Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ono fakt jsou chlapi, kterým se to líbí…
Jeden můj kamarád má s velkými prsy problém, prý se jich bojí a má radši malé pecky. ![]()
Předběhla jsi mě se založením diskuse. Já být muž, tak sama se sebou nechodím. Měla jsem dva vážné vztahy, vím, že nadšení moc nebyli. Mela jsem milence a u některých vím 100%, že kdybych měla prsa větší, tak…
Spis bych rekla, ze jsou to treba dolňaci, co je vylozene vzrusuji stihle nohy a prsa jsou jim jedno. Nebo proste…ehm… se jim libi dospivajici divky, takze i vyhledavaj zeny, ktere je pripominaji. Ale to plati treba, po cem se otaceji.
Ale rekla bych, ze nejcastejsim duvodem je, ze ho uchvatila konkretni žena a tu zboznuje ![]()
Můj kamarád mi říkal, že ho velká prsa děsí, protože jeho babička má prsa enormně velká. Takže preferuje menší
@PaníKadrnožková nemají spíš dolnaci rádi peknej kulatej zadek? ![]()
@ElisC píše:
Můj kamarád mi říkal, že ho velká prsa děsí, protože jeho babička má prsa enormně velká. Takže preferuje menší
Není nic horšího, než si při sexu vybavit babičku.
@Anonymní píše:
Dobrý podvečer všem na emiminu. Co si myslíte o tom, že muže můžou přitahovat malá prsa. Např. o rozměrech A75. Zda vás tím jen nechtějí uchlácholit. Není tam přeci skoro nic, na co by si mohli sáhnout nebo se dívat.
Nekterym se to libi, nekteri maji radsi zadek, takze prsa u nich hraji druhotnou roli.
Ja mela do 30 let 70A a nikdy si nikdo nestezoval.
Mám manžela, kterému se má malá prsa líbí. Říká, že nejhezčí jsou na prsou stejně bradavky.
jasný, že se rád podívá i na ta velká, ale ve finále je rád, že je mám, jaké mám. Po dvou dětech mám sice prsa malá, ale jako v patnácti.
Což se většinou o těch velkých říct nedá. Ale to je na každém… Já jsem taky spokojená a o kluky jsem nikdy nouzi neměla.
a navíc jsem chodila na školu jen s klukama a denně poslouchala jejich řeči a vždycky to bylo půl napůl. Někdo velká, jiný malá. ![]()
Tak muj pritel ma radsi maly a urcite to nerika proto, aby me uchlacholil
rikal mi to uz pred lety, kdyz jsme se jen kamaradili. Nikdy nemel ani holku s velkyma prsama, protoze pry nevi co by s nima delal
prsa do ruky jsou pry akorat ![]()
Jediny co opravdu nesnasi jsou pry obrovsky bradavky ![]()
Ja myslim, ze u malych prsou zalezi hodne na tom, jak soumerna jsou se zbytkem tela. Pokud ma zena velmi stihlou az divci postavu, tak se k ni male prsa hodi a jak rekla anynomni nade mnou, male prsa dele drzi mladistvy tvar.
Cili suma umarum vypada stihla zena s malymi prsy dele mlade a to taky neni k zahozeni.
Vždyť to máš jedno, jestli máš kozy malé, nebo velké. Důležité je, jaká jsi uvnitř. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý podvečer všem na emiminu. Co si myslíte o tom, že muže můžou přitahovat malá prsa. Např. o rozměrech A75. Zda vás tím jen nechtějí uchlácholit. Není tam přeci skoro nic, na co by si mohli sáhnout nebo se dívat.
Ahoj,
proč by ne? Muj muž je třeba dolnák. Berou ho spíše zadky a hezký nohy. Mě každý říká, že mám prsa po tátovi
rozuměj, že jsme plochá, tak na tom asi pravda bude. ![]()
Ne fakt bych se tímnetrápila. ![]()
@mrav píše:
Vždyť to máš jedno, jestli máš kozy malé, nebo velké. Důležité je, jaká jsi uvnitř.
Jako jestli je tesna, myslis…
![]()