Majitelky BlackBerry, jste spokojené?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13503
7.12.11 18:06

Majitelky BlackBerry

Ahoj
mate nektera BB? Zajima me jaky typ a jaka je vase spokojenost..
uz dlouhou dobu se mi tento telefon libi, nepotrebuji ho kvuli vybaveni nebo netu atd, ale proste protoze se mi libi.
Jak se vam pisou sms? Je to o zvyku?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1553
7.12.11 19:17

Ahoj BB mám služební, a jsem s telefonem mooc spokojena. Mám myslím BB9780.
parádně se mi píšou sms a emaily díky práci s oběma palci :palec:
Za mě :palec: .. já osobně buď Nokia E6/E7/E8, nebo BB .. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
7.12.11 19:37

Tak já měla taky BB, ale změnila jsem to a ted mám Iphone. Ale nejsem moc spokojená, nemůžu si zvyknout na dotykový displej. Takže podle mě byl BB lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.12.11 19:38

ahoj,
měla jsem též BB jako služební. Je to vyloženě pracovní telefon - lze synchronizovat s mailovým klientem, kalendář, soukromé sms a další aplikace. SMS a maily se píšou docela dobře, má to klasickou klávesnici jako PC.
Nicméně pro běžného uživatele je to hodně komplikovaný telefon. Teď, co jsem na MD, jsem BB zahodila a mám iphone4. Nejlepší telefon, naprosto intuitivní ovládání, skvělý na internet, fotky, videa, sms… prostě všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
7.12.11 19:45
derida píše:
Tak já měla taky BB, ale změnila jsem to a ted mám Iphone. Ale nejsem moc spokojená, nemůžu si zvyknout na dotykový displej. Takže podle mě byl BB lepší :palec:
:mrgreen:

moje kamarádka - velmi intenzivně pracující managerka, říká BB crack-berry :-) (crack = velmi návyková droga)
všichni majitelé BB co znám jsou totálně vytížení workoholici, co nepouštějí telefon z ruky ani na záchodě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
7.12.11 20:21
Black_Orchids píše:
derida píše:
Tak já měla taky BB, ale změnila jsem to a ted mám Iphone. Ale nejsem moc spokojená, nemůžu si zvyknout na dotykový displej. Takže podle mě byl BB lepší :palec:
moje kamarádka - velmi intenzivně pracující managerka, říká BB crack-berry :-) (crack = velmi návyková droga)
všichni majitelé BB co znám jsou totálně vytížení workoholici, co nepouštějí telefon z ruky ani na záchodě :-D
:D :D jj,tak to je pravda,manžel ho má v ruce skoro pořád :D a je s ním spokojený.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
7.12.11 20:22

manžel má bb služební a mně teda moc nesedí (ale nevím, co má za typ :-D ), ale je to asi i o zvyku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3219
7.12.11 20:23
Black_Orchids píše:
derida píše:
všichni majitelé BB co znám jsou totálně vytížení workoholici, co nepouštějí telefon z ruky ani na záchodě :-D

no tak to se mám na co těšit, přítel ho teď v práci vyfasoval :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
7.12.11 20:36
Black_Orchids píše:
derida píše:

chacha tak to sedi, taky jsem neco takoveho slysela.

Jinak me dotykovky viz iPhone nesedi, ma ho chlap a ja jsem na nervy z psani sms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
7.12.11 20:46

jj, je to tak trochu návykové.., já teď na Md docela často si píšu právě maily s manželem…místo sms, takže i přes to, že teď ho nemám pro služební účely, využívám jeho možnosti k soukromým účelům a :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
8.12.11 11:40
Taminka píše:
Black_Orchids píše:
derida píše:

chacha tak to sedi, taky jsem neco takoveho slysela.

Jinak me dotykovky viz iPhone nesedi, ma ho chlap a ja jsem na nervy z psani sms..

Mně taky nesedí, nemůžu s ním pořádně napsat SMS, mám totiž dělší nehty a to je horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
3.10.13 12:23

Nevíte, podporuje BB aplikaci SHAZAM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
3.10.13 13:29

@Katrinka ahoj, podporuje na bb world je primo aplikace, kterou si stahnes. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
3.10.13 13:33

@Kytina Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.15 19:29

Ahoj holky, máte některá z Vás zkušenosti s blackberry passport nebo classic, docela mě tyto smartphony zaujaly, zvláště tento:

http://www.shopblackberry.cz/…-p-1217.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák