Malem jsem nechala ockovat :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35425
25.9.15 08:01
@Bersaba píše:
@sebaanez Tvoje pečlivost je tvoje věc a tvoje svaté právo, ale nediv se, že tě potom lékař považuje za obstrukční typ a podle toho s tebou jedná.

Presne. Takze jsem to odhadla spravne. Proste prehanis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.9.15 08:46
@sebaanez píše:
Nechci aby z tohohle vznikla diskuse na tema Ockovani- pro a proti. Jde mi jen o to, ze jsem spatna z toho, jak dokazi doktori tlacit na matky. A ze jsem rada, ze jsem se nedala, protoze vim, co by se mohlo/nemuselo stat.

Mně nepřijde, že by na tebe někdo extra tlačil. Vždyť jsi tam přišla s tím, že očkovat necháš, nechala je to připravit a pak teprve couvla. :nevim: Moc nechápu, proč jsi to očkování neodložila telefonicky. Osobně si myslím, že jsi tu teplotu dítěti přivodila silou vůle, svými přehnanými obavami. Teď si asi spousta holek bude ťukat na čelo, ale podobná věc se mi stala už tolikrát, že tomu zkrátka věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
25.9.15 09:06
@mroe píše:
Presne. Takze jsem to odhadla spravne. Proste prehanis.

NE, Tys odhadla spatne, ze mi slo o to, abych to doktorce nandala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
25.9.15 09:09
@Raduš.ka44 píše:
Mně nepřijde, že by na tebe někdo extra tlačil. Vždyť jsi tam přišla s tím, že očkovat necháš, nechala je to připravit a pak teprve couvla. :nevim: Moc nechápu, proč jsi to očkování neodložila telefonicky. Osobně si myslím, že jsi tu teplotu dítěti přivodila silou vůle, svými přehnanými obavami. Teď si asi spousta holek bude ťukat na čelo, ale podobná věc se mi stala už tolikrát, že tomu zkrátka věřím.

Sla jsem na prevazeni syna po salmoneloze a domluvit se. Ony uz tam ty injekce mely nachystane. To pisi znovu, kdybys cetla, vis to. Stejne tak jako to, ze byl zdravy, ale ja kvuli rostoucim zubum vedela, ze ode me chripku chyti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
25.9.15 09:14

Chápu, ze se ti ulevilo, ale nechápu, ze bys dala naráz hexu a prevenar. Tím totiž můžeš uškodit taky. @sebaanez

Příspěvek upraven 25.09.15 v 09:34

• Citovat
  • Upravit
11482
25.9.15 09:14

@sebaanez to je zajímavý, náš malej měl salmonelu v 9 měsících a pediatrička sama trvala na tom, že musí mít 2 negativní výtěry, aby očkování pokračovalo dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
25.9.15 09:55
@brko píše:
Chápu, ze se ti ulevilo, ale nechápu, ze bys dala naráz hexu a prevenar. Tím totiž můžeš uškodit taky. @sebaanezPříspěvek upraven 25.09.15 v 09:34

To jsem se dozvedela vcera od pritele. Doktorka mu to rekla, ze radsi za ty dva tydny pichneme zvlast. Vidos? Nejsem takovy antivax znalec. Jen si proste rada davam pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
25.9.15 09:56

@kattie Ji by k tomu stacilo to, ze uz nekadi. Ja bych byla klodne pro tri stery, ale to by na me volali uz socialku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.9.15 10:54

@sebaanez Tys tak intenzivně přemýšlela o tom, že onemocní, až se tak stalo. Není důvod, aby zuby provázela nějaká nemoc. Příště zkus myslet pozitivně. Přijde mim, že tvůj svět je příliš negativní. I zvolená profilovka o tobě dost vypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
25.9.15 10:54
Jen mi prostě přišlo divné, ze víš o tom, ze se nemá očkovat po nemoci a při počínající nemoci a nevěděla jsi, ze se nemaj dávat dvě a více vakcín naráz. Zvlášť, když je takových informací plný internet. Nic ve zlým.
@sebaanez píše:
To jsem se dozvedela vcera od pritele. Doktorka mu to rekla, ze radsi za ty dva tydny pichneme zvlast. Vidos? Nejsem takovy antivax znalec. Jen si proste rada davam pozor.
  • Citovat
  • Upravit
brko
25.9.15 10:59
@qipa píše:
Nechate dite ockovat a pak teprve studujete pribalovy letak vakciny? Ale no taaaak :mrgreen:

Já to dělám naopak-prvně si přečtu leták a pak dítě nenaočkuju. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
17221
25.9.15 11:02
@neumisa píše:
kdyby nechala očkovat, byly by to jasné následky očkování.

Rozhodně nebyly. Byly by to následky „virózky“, která se srazila s očkováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
25.9.15 11:11
@brko píše:
Jen mi prostě přišlo divné, ze víš o tom, ze se nemá očkovat po nemoci a při počínající nemoci a nevěděla jsi, ze se nemaj dávat dvě a více vakcín naráz. Zvlášť, když je takových informací plný internet. Nic ve zlým.

Mě zase zaráží, že očkování dvou vakcín naráz doporučují lékaři. Ti lékaři, kterým prý mám věřit, protože jsou odborníci a zaručeně a odborně nejlépe vědí, co je pro moje dítě nejlepší. :zed: To se pak těžko lékařům důvěřuje, když toto doporučují a přitom je, jak ty píšeš, plný net toho, že je to hodně riskantní počin. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
25.9.15 11:40
@brko píše:

O tom, ze se nema ockovat pri/po nemoci vi snad kazda. A kdyz ne, rekne ji to doktor. Ja se o tom dozvedela od kamaradky, jejiz dcera na to doplatila. Ale to, ze se nemaji ockovat vakciny dohromady jsem proste nevedela. Kdyby ano, nemel by ty predesle davky naockovane prave timto zpusobem. Navic, to jsou veci, o kterych ma informovat doktor. Ockovani neni zadna sranda, neco malo o tom vim. @Raduš.ka44 Tak nakonec jsem jeste carodejka, ktera privodila synovi horecky 8o Diky teda. Ted vim, ze kdyz je syn nemocny pri zubech, muzu za to vlastne ja, protoze jinak by od narozeni nemocny nebyl…Profilovku mam tak trochu z jineho duvodu. Zajimam se dost o vesmir, takze mi profilovka prisla dobre zvolena s ohledem na me zajmy. Ale dekuji za psychologicky rozbor. Kdyz jsem teda tak negativni, nevim proc me kamaradky ode me odchazeji se slzami v ocich a bolavymi brichy od smichu. :think: Asi proto, ze jsem strasne negativni. :nevim: Jo, ale Tva profilovka je dost pozitivni teda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
25.9.15 11:48
@sebaanez píše:
Kdyz jsem teda tak negativni, nevim proc me kamaradky ode me odchazeji se slzami v ocich a bolavymi brichy od smichu. :think:

Jo, tady se dozvíš, že slzy jsou ze smutku a depky z tebe. A břicho je bolí ze stresu a sevření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek