Malem jsem nechala ockovat :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
24.9.15 17:37

@Baba ale ano snižuje, to mi potvrdila i má doktorka. Ohledně toho autismus, sice je dán geneticky, ale očkování opravdu může autismus spustit. Takže nejdřív se poraďte s odborníky, než začnete říkat, že očkování imunitu rozhodně nesnižuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 17:39

@Nafrněná Tyjo, taky mas city :mrgreen: Ne sranda :hug: Dekuji za prispevek. Ja taky nejsem zadny odpurce ockovani. Nechodim na protesty atd. Ale vim, ze chripka s kombinaci s ockovanim telicku moc neprospeje no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 17:43

@marra2 Az pujdes k doktorce, zeptej se proc bys nemela nechat ockovat dite, kdyz ma chripku. Presne vim, co Ti odpovi: Protoze to muze spustit negativni ucinek…Ja ale nejsem z tech, ktere to risknou. Na to si zdravi sveho ditete az moc vazim. Pokud ses jina, O. K. Tvuj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 17:45
@sebaanez píše:
@Baba Tak posilnuje? :mrgreen: Ty se mi snad zdas. Proc ma vetsina deti po ockovani zvysenou teplotu? Protoze se jim chce, ze? Vubec jim to nesnizuje imunitu :mrgreen:

Ne, ockovani umunitu opravdu nesnizuje. Jakym mechanismem by to melo probihat?

No o tvoji ochrnute pribuzne na netu asi moc nenajdu. Jestli je ze zdraveho ditete lezak, tak to nejaky duvod mit musi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
24.9.15 17:45
@sebaanez píše:
Nechci aby z tohohle vznikla diskuse na tema Ockovani- pro a proti. Jde mi jen o to, ze jsem spatna z toho, jak dokazi doktori tlacit na matky. A ze jsem rada, ze jsem se nedala, protoze vim, co by se mohlo/nemuselo stat.

nebudu virit vody vyjadrenim se k podstate. Me by silene namichlo, kdyby mi nekdo v manipulativnim proslovu zacal rikat, kam se hodim. To by byl pro me vrchol nasich „vztahu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
24.9.15 17:46

@sebaanez To samozrejme vim, ze se nemocne dite, nema ockovat.Ale nedokazu pochopit tvuj hystericky prispevek, kde licis vse, jako smrtelnou nemoc. Myslim, ze by to chtelo, se trosku uklidnit a byt vice nad veci. Jinak se zhroutis. A to pisu zcela vazne a empaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025

@Baba Tak proc ma vetsina deti po ocku zvysenou teplotu? Ptam se podruhe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@misa.859 píše:
@Baba ale ano snižuje, to mi potvrdila i má doktorka. Ohledně toho autismus, sice je dán geneticky, ale očkování opravdu může autismus spustit. Takže nejdřív se poraďte s odborníky, než začnete říkat, že očkování imunitu rozhodně nesnižuje.

odbornici rikaji, ze ockovani imunitu nesnizuje. Jak by taky mohlo? A jestli muze autismus spustit ockovani, pak ho stejne dobre spusti jakakoli infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
24.9.15 17:48
@marra2 píše:
Z ceho presne ses sesypana? Nejak nechapu, proc ses tak vykolejena. Proboha, to zijem v 15.stoleti, kde se umiralo na chripku?

na chripku se umira stale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025

@AniNevim Mi povidej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
@Baba píše:
A porad teda nevim, co by se mohlo stat.

Třeba by se mohlo rozjet neurologické onemocnění. Viz. Chodurovi.

Ale já se ruzne dozvidam, očkování za to nemůže. Proste matka porodu krypla, který neustoji ani blbe očkování. :nevim:

Příspěvek upraven 24.09.15 v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@sebaanez píše:
@Baba Tak proc ma vetsina deti po ocku zvysenou teplotu? Ptam se podruhe.

no ze snizene imunity asi tezko. Spis z nabuzene, ne? :D
No a ja porad nevim, jake nasledky by to ockovani pro tveho poromka melo a proj ochrnula peibuzna po MMR. Diky za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 17:49
@omites píše:
Třeba by se mohlo rozjet meurologicke onemocneno. Viz. Chodurovi.Ale já se ruzne dozvidam, očkování za to nemůže. Proste matka porodu krypla, který neustoji ani blbe očkování. :nevim:

To me zajima. Jake neurologicke onemocneni konkretne? :think:
Chodurovi neznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 17:51

@Baba Ty jsi vazne srandovni. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 17:51

Hm, tak sem si ty Chodurovi nasla. Takze zas nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek