Make up, který nedělá žmolky

854
28.11.15 09:09

Make up, který nedělá žmolky

Máte tip na nějaký make up, který vytvoří krásnou pleť bez žmolků? Měla jsem i dražší make up např. od Max Factor, ale žmolky dělal a nevypadá to pak hezky. Chtěla bych make up, který udělá přímo masku, líbí se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
28.11.15 09:15

Bych řekla, že ti ty žmolky dělá ten velký maskovitý nános. Pod make-upem musí být podklad, tím to může být taky. Dobrou masku ti ve velkým nánosu udělá Dermacol Make-up cover :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
28.11.15 09:19

Oriflame - miberální make-up Giordani Gold, k tomu odpovídající pudr a :palec:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
28.11.15 09:23

@misa.859 Jak jsem stará, tak asi úplně nevím co si představit po pojmem „maska“ :nevim: Tím myslíš ten hnus, co je na první pohled poznat, že jsi zmalovaná jak na karneval? To, co nosí některé vyžilé krásky?
Nevím, ale podle mě i make-up by měl vypadat jemně a přirozeně.
Promiň, ale tohle jsem musela. POkud je to nějaká nová technologie, která mi unikla, tak se omlouvám

• Citovat
  • Upravit
143
28.11.15 09:25

Penovy makeup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.11.15 09:26

@jjelena GG je super, masku fakt nedělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
28.11.15 09:30

Zajdi si do sephory, ať ti vyzkouší make upy rovnou na tve pleti. Dělám to tak vzdy, potom jdu nakoupit a když jsem i po hodine spokojena, tak si ho jdu koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
28.11.15 09:38

Plet musi byt ocistena a hydratovana kremem, podklad je velke plus, make up musi byt kryci.. Doporucuji Rimmel match perfection, ma modre vicko… Nebo s cervenym ktery vydrzi cely den mam vyzkouseno 17h v praci bez problemu. A je krasne kryci. Zalezi co mate za tip pleti.. Take si obcas udelejte peeling

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35988
28.11.15 09:45

A co davas pod makeup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
28.11.15 09:50

Tak ono je to celkove o tom, jestli mas pket hladkou, hydratovanou, bez vrstev starych bunek, jestli se makeup hodi pro tvu typ pleti… Pokud mas suchou plet a das na nej vysusujici makeup, tak ti zmolky udela, i kdyby stal milion.
Masku nechapu, jako ze budesmit na celisti caru, prechod k tve barve pleti a krk jinou barvu jak oblicej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21753
28.11.15 09:50

Pod make-up dej hydratační krém, nech trochu vsáknout, poté podkladovou bázi, zase nech vsáknout a teprve poté make-up. pak ti to nebude žmolkovat. s typem make-upu neporadím, já ty co dělají „masku“ nemám ráda. mám ráda jemné líčení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
28.11.15 10:00

Max Factor drazsi? Tak to ti ani nebudu doporucovat Daywear od Estée Lauder, Miracle nebo Airteint od Lancome nebo od Clinique, kde ti doporuci primo dle pleti na miru…

• Citovat
  • Upravit
22315
28.11.15 10:06

Já si koupila Dior forever skin…je boží, cena je teda vyšší, ale vydrží celý den, neotírá se, jsednotí pleť.

Jediné mínus- nedělá masku, jen krásnou pleť 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
28.11.15 10:08

@Hanka1 no tak když chce masku, tak třeba kupovala dřív u vietnamců :mrgreen:

Jéžiš, já jsem hnusná :roll:

• Citovat
  • Upravit
6203
28.11.15 10:17
@jjelena píše:
@Hanka1 no tak když chce masku, tak třeba kupovala dřív u vietnamců :mrgreen:Jéžiš, já jsem hnusná :roll:

Když k tomu nemáš co říct, tak proč tu hatuješ? :roll:

Zakladatelko vím, co máš na mysli. Mám dermacol v takovém kelímku s kaviárem. Ten krásně kryje. Je to takový ten střed - cenový. Makeupů mám snad 10 různých značek doma, ale většinou to dopadne tak, že si je míchám dle příležitosti kam jdu.

Ano je hezké mít krásný, čistý decentní make up, který vypadá přirozeně. Ale asi taky záleží na příležitosti. Na firemní večírek bude prostě nezajímavý, ale na běžné nošení např. do práce tomu rozumím. Také záleží na pleti, pokud má někdo kránou pleť, bez pigmentových skvrn, případně stop po akné, tak to asi přirozeným světlým makeupem moc nezakryje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí