Malý a tak vyčůraný :)

178
8.4.05 09:18

Malý a tak vyčůraný :)

Ahoj holky,tak to sem musím napsat do placu,jak ten malej se mnou mává :-)))) V noci mě budí jak hrozně tlačí a kňourá,tak rozsvítím a když jdu k němu,tak už vidím jak má zavřený oči a usmívá se,protože ví,že si ho vezmu.Žádnej hlad a žádný prdíky (né vždy),ale normálně si chce chvíli zadudat a je tuhej.A to je mu už deset měsíců.Na ty prdíky dost trpí,ale taky jich umí pěkně využívat ve svůj prospěch a mámu pěkně oblbnout.Taky se těm vašim mrňatům tak povede vás oblbnout? :-))))
 Mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
8.4.05 09:34

No jéje :D Myslím, že mimina už v bříšku absolvují kurz s názvem Jak vyzrát na rodiče Aneb Bude po mém, i kdybyste se na hlavu stavěli :D Naší slečně bude teď ve středu rok … a mohla by na tohle téma pořádat na pískovišti přednášky :lol:

Baghira a Eliška (za 4 dny)1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
8.4.05 10:51

Joooo, jsou to lumpíci. Naše Betynka zatím ještě nesedí a když se válí na svém plácku, tak občas předvádí hysterický výstup, jak se nemůže, ale opravdu NEMůŽE sama otočit na záda, padá na obličej a dělá stejné zvuky jako když pláče, jenom slzičky tam chybí. A když se nad ní slitujem, otočíme ji na záda, začne hulákat ještě víc že chce pomazlit. Je jak plakací panenka. Když ji vezmem do náruče, začne se smát a jak ji položím, tak „pláče“ a vydrží to třeba 30× za sebou. Mám to natočeno, třeba naši plačku jednou pošlem do Natočto :D

• Citovat
  • Upravit
11
8.4.05 11:14

Ahojky,
Nejhorší je, když si vyrazíte někam děťátkem a ono má záchvaty vzteku někde na veřejnosti. Když vidím nějaké vztekající se dítě, tak si řákám - tak tohle mě taky čeká.

Naši malou zatím nejvíc naštve, když nemůže zkoumat to, co chce. Např. kytky, aquarijní rybky, počítač, video, ovladače.........
My teda máme takových věcí spoustu. Asi bych se měla zamyslet, a co nejvíc věcí schovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.4.05 12:15

Ahoj, nasi maly je 9 mesicu a kdyz jdeme ven je to boj kdo s koho:-)nechce byt v kocarku a poslusne sedi jen v pripade, ze ma v ruce rohlik, jinak vydava nastvane zvuky a mne je trapne. taky jsem si vzdycky rikala, kdyz jsme jeste nemeli mimi, ze takovy dite urcite mit nebudeme, ale jak tak koukam vsude je neco :D

tak vice usmevu nez slzicek :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.4.05 13:16

Moje Charlie si me dobira uz mesic…Ona je hrozne hodne miminko,ale jen v pripade,ze se ji nekdo venuje a vyklada si s ni. Nez prijel manzel domu a mala zjistila,ze s nama muze manipulovat, bylo v se OK. Bohuzel,tatinek ji chtel vsechen cas vynahradit a trosku ji rozmazlil. Ted mam problem ji nechat i na hraci dece. Vzdycky mi tak 30s vyhruzne place, az pak pochopi,ze ji opravdu chovat nebudu. Obcas si pripadam hrozne,ale nemuzu si s ni porad jen hrat.
Terik a Charlie 4m

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí