Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pokud jsi z Prahy, tak vyborna DETSKA gyn. je na Cernym Moste. Ted bych dala hypermanganovou lazen.
Pokud ji nic nebolí, nechala bych to až na příští týden. Ale pak bych s ní zašla na dětskou gynekologii.
Moje dcera to měla kolem dvou let taky, přesně, když přestala nosit plíny. Zkus nejdřív nakoupit probiotika a oplachovat heřmánkem nebo řapíkem. Pokud to nepomůže, tak bych si řekla dětské dr o odčervovací tablety (tím to často bývá, zamoří kdeco). A pokud ani to nepomůže, tak na dětskou gynekologii, udělají výtěr a pokud by tam něco bylo, tak dají buď antibiotický gel, nebo antibiotika do pusy.
Dcerka měla ve třech letech taky něco takového, byly jsme u dětské gynekoložky. Měly jsme takový roztok do koupele, ale nevím, bohužel, jak se to jmenovalo..
Jestli áš v dosahu lékárnu, tak co zkusit Fungicidin mastičku? - je to do pipky na kvasinky… neuškodí a možná pomůže… dávala jsem to i roční dceři… a k tomu probiotika do pusy.
Holky, děkuji za rady, teď jsme jí dávala spinkat a opět na kalhotkách jakoby vodnatý zabarvený flek, doufám, že to není nic vážného, v pondělí ji vezmu k mudře, už jí tam budeme mít, ale teď ji nemohu ani zavolat je v zahraničí, proto se ptám tady
tak děkuji moc. Volala jsme do nemocnice, prý máme vydržet a zatím koupele v tom heřmánku, či řapíku
@Anonymní píše:
Holky, děkuji za rady, teď jsme jí dávala spinkat a opět na kalhotkách jakoby vodnatý zabarvený flek, doufám, že to není nic vážného, v pondělí ji vezmu k mudře, už jí tam budeme mít, ale teď ji nemohu ani zavolat je v zahraničí, proto se ptám tadytak děkuji moc. Volala jsme do nemocnice, prý máme vydržet a zatím koupele v tom heřmánku, či řapíku
a při močení nemá problém? má stejnou barvu moči i zápach? třeba zánět něčeho močového… ale spíš to tipuju na ty kvasinky. nesahá si tam? svědění? buď to bude z jedné dírky nebo z druhé…podívej se tam, třeba uvidíš v některé dírce něco. Fungicidin ale nic nezkazí… ![]()
@Anonymní píše:
Holky, děkuji za rady, teď jsme jí dávala spinkat a opět na kalhotkách jakoby vodnatý zabarvený flek, doufám, že to není nic vážného, v pondělí ji vezmu k mudře, už jí tam budeme mít, ale teď ji nemohu ani zavolat je v zahraničí, proto se ptám tadytak děkuji moc. Volala jsme do nemocnice, prý máme vydržet a zatím koupele v tom heřmánku, či řapíku
ale vodnatý zabarvený flek…
kvasinky dělají spíše hustější…
to je zajímavé…
Jo tu moč bych taky vzala rovnou k doktorce
Taky jí po nás chtěla. Nejdřív vyloučila infekci z močových cest. Takže tím určitě nic nezkazíte ![]()
Močvezmu určitě, jinak při čůrání si nijak neztěžuje, tak doufám, že to nic nebude kočička malá ![]()
@Anonymní píše:
Močvezmu určitě, jinak při čůrání si nijak neztěžuje, tak doufám, že to nic nebude kočička malá
tak hlavně, že nemá nějaké horečky nebo svědění… to nic nebude… určitě kvasinky
nebo skrytý zánět, který nemusí nutně bolet… tělo si zvyká na dupku bez teplíčka, bez plen… třeba se prochladila… uvař pytlík heřmánku do koupele ![]()
A až se vzbudí, tak se jí tam mrkni, jestli v některé dírce něco neuvidíš… po spaní by tam něco mohlo být - je to delší doba bez čůrání.
Musíme jet koupit, hned jak se vyspinká, já tady měla čaje ale starý a načatý, raději koupím nové ![]()
Neměla poslední dny rýmu? Řešila jsem to kdysi u své dcerky, byly jsme i na dětské gynekologii, tenkrát mi řekli, že se to stává při rýmě, nedělat sedací koupele, udělat odvar ze zeleného čaje a pipču jen opláchnout vlažným odvarem…3× denně..
Dobrý den, moc prosím o radu, má dcerka je cca dva měsíce bez plen, dnes si venku řekla o čůrání letěla jsme k ní a dala jí čůrat, v tom sem si všimla flíčku na kalhotkách, přesně obtisk předeččku
nikdy to neměla, tak netuším
nevíte co by to mohlo být? je to slabé, ale je, lehounce nahnědlé
má dr. je na dovolené, bude až v pondělí.