.A nebo mascarpone s kondenzovanym mlekem ci karamelem, to maji taky hodne radi doma.Ve finale, kdyz tam das bily jogurt, porad to bude vypadat v tech miskach dobre ![]()
@wildcherry píše:
Na dno domaci ostruzinovou marmeladu, krem je Mascarpone vyslehany s bezlaktozovym mlekem (protoze ho piju ja),jinak klidne obyc, cukr, trochu prave vanilky.zele je Agar, pracuje se mi s nim nejlip.Ale ve finale je to uplne jedno, na vikend chci udelat jen z tvarohu, jakoby Misa tvaroh a bez prave vanilky, deti moje to fakt neoceni, lusky si nechavam na lepsi prilezitosti.A nebo mascarpone s kondenzovanym mlekem ci karamelem, to maji taky hodne radi doma.Ve finale, kdyz tam das bily jogurt, porad to bude vypadat v tech miskach dobre
Děkuji moc. To vypadá na dobrou bombu.
![]()
@jitka 11 píše:
Děkuji moc. To vypadá na dobrou bombu.![]()
![]()
![]()
Nemas zac ![]()
@Eliskaxox mám doma osmiletého a sice by modelínu nesnědl, ale zašlapávání do koberce a matlání na stěny je u něj vrchol zábavy..
Ahoj,
vubec neřeším, co baví návštěvu, ale zatím jsem ani neměla problém.
Mám dvě holky 4,5 a 2,5let a mají domeček pro barbie, krabici lega, krabici mag formers, kuchynku, krabici mixu hraček (plyšáky) a kufrík miniatur a plně si vyhrají i s nuvštěvou ![]()
Vánoce mě děsí, zase další krámy ![]()
@Eliskaxox souhlas
i to lego je dobrý tak pro jednoho-dva, ale jakmile je parta, je to o něčem jiném
@wildcherry prosim,jaka je bramborova pomazanka, to neznam.