Malá pije skoro celou noc

302
27.9.16 14:35

Co mléko večer odstrikat a v noci ji dát z lahvičky? napije se spíš najednou, tohle vypadá, ze Duda.taky jsme to tak měli, pak jsem ho to musela odnaucovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
27.9.16 14:44

@Shaari90 No, udělala si z tebe dudlíka. Prostě u maminky na prsu je dobře. Já jsem tedy děti odpojovala, když efektivně nesály. Klidně jsem je pak nakojila třeba za 40 minut znova, pokud měli žížu či hlad, nebo potřebovali ten kontakt. Ale dvě hodiny v kuse jsem teda dudlíka nedělala ani, když dítě mělo několikahodinovou koliku.

Prostě bych jí dopojila a našla jiný způsob, jak ji uklidnit a uspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.9.16 14:51

@Shaari90 Jinak ještě k dotazu. Ne, tohle nevypadá na klasický růstový spurt. Při něm má dítě zvýšenou potřebu jídla a skutečně jí, ne jen cumlá.
Prostě se u tebe uklidňuje. Večer děti zpracovávají zážitky, některé se neumějí zklidnit a usnout, jsou zahlcené dojmy z uplynulého dne, začínají se rovnat zuby v dásních… milion a jeden důvodů, proč může být dítě neklidné.
A pokud přibírá a neřve hlady, tak jí kojení evidentě stačí. Za mně není kam pospíchat s přírkmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.9.16 22:21

@Shaari90 presne stejny u nas, mala ma 5 a pul mesice a je na kozach v noci vylozene zavisla. Nejradsi by mela prso v puse celou noc a beda jak se pohnu a vypadne, hned po nem zacne lapat a natahovat rucicky..
Takze jsme ve fazi odnaucovani spani v postely a spi v postylce, ale uz se dnes asi 6-8× probudila. Ty prsa jsou pro ne nenahraditelny… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
27.9.16 22:28

Moje mala taky v noci pila furt a dlouho. Byla prisata skoro porad. Po 14 mesicich jsem ji odstavila a presla na UM. Kazdopadne budi se 3-6 za noc a chce mleko. Uklidnuje ji to. Ma 20 mesicu. Pokud nemas problem s kojenim UM bych nedavala. Krasne ti prospiva a treba potrebuje jen kontakt. Mala se mnou spala v posteli do 8 mesicu, pak bez problemu presla do postylky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová