Malem jsem nechala ockovat :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4367
24.9.15 19:37

@Baba škoda, že se tu nadá blokovat.. Ty nazýváš tuto diskuzi antivax lobby, pro jsi fanatik a troll, protože to, co tu předvádíš, je neskutečné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 19:38

@Baba Kdybys tu zkusenost mela, tak se zde neprezentujes jako blbec, ktery nic nechape. Tak naposledy. Holka mela rymu. Sla ve 3 letech na MMR. Den nato dostala neidentifikovatelny zachvat, vysoke horecky, byla nesice na pristrojich, ktere udrzovaly jeji zivotni funkce a po pul roce ji pustili domu. Nechodi, jen lezi, ma krivy oblicej a cele telo (obrna) Je zcela odkazana na pecovatelky a svou matku. Od te doby ma vsechna ockovani zakazana. Proc asi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.9.15 19:39
@qipa píše:
Nechate dite ockovat a pak teprve studujete pribalovy letak vakciny? Ale no taaaak :mrgreen:
studuji už dopředu tu další, kterou má dostat… A čtu tam, že kompenzovaným epileptikům se může napíchat cokoliv. :jazyk:

Hexu jsem přidala proto, že jsem tam narazila na to, že se nemá očkovat dítko s horečnatým onemocněním. Což je, podle mě, případ zakladatelky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.9.15 19:40
@sebaanez píše:
@Baba Tak posilnuje? :mrgreen: Ty se mi snad zdas. Proc ma vetsina deti po ockovani zvysenou teplotu?Protoze se jim chce, ze? Vubec jim to nesnizuje imunitu :mrgreen:

tady se zapojím, s dovolením já..
zvýšená teplota = imunitní odpověď organismu neboli - imunita pracuje zvýšeně aby vytvořila protilátky a následkem těchto metabolických dějů se zvýší teplota, čili zvýšená teplota rozhodně není známka snížené imunity ale naopak - jde o součást imunitní reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 19:43
@Halamka píše:
@Baba škoda, že se tu nadá blokovat.. Ty nazýváš tuto diskuzi antivax lobby, pro jsi fanatik a troll, protože to, co tu předvádíš, je neskutečné…

vedle jak ta jedle :mrgreen: ja momentalne neockuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
24.9.15 19:44
@sebaanez píše:
@tiffany Ano, mas naprostou pravdu. S tim rozdilem, ze maly byl uplne normalni, ale vzhedem k tem zubakum a me chripce jsem vedela, ze to maleho ceka a asi by nebylo uplne nejlepsi do neho napichat 7 nemoci a 13 malickatych pneumokocku. Kvuli tomu, ze se biju o zdravi sveho ditete, coz se mi doposud pokazde oplarilo, jsem musela poslouchat kecy o tom, ze jsem dobry spekulant, nebo neco v tom smyslu.

Tak každý ať si mele, co chce. Má na to právo. Stejně tak jako ty máš právo na to stát si za svým. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 19:44

@jdukolem Takze teploty a rymu a celkove nachlazeni maji proc? Protoze jim ockovani zvysilo imunitu? Muj syn a plno jinych deti maji po ocku oslabeny organismus. Tj. jsou nachylne k nemocem. Zvysenou imunitou to asi nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 19:45
@Baba píše:
vedle jak ta jedle :mrgreen: ja momentalne neockuju :mrgreen:

Proc neockujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 19:46
@sebaanez píše:
@Baba Kdybys tu zkusenost mela, tak se zde neprezentujes jako blbec, ktery nic nechape. Tak naposledy. Holka mela rymu. Sla ve 3 letech na MMR. Den nato dostala neidentifikovatelny zachvat, vysoke horecky, byla nesice na pristrojich, ktere udrzovaly jeji zivotni funkce a po pul roce ji pustili domu. Nechodi, jen lezi, ma krivy oblicej a cele telo (obrna) Je zcela odkazana na pecovatelky a svou matku. Od te doby ma vsechna ockovani zakazana. Proc asi?

Tak z toho taky vim prd. Nejaka infekce? Herpeticka? Tak to z ockovani den predtim fakt nebylo.
No kdyz nevis, tak nedes lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.9.15 19:48
@sebaanez píše:
@jdukolem Takze teploty a rymu a celkove nachlazeni maji proc? Protoze jim ockovani zvysilo imunitu? Muj syn a plno jinych deti maji po ocku oslabeny organismus. Tj. jsou nachylne k nemocem. Zvysenou imunitou to asi nebude :nevim:

ne protože se stimuloval imunitní systém k akci - horečka je součást obranného mechanismu organismu - podporuje tvorbu protilátek např – proto se doporučuje při zvýšené teplotě - 37-37,9 teplotu nesnižovat, právě kvůli tomu aby se imunitní systém stimuloval k vyššímu výkonu…
ještě edit - je běžné že má dítě po očkování zvýšenou teplotu, rýma a kašel ne - to v sobě muselo už mít zárodek nemoci
proto já osobně nechávám očkovat pouze 100% zdravé dítě u kterého vím, že nebylo ani ve styku s nemocí cca 14 dní zpětně..

Příspěvek upraven 24.09.15 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 19:49

@Baba Co to stale brblas za hlouposti??? Holka den po ockovani do oslabeneho organismu malem zemrela. A Ty si dovolujes tvdit, ze to neni z toho? Jakym pravem? Vis co? Mela byses ztratit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 19:51

@jdukolem Tak horecku jsi vysvetlila. Je to logicke. Dava to smysl. Ale ryma a nachlazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
24.9.15 19:57
@sebaanez píše:
@Baba Tak posilnuje? :mrgreen: Ty se mi snad zdas. Proc ma vetsina deti po ockovani zvysenou teplotu? Protoze se jim chce, ze? Vubec jim to nesnizuje imunitu :mrgreen:

A víš vůbec jak imunita pracuje? Možná by bylo lepší použít na vyhledávání i něco jiného než google a emimino.
Jako chápu matky, jejichž dítě fakt mělo nějakou šílenou reakci a jako matka takového dítěte bych ho a ani jeho sourozence už očkovat nedala, ale tohle je extrém (stejně jako paní, co sice netušila, na jaké přeočkování jí doktorka pozvala, ale už předem na 100% věděla, že očkovat nedá :mrgreen: :zed: ).
Já málem taky nechala dítě naočkovat a jeho sourozenci se druhý den vysypaly neštovičky… Podruhé se u něj druhý den objevila rýma, potřetí mu vylezl první zub. Druhý se přesně deset dní po PRIORIXu neuvěřitelně rozmluvil a tu noc po druhé dostal záchvat laryngitidy, ačkoli byl předtím zdraví.
Ale co se týká jednání a komunikace doktorky, tak to by se mi silně nelíbilo a už by mě asi neviděla. Jsem fakt ráda za naší (která teda při čtvrtém odložení očkování už lehce brblala), která dá víc na pocity rodičů než na aktuální stav dítěte.

@Eli.D píše:
@Baba v tomhle článku je popsáno, jak očkování snižuje imunitu http://zdravi.e15.cz/…cinku-465031

To není žádná vědecká studie, to je skoro bulvár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
24.9.15 20:06
@sebaanez píše:
@Baba Co to stale brblas za hlouposti??? Holka den po ockovani do oslabeneho organismu malem zemrela. A Ty si dovolujes tvdit, ze to neni z toho? Jakym pravem? Vis co? Mela byses ztratit. :zed:

Jakym pravem si dovolujes desit ostatni nicim nepodlozenym tvrzenim? 8o vubec netusis, co te chudere bylo, ale urcite za to muze stoprocentne ockovani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.9.15 20:10

@Baba Dokaz mi, že to nebylo očkováním do oslabeného organismu. Ty jsi vážně mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek