Malý pes v bytě - jaké to je?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2727
4.4.13 14:19

Taky bych řekla že žárlí…my máme doma čivavku, pravidelně jezdíme na víkendy jak k našim, tak k přítelovo rodičům. když naší byly dva roky, oni si pořídili štěně a ta naše to tam začala počůrávat, i se tam kolikrát vykadila…dává tím najevo, že to tam patří jí. ale po pár návštěvách se to uklidnilo. mimochodem, brácha si pořídil koťátko a ta naše to tam začala počůrávat, i do jeho pelechu. ale dostala a už je to pár měsíců a o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
4.4.13 14:29

Jasně, že žárlí a jsem si jistá, že si zvykne, jen se jí musí věnovat i ten nový přítel a vysrat se doma 8o
tak to by šla :cert: :cert: :cert:

já mám 8letého jacka russella a letos v únoru, když jsem byla týden v porodnici, tak skoro nežral a když jsem se vrátila s miminem, tak byl úplně mimo, mysleli jsme, že nám umře, že to nezvládne a po třech týdnech si začal prcka hlídat a teď bysme si mohli zkusit ho odehnat od postýlky :D
prostě si zvyknul, ale taky jsme se mu opravdu hodně věnovali, aby neměl pocit, že je zanedbávaný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.4.13 14:33

No jo, ale kámoška tvrdí, že ten přítel je od rána v práci, vrací se kolem osmé večer, takže se vlastně ani neviděj, ten pes je jak mimino, v sedm už chrápe, v sedm se budí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
726
4.4.13 14:39

No tak to bych chtěla vidět psa, kterej se neprobudí, když příjde někdo domů/do bytu :think:

myslím, že kamarádka pěkně mlží a pokud má alespoň něco v hlavě, tak si asi uvědomila, že když ty problémy začly, když se přistěhoval nový přítel, tak že to bude asi tím přítelem a pokud to nezvládá, tak ať psa někomu dá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
4.4.13 14:50

@chozin : naše pudlina se neprobudí, manžel už večeří a ona si teprve všimne. Je pravda že už jí bude 12 let, takže špatně slyší i vidí. Občas jí musíme probudit když jdeme spát, aby šla taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
4.4.13 15:29
@socina píše:
@chozin : naše pudlina se neprobudí, manžel už večeří a ona si teprve všimne. Je pravda že už jí bude 12 let, takže špatně slyší i vidí. Občas jí musíme probudit když jdeme spát, aby šla taky

náš pes je jak agent, jen slyší klíče v zámku a už je u dveří a když jdou domů sousedi, tak je to to samé :D i zvonek u sousedů slyší, ale náš pes neštěká, je v pohodě i když bydlíme v 16bytovém domě a je tu dalších 10 psů a ty teda vyváděj :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.4.13 07:55
@chozin píše:
No tak to bych chtěla vidět psa, kterej se neprobudí, když příjde někdo domů/do bytu :think:myslím, že kamarádka pěkně mlží a pokud má alespoň něco v hlavě, tak si asi uvědomila, že když ty problémy začly, když se přistěhoval nový přítel, tak že to bude asi tím přítelem a pokud to nezvládá, tak ať psa někomu dá :nevim:

Teda fuj, vyměnit věrnýho psa za nevěrnýho chlapa :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
726
5.4.13 08:24
@rozmary píše:
Teda fuj, vyměnit věrnýho psa za nevěrnýho chlapa :mrgreen:

tak vyměnit chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.4.13 09:12

Já mám teďka štěndo 4. týdnem a dočasně s ním jsem ve větší garsonce. Má ohrádku kde je jedna plenka kam chodí v noci. Druhou měla u vchodových dveří, ale už se hlásí když potřebuje. Ale loužičku sem tam udělá v zápalu hry ;-) jinak ty první dny byly všude, kam člověk pomyslel..

teďka už je dost šikovná a vyskočí mi do první poličky botníku a tak do měsíce to bude postel, to teprve začne šrumec :cert:

Mít ale větší i byt pořídím něco ve velikosti Retrívra, třeba - času mám hodně. Když odejdu do práce, tak bezprostředně po odchodu nic nedělá - stojim za dveřma třeba 10 minut.. Tak nevim. ale u nás v domě ani nevim, že nějaké sousedy mám. Buďto jsou fakt tiší, nebo je to panelák s izolací :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.5.13 11:47

Čau, holky může mi někdo poradit něco proti línání? Máme krátkosrstou černou fenku a už přes měsíc strašně líná, pořád lítám se smetákem, dvakrát se projde po bytě a zas je všude černo :?

• Citovat
  • Upravit
rozmary
13.5.13 11:48
@chozin píše:
tak vyměnit chlapa :lol:

Jo chlapa už kámoška poslala do řiti a pes se přestal posrávat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1234
13.5.13 11:53

Chce to změnit krmivo. pokud krmíte nějakými levnejsimi tak v tech je prevazne same obilí a nic vic..skuste nejake nekomercní krmivo..! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
13.5.13 11:56

Ahoj sice nejsme v byte ale baraku ale rekla bych ze se to lisi pouze tim vencenim a tim ze v baraku je stale vetsi neporadek kdyz litaji ze zahrady domu.no mam 2 čivaví holky..knim 2,5letou dcerku takze u nas je veselo porad..nemenila bych!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
13.5.13 11:59
@Marrcela20 píše:
Chce to změnit krmivo. pokud krmíte nějakými levnejsimi tak v tech je prevazne same obilí a nic vic..skuste nejake nekomercní krmivo..! :)

Ona má ještě štěněcí granulky, pěkně mastný. O víkendu má konzervu.

• Citovat
  • Upravit
1234
13.5.13 12:04

Ajakou pak značku dáváte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat