Malem jsem nechala ockovat :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35331
24.9.15 17:11
@sebaanez píše:
Nechci aby z tohohle vznikla diskuse na tema Ockovani- pro a proti. Jde mi jen o to, ze jsem spatna z toho, jak dokazi doktori tlacit na matky. A ze jsem rada, ze jsem se nedala, protoze vim, co by se mohlo/nemuselo stat.

Myslim, ze proste prehanis. Premyslis nad vsim tak do detailu, nebo te to tak bere proto, ze jsi vydesena k smrti uz z faktu, ze ockovani je novodoby strasak lidstva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 17:12
@neumisa píše:
kdyby nechala očkovat, byly by to jasné následky očkování.

Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
24.9.15 17:17

Ty jo, chápu tvoje pocity… já jsem hodně pro očkování, ale prostě ty co nejsou tak všude píšou jaké by to mohlo mít negativní účinky atd atd a prostě mi to zůstane v hlavě a taky bych se z toho třepala, že by se něco mohlo stát a že ještěže jsem ho nedala očkovat. Dobře, že jsi dala na svůj instinkt. Na druhou stranu hodně dětí má takovou reakci po očkování a třeba to vůbec není z očkování, třeba jen zrovna propukla nemoc pro kterou předtím neměl příznaky.
Otřep se z toho a jdi dál. Ale jednou mě málem přejelo auto kdybych se zrovna nezastavila když mi zabrněl mobil, to jsem se cítila podobně…

• Citovat
  • Upravit
1025
24.9.15 17:21

@Baba Jsi normalni? Zadny doktor nenaockuje dite s rymou. Natoz pak tak maly organismus napadeny virem chripky. Proc asi? Aby vakcina spravne fungovala? 8o Pokud se o tohle nezajimas/ vis o tom kulovy, tak si svoje sarkasmy nechej pro matky, jenz by sve deti napadene virem chripky ockovat beze strachu nechaly. :zed: Muj strach nevychazi z clanku, kolik hliniku ma v sobe ta a ta vakcina a co dokazaly a nedokazaly studie. Jsem tealista, potrevuji hmotne dukazy. A tech mam vic nez dost. O pouze nefunkci vakciny bez vypravet matkam, jejichz deri lezi po ockovani, z jakehokoliv duvodu. Zrovna moje teta ma holcicku lezaka, a to jen proto, ze nechala naockovat MMR ve trech letech v te dobe zcera zdrave(chodila, myslela, mluvila jako 3leta)holcicce. Holka mela jen rymu. Od te doby lezi. Protoze doktorka naockovala i presto a matka verila, ze doktori vi vse nejlepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 17:26

@sebaanez
Ockovat pri ryme se samozrejme muze. Jestli to je nebo neni dobre, o tom se handrkovat nebudu. Lezak po MMR? Proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 17:26

@mroe Kdo tady mluvi o strasaku ockovani? Jasne, ze se vseho bojim. Vsechno planuji do detailu tak, aby to pro meho syna bylo nejlepsi. A sorry o tom, ze jsem se nechala informovat o tom, ze pichat do 7-tydennich deti 13 pneumokoku a 7 nemoci neni uplne to prave orechove pro imunitu. Sorry, ze se bojim toho, ze by zrovna muj syn mohl mit zdravotni nasledky z toho, ze jsem byla laxni. Jak rikam, Ty si klidne ockovat dite 7mi nemocemi a 13 pneomokoky nech, kdyz ma chripku, kdyz ti tech viru prijde malo pro tak maly organismus. Ale nesud me kvuli tomu, ze ja jsem jina. Coz se mi ted vyplatilo. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 17:28

@Baba Jen tak asi :roll: Protoze to tak Buh chtel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 17:28

A porad teda nevim, co by se mohlo stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 17:31
@sebaanez píše:
@Baba Jen tak asi :roll: Protoze to tak Buh chtel :roll:

takze napises, ze dite po MMR je ochrnuty lezak, ale vlastne o tom nic nevis. No a kvuli podobnym prispevkum se siri neockovaci hysterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 17:32
@sebaanez píše:
@mroe Kdo tady mluvi o strasaku ockovani? Jasne, ze se vseho bojim. Vsechno planuji do detailu tak, aby to pro meho syna bylo nejlepsi. A sorry o tom, ze jsem se nechala informovat o tom, ze pichat do 7-tydennich deti 13 pneumokoku a 7 nemoci neni uplne to prave orechove pro imunitu. Sorry, ze se bojim toho, ze by zrovna muj syn mohl mit zdravotni nasledky z toho, ze jsem byla laxni. Jak rikam, Ty si klidne ockovat dite 7mi nemocemi a 13 pneomokoky nech, kdyz ma chripku, kdyz ti tech viru prijde malo pro tak maly organismus. Ale nesud me kvuli tomu, ze ja jsem jina. Coz se mi ted vyplatilo. :zed:

Ockovani imunitu nesnizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 17:33

@Baba Vim o tom dost natolik, abych vedela, ze dite nakazene chripkou, byť pouze potencionalne, ockovat nenecham. Pokud chces vedet proc, najdi si to na netu. Opravdu me nebavis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
24.9.15 17:34

Z ceho presne ses sesypana? Nejak nechapu, proc ses tak vykolejena. Proboha, to zijem v 15.stoleti, kde se umiralo na chripku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 17:35

@Baba Tak posilnuje? :mrgreen: Ty se mi snad zdas. Proc ma vetsina deti po ockovani zvysenou teplotu? Protoze se jim chce, ze? Vubec jim to nesnizuje imunitu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 17:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
24.9.15 17:37
@sebaanez píše:
@marra2 :roll: 8o

Tak nejjak jsem se tvarila ja, na tvuj prispevek :nevim: Prijde mi hystericky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek