Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@terous88 Já jsem moc spokojená v salonu Emily na Klamovce. Používá kosmetiku Bioline. A
Ale, co se týče samotného akné, tak mi pomohl krém na akné a ekzém od Mínus 417.
@terous88 Ano, používají i Inlight. To je 100% přírodní bio kosmetika. Ale já tam chodím na ten Bioline. To není zcela přírodní.
Dělají to ručně i s nějakými přístroji. Já jsem na ně taky přišla na doporučení. Chodím přímo k Emílii, ale ta už možná nebere nové klienty, protože má plno. Nicméně její kolegyně Felicita je také moc šikovná. Má Emiliinu školu ![]()
@terous88 Chápu. Zkus tu Emily. Snad budou ještě brát nové klientky. Myslím, že ten Inlight tvoje pleť určitě zvládne bez nežádoucích reakcí. Myslím, že je to ta vůbec nejčistší kosmetika na trhu.
Dobrý den,
pokud vás trápí pleť nebo si nejste jistá, jakou kosmetickou péči zvolit, zkuste využít odbornou poradnu GERnétic na eMiminu: Poradna GERnétic – francouzská kosmetika
Na vaše dotazy zde odpovídá Šárka, která se dlouhodobě věnuje zákaznické podpoře a kosmetickému poradenství pro značku GERnétic v Česku i na Slovensku. Pomáhá s výběrem přípravků, postupem aplikace a celkovým přístupem ke zdraví – protože zdravá pokožka začíná uvnitř.
Neváhejte se zeptat na cokoliv, co se týká péče o obličej, tělo nebo vlasy.
Poradna je zcela zdarma a dotaz můžete vložit i anonymně.
Držím palce,
Viki ![]()