Málo mléka po císaři

26
23.10.23 17:08

Malo mleka po cisari

Ahoj holky, potrebovala bych sdilet, poradit, vase tipy a triky, i podporu.
29.9. jsem musela ve 30+5 na císaře, kvůli špatným průtokům. Kluky začínáme teprve občas přikládat k prsu.
Problém je, že nemám dostatek mléka pro oba kluky. Odsávám poctivě každé tři hodiny, piju kojící čaj, meltu, alespoň 3l vody denně, ale nejsem schopna dostat vic nez 20ml z kazdeho prsa. Musí tedy dostavat část umělého, což se mi moc nelíbí. Zkoušela jsem homeopatika a nefungovaly. Je pravda, že nejsem moc odpocata, na pokoji mi hučí přístroje, tak moc nejde po těch chvilkach spát. Taky jsem měla větší ztrátu krve.
Obávám se, ze se prostě nerozkojim :(
Chtěla jsem se zeptat, zda měl někdo podobný problém a něco pomohlo?
Předem díky za odpovědi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
23.10.23 17:39

Rozkojis, neboj, ale bude to vic prace a dele trvat.
Idealni by bylo, aby mimco casto salo.
Chapu dobre, ze mas dva? Tak proste prikladat na stridacku co nejcasteji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
23.10.23 18:11

@Lucie_Sx
Jojo, jednovajecni kluci. Takže mleka mam pro oba malo… No já bych chtěla, jen je to takový těžký, oni ne vždy jsou bdělí, je pro mě těžký vychytat tu chvilku. Když se nenapijí, musím rychle odstrikat (nemám navíc žádné mleko), pak prebalit, aby mohli dostat mléko sondou a neměli hlad. Je to těžký vše časově vyladit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
23.10.23 18:27

@YrrE narodil se mi v červenci syn a malou porodní váhou a navíc problém s glykémií. Neměl moc sílu se přisát a moc nechtěli, abych ho vyčerpávala přikládáním. Takže jsem odsávala poctivě, ale musela jsem dokrmovat UM, malý se přisál až po měsíci. Až ve 3 měsících jsem začala malého plně kojit a mléka mám tolik, že musím min. 1× až 2× denně odsávat. Takže chce to trpělivost a pevné nervy, ale neumím si představit to zvládat s dvojčaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
23.10.23 19:14

@YrrE klid, hlavně klid. Mléka se začne tvořit víc, až se začnou víc přikládat. A hlavně kojení je sice strašně fajn věc, ale není to nic, kvůli čemu se zboří svět, když to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.10.23 19:27
@YrrE píše:
@Lucie_Sx
Jojo, jednovajecni kluci. Takže mleka mam pro oba malo… No já bych chtěla, jen je to takový těžký, oni ne vždy jsou bdělí, je pro mě těžký vychytat tu chvilku. Když se nenapijí, musím rychle odstrikat (nemám navíc žádné mleko), pak prebalit, aby mohli dostat mléko sondou a neměli hlad. Je to těžký vše časově vyladit. :roll:

Zkus se naladit na to, ze jak budou silit, tak to smeruje do plneho kojeni - casem.
Proste to ber jako automatiku, ze proste kojis a budes kojit. Ze mleko mas a budes mit.

Ohromne to funguje.

Ted to bude proste jen chvili makacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí