Malem jsem nechala ockovat :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nafrněná
24.9.15 17:51
@sebaanez píše:
@Nafrněná Tyjo, taky mas city :mrgreen: Ne sranda :hug: Dekuji za prispevek. Ja taky nejsem zadny odpurce ockovani. Nechodim na protesty atd. Ale vim, ze chripka s kombinaci s ockovanim telicku moc neprospeje no. :nevim:

naše dětská doktorka je hodně pro očkování ale vždy se mě ptá jestli nemá jen trochu rýmu a hned by neočkovala… a když mám prostě blbý pocit, že něco není ok tak to odložím o týden… teda syn má ve 2,5 letech už naočkované všechno co by měl mít i druhou dávku MMR a vše bez reakce (teď musím stokrát zaťukat do dřeva) :D
Myslím, že tato diskuze ti hodně pomůže to hodit za hlavu, aspoň mě to pomáhá, teda nedělám to na emiminu ale řeknu to všem kamarádkám a pak už se mi s tím žije líp. Tady dostaneš ale těmi negativními reakcemi i určitý nadhled, který mi zase kamarádky nedají, ty mi řeknou to co chci slyšet skoro vždy :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
13141
24.9.15 17:52
@Baba píše:
To me zajima. Jake neurologicke onemocneni konkretne? :think:
Chodurovi neznam

Je to mediálně znamy případ. Po naockovani hexou se ještě tu noc rozjel westuv syndrom. Asi náhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.9.15 17:53
@Baba píše:
Hm, tak sem si ty Chodurovi nasla. Takze zas nic.

Znama ma po hexe taky westika. :nevim: Zas nic? To se tem dětem jen tak děje?

Příspěvek upraven 24.09.15 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 17:53
@sebaanez píše:
@Baba Ty jsi vazne srandovni. :mavam:

lepsi bez byt k placi :mrgreen:
Me zas prijde standivni nechat se vydesit recma na internetu tak, ze ma nekdo z ockovani hruzu tyden predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
24.9.15 17:55
@sebaanez píše:
@mroe Kdo tady mluvi o strasaku ockovani? Jasne, ze se vseho bojim. Vsechno planuji do detailu tak, aby to pro meho syna bylo nejlepsi. A sorry o tom, ze jsem se nechala informovat o tom, ze pichat do 7-tydennich deti 13 pneumokoku a 7 nemoci neni uplne to prave orechove pro imunitu. Sorry, ze se bojim toho, ze by zrovna muj syn mohl mit zdravotni nasledky z toho, ze jsem byla laxni. Jak rikam, Ty si klidne ockovat dite 7mi nemocemi a 13 pneomokoky nech, kdyz ma chripku, kdyz ti tech viru prijde malo pro tak maly organismus. Ale nesud me kvuli tomu, ze ja jsem jina. Coz se mi ted vyplatilo. :zed:

Co jsi chtela slyset? Podle me prehanis, jen me yajimalo, jestli je tvuj osobnostni rys nebo masirka internetovych diskusi. Ale v podstate je mi to fuk, je to tvuj zivot a pokud se takhle zpetne nimras ve vsem, tak to mas asi v zivote tezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 17:55
@omites píše:
Znama ma po hexe taky westika. :nevim: Zas noc? To se tem dětem jen tak děje?

znamy ma westika taky. Bez ockovani. Ockovani tohle nezpusobi. Souvislost casoca. Kdy se nejvic ockuje? A kdy se na podobna obemocneni nejcasteji prijde? Na ockovani se dneska svadi kdeco. Dokonce i SMA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 17:57

@Nafrněná No ty moje taky :roll: Prave proto jsem rada za emimino. Tady mi ro kazdy rekne uprimne, plus teda nejaka ta zkusenost od jinych mi pomuze. Jako, kdyz jsem mela jit na prvni „vcelicku“ byla jsem nepolibena, vedoma toho, ze delam to nejlepsi pro sve dite, ale ten cervicek pochybnosti tam byl stejne. Co by kdyby, ze? Takze fakt nejsem ovlivnena panem doktorem Googlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 17:59

@mroe Resim pristup doktorky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
24.9.15 18:00
@sebaanez píše:
@Nafrněná No ty moje taky :roll: Prave proto jsem rada za emimino. Tady mi ro kazdy rekne uprimne, plus teda nejaka ta zkusenost od jinych mi pomuze. Jako, kdyz jsem mela jit na prvni „vcelicku“ byla jsem nepolibena, vedoma toho, ze delam to nejlepsi pro sve dite, ale ten cervicek pochybnosti tam byl stejne. Co by kdyby, ze? Takze fakt nejsem ovlivnena panem doktorem Googlem.

jak říkáš, ten červík pochybnosti je sviňák…
dávej na svou intuici a snad vše dopadne dobře… jsi dobrá máma ;)
už se tím netrap :kytka:

• Citovat
  • Upravit
35326
24.9.15 18:00
@sebaanez píše:

Googlem ne, tvuj dr. se mozna jmenuje Emiminova, nejsem si ovsem jista, co je horsi varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
24.9.15 18:03
R
@sebaanez píše:
@mroe Resim pristup doktorky.

A resila bys totez, kdybys naockovala a nic se nestalo? Tvoje onemocneni nemusi mit absolutne zadnou souvislost s tim synovym, zvlast v pripade, zes ty uz jsi byla zdrava, kdyz jste sli k dr. Inkubacni doba virovych onemocneni zas tak dlouha neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
24.9.15 18:04

Já to nechápu, ten syndrom je nějaký typ epilepsie, přeci každý, kdo tento syndrom má, to nemá po očkování, nebo ano??? Epilepsie se může „přihodit“ i jinak ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.9.15 18:13
@Baba píše:
lepsi bez byt k placi :mrgreen:
Me zas prijde standivni nechat se vydesit recma na internetu tak, ze ma nekdo z ockovani hruzu tyden predem.

nás čeká očkovací centrum v listopadu. Dám ti vědět, jak budou přistupovat k epileptikovi. :jazyk:
Radši beru manžela, aby byli se mnou vůbec ochotni diskutovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 18:13
@Poustevnice píše:
Já to nechápu, ten syndrom je nějaký typ epilepsie, přeci každý, kdo tento syndrom má, to nemá po očkování, nebo ano??? Epilepsie se může „přihodit“ i jinak ne?

Cituji:postihuje 1 z tisice narozebych deti. 97% se objevi do 1 roku, nejcasteji mezi 3-7 mesicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.9.15 18:15
@Poustevnice píše:
Já to nechápu, ten syndrom je nějaký typ epilepsie, přeci každý, kdo tento syndrom má, to nemá po očkování, nebo ano??? Epilepsie se může „přihodit“ i jinak ne?

epilepsie má mnoho příčin. Někdy se ani nezjistí, proč přišla.
Jen když se objeví tu noc po očkování, je to při nejmenším divné. A jelikož v epi skupince jsem, nejedno dítě dostalo první epi záchvat těsně po očkování. Ale jinak to vůbec nemá souvislost. To si to ty matky asi vymyslely. :think:

Samozřejmě se může objevit i jindy a z jiných příčin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek