Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Baba píše:
Cituji:postihuje 1 z tisice narozebych deti. 97% se objevi do 1 roku, nejcasteji mezi 3-7 mesicem.
a že si to svi*ňa někdy načasuje hned po očkování, aby ho zdiskreditovala. Neskutečné. ![]()
Příspěvek upraven 24.09.15 v 18:18
Aha, díky za info…takže se to přesně neví…snad věda pokročí a vyjasní se to, tyhle debaty, to je nekonečné.
@Poustevnice píše:
Aha, díky za info…takže se to přesně neví…snad věda pokročí a vyjasní se to, tyhle debaty, to je nekonečné.
v klidu. I kdyby přišli na to, že je to z očka, nikdy to nepřiznají. ![]()
@omites píše:
epilepsie má mnoho příčin. Někdy se ani nezjistí, proč přišla.
Jen když se objeví tu noc po očkování, je to při nejmenším divné. A jelikož v epi skupince jsem, nejedno dítě dostalo první epi záchvat těsně po očkování. Ale jinak to vůbec nemá souvislost. To si to ty matky asi vymyslely.Samozřejmě se může objevit i jindy a z jiných příčin.
Mne to zas tak divne neprijde. Mozna by to stejne spustila chripka s horeckami nebo treba angina. Vzhledem k tomu, ze mimina obvykle zas tak casto nemocna nebyvaji, muze to klidne zacit i po ockovani. Nicmene to nedokazuje, ze za to muze ockovani, muze byt jen spoustecem.
Třeba nějaký nezávislý a pokrokový lékař to jednou objeví, je to hrozná nemoc. Zase nevěřím v neprůstřelnost lékařů jako „jeden muž“…
@mroe píše:
Mne to zas tak divne neprijde. Mozna by to stejne spustila chripka s horeckami nebo treba angina. Vzhledem k tomu, ze mimina obvykle zas tak casto nemocna nebyvaji, muze to klidne zacit i po ockovani. Nicmene to nedokazuje, ze za to muze ockovani, muze byt jen spoustecem.
jak píšu, porodila jsem prostě krypla…
@omites píše:
jak píšu, porodila jsem prostě krypla…
Nic si z toho nedelejte, ja taky. ![]()
@mroe píše:
Nic si z toho nedelejte, ja taky.
horší je, že nevím, jak s dalším očkováním. Teď je kompenzovaný.
Je poměrně velký tlak, nechat ho přeočkovat.
@sebaanez mateřská intuice nikdy nelže a doktoři jsou (vetšinou) pěkně nezodpovědní když toto tvrdí.
Že já se nepoučím - zase jedna diskuse rozkliknutá dřív, než mi dojde, kdo ji založil ![]()
Vůbec nic se nestalo, ale je z toho velké drama.
@paola white Jsme toho dukazem. Muj syn za celych 14 m byl nachlazeny pokazde, co mu lezly zoubky. Coz dojtorka taky neprizna, ze deti mivaji oslabenou imunitu ze zoubku. A ted se mu vytlacil dalsi takze jsem stpro vedela, ze ode me toho bacila chyti. Doktorce to ocividne nestacilo, kdyz se pokousela me zesmesnit. Ale jeji vyraz rano stal za to.
@bohunka Nikdo Te nenutil sem chodit, natoz do toho dramatu prispivat. Takze ![]()
@sebaanez píše:
@paola white Jsme toho dukazem. Muj syn za celych 14 m byl nachlazeny pokazde, co mu lezly zoubky. Coz dojtorka taky neprizna, ze deti mivaji oslabenou imunitu ze zoubku. A ted se mu vytlacil dalsi takze jsem stpro vedela, ze ode me toho bacila chyti. Doktorce to ocividne nestacilo, kdyz se pokousela me zesmesnit. Ale jeji vyraz rano stal za to.
Aha - proste jsi ji to nandala a ted se musis o tu radost podelit, uz tomu rozumim.
Proc zustavas u dr., ktere neduverujes?
Ve 14 ti mesicich prevenar? neni nahodou podminka, ze musi byt naockovan do roka ditete, jinak chteji za davku 1600?
A jak vis, jaky mela doktorka vyraz? Vzdyt si u toho nebyla. To ti ji pritel vyfotil? ![]()
Aspon na tuhle otazku bys odpovedet mohla, kdyz ty pro tebe evidebtne neprijemne prehlizis jak sire lany ![]()
Ale tak muzu to zkusit ![]()
Co by se mohlo stat, kdybys naockovala?
Jak snizuje ockovani imunitu?
Proc ochrnula pribuzna po MMR? Nebo aspon jak to ochrnuti vypada.