Malý se napil octa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13073
14.10.13 20:49

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 07:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.10.13 20:50

Ocet je v klidu, to se neboj :* ten nic nepoleptá :hug:

Mě se stala horší věc před více jak měsícem. Malej si otevřel flašku se savem a napil se + si to nalil do očí. Muj nejhorší zážitek :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.10.13 20:50

A nejlepší zavolat ihned na toxolinku, oni ti řeknou co dělat a jsou strašně hodný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.10.13 20:51
@Kamča.dalmatinka píše:
Ocet je v klidu, to se neboj :* ten nic nepoleptá :hug:Mě se stala horší věc před více jak měsícem. Malej si otevřel flašku se savem a napil se + si to nalil do očí. Muj nejhorší zážitek :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

8o 8o 8o to je moje noční můra! A je v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.10.13 20:52

A k tomu otcu. Když sem byla těhotná, tak sem nejdříve pila lák s okurek :oops: pak sem přešla k octu a fakt ho pila :oops:.Dítě si určitě jen loklo a nechutnalo mu to. Mě to fakt strašně chutnalo že sem si chodila cucnout několikrát za den :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
14.10.13 20:53

.

Příspěvek upraven 04.02.14 v 07:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.10.13 20:57
@Antonie Bolavá píše:
8o 8o 8o to je moje noční můra! A je v pořádku?

no bylo to to savo na vytírání s vuní :roll:
on umí otevřít i zavřené flašky pití a tady nebyl žádnej jistící uzávěr. čistila sem zrcadlo v koupelně, on se pro to vydrápal na vanu, otevřel a když sem se otočila už se plazil po zemi a dusil se :,(
nemohla sem najít telefon a mami bydlí vedle nás, tak sem ho nejdřív stříkala vodou do těch očích a snažila sem se mu vypláchnout i usta, zabalila sem ho mokrého do deky a letěla k mami, ta pokračovala ve vymívání a já volala na toxo linku. Naštěstí tyhle sava na vytírání nemají ani 5% učinné savo látky takže se nic nestalo. Poradili mi jen že nesmim vyvolávat zvracení že by mohlo dojít k zápalu plic a měla sem podat přípravek na prdíky sab simplex že na sebe váže toxické látky. Malej se teda pos… a bolelo ho celou noc břicho a já se uplně psychicky sesypala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.10.13 20:59

A to zvracení nevyvolávat u žádného leptavého preparátu ani u těhle mýdlovích čističu.
já sem hodně uzkostlivá matka a náš nejmenší je prostě neuvěřitelný dítě že se mu stále něco děje. Je schopnej něco vymyslet během vteřiny. Já myslela že dostanu infakrt, proto že v rodině se nám už stalo něco podobného, ale s tím krtkem a tam to dopadlo bohužel velmi špatně a mě se to hned vybavilo :roll:
Ted už i zavřené flašky s něčím jedovatym dávám do speciálně udělané police u stropu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
14.10.13 21:04

Mala minuly tyden to same. Mela zaludek plny mlika, hned to vyblila. Ted nejak nechapu jak jsem tomu mela zabranit. Zapila dalsim mlikem a dobry. Ale strach jsem mela

• Citovat
  • Upravit
Crystalline
14.10.13 21:05

@Kamča.dalmatinka jezisi kriste, to je sila. Jeste, ze je bez nasledku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
17630
14.10.13 21:11

@Kamča.dalmatinka no tak to muselo být šílený :? Hlavně že to dobře dopadlo. Nám taky řekli Sab na ten Jar. My ho teda neměli, tak jsme dali Espumisan jednu kuličku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
14.10.13 21:20

Tak mi to nedalo a volala jsem na tu toxilogii(hned jsem si cislo ulozila, ani jsem nevedala ze neco takoveho vubec je :oops: )…ze to nic nejspis nebude…ale sledovat kdyby zvracel nebo spatne dychal :|
pred chvilkou usnul a predtim byl v pohode, uvidim v noci…
dekuji za pomoc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.10.13 21:20

Děkuji. :srdce:
Bxyylo to fakt strašný, hlavně jak se plazil po té dlažbě a dusil a křičel bez hlasu, lapal po dechu, oči uplně rudé :zed: :zed: :zed:
Nechápu jak se mi to mohlo stát. na vše dávám takovej pozor :zed:.opravdu sem měla pocit že umřu. Nejdřív sem jednala jak to šlo co nejrychleji a pak když mě ujistili že se nemusim ničeho bát, tak sem se uplně sesypala :oops:

Přeju všem dětem i rodičum at je nic takového nepotká, pak si člověk rychle uvědomí jak stačí vteřina a je vše špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.10.13 21:28

@Kamča.dalmatinka hlavně že je v pořádku. Tohle jsou fakt situace, které člověk nevymyslí. Já mám veškerou chemii na dvou místech…jedno v koupelně na polici pod stropem, kam sotva dosáhnu já. Druhé místo je tedy dole, ale zamykací dveře jsou vždy zamknuté. Stejně mi dcera ochutnala clin na okna. Což je nic proti savu, ale přesně chápu, v jaké situaci se toto stává. Člověk to má zabezpečené dobře, ale pak se sejde pár okolností a už je k průšvihu blízko.

Nezapomenu, kdy můj bratr vypil lahvičku silného léku na srdce. Mamka vyvolala zvracení, pak ho čapla a letělo se na pohotovost. Tam mu napumpovali hadicí žaludek a znova ho nechali zvracet. Doktorka ho pak držela na klíně a mamku tepala jak malého smrada, že na takové věci si má dávat pozor, že stačí chvilka nepozornosti a ona je matka, která to MUSÍ ohlídat. A jak tak měla toho bráchu na klíně, tak ten v mžiku sáhl pro to jejich dávidlo a otočil do sebe půlku lahvičky než vůbec doktorka stihla zareagovat. Tak jí sklapla čelist. On to samo hned vyzvracel, ale ta ukázka rychlosti…doktora byla takový formát, že se mamce omluvila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.10.13 21:41

@Kakika chááá, tak ta doktorka asi neměla děti. Tyhle chytráky miluju. Jako můj manžel, když mladá prokousla tu tabletu a já mu to volala a on se mě ptá kde jsme jako byly my. No kde asi? S ní :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák