Malý se napil octa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
14.10.13 21:51

@Antonie Bolavá no jo, je to asi 15 let zpátky a doktorka to byla starší, taková ta „všechno vím, všechno znám a všude jsem byla nejmíň dvakrát“, děti určitě měla, ale asi patřila mezi ty šťastné, které měli dítko klidné a bez blbých nápadů (ano, i takové ve svém okolí mám) a to, že se nic nestalo považuje za vlastní zásluhu :lol:

Tvůj chlap taky dobrý, ale přesně tak by reagoval i ten můj. Nejlepší je, že když je doma, tak by za ním snad mohli i postavit cihlovou zeď a on si nevšimne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.10.13 21:54

@Kakika jenže když hlídá chlap, tak se nic nestane. Oni na to mají prostě kliku. Můj by při hlídání klidně usnul a stejně by z toho žádnej průšvih nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.10.13 21:58

@Antonie Bolavá Tak to máš taky pravdu. Bylo období, kdy to vypadalo, že syna týrám. Takové telecí období mezi rokem a rokem a půl. Věčně někde lezl, někde padal, o něco zakopával, nohy samá modřina, sem tam boule. Přišlo mi, že celý den nedělám nic jiného, než pofoukávám nohy, ruce, hlavu. No a nikomu jinému se to nestávalo. Já byla fakt na mrtvici :lol: Zejména pak manžel se divil, v čem je problém ho uhlídat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
14.10.13 22:15

Teda priznam se, ze by mne nenapadlo, ze by mohl ocet nejak vyrazne ublizit. Mam jej pro malou velice dobre dostupny-ve skrince vedle sporaku.
Me se stalo, ze jsem pred vanoci zdobila pernicky a davala male ochutnat polevu.Ona ji odmitla a sla si hrat.Ja se do zdobeni zabrala a nevsimla jsem si, ze se zrovna naucila otevirat skrinku s tema posuvnyma sklama.Byl ji rok a pul.No a v te skrince jsme mela plenky a kremy a masticky… a mezi tim masticku Imazol, ktera mela prasklou tubu no a jak je krem bili, tak mala si nejspis myslela, ze je to taky poleva a bastila. Nevim, kolik toho snedla, ale kdyz jsem to zjisila samozrejme jsme plasila a nevedela co delat. Volala jsem na detskou pohotovost zrovna slouzila nase pani doktorka a rekla mi, at ji davam hodne pit a ze by se nemelo nic stat, ze by se z toho mela maximalne pokadit. Nastesti a ni to no. Podruhe se dostala k nejake vodicce na nohy dlouho prosle a s rozbitym uzaverem. otocila jsems e a vidim mala z toho pije. Kamoska me s ni vezla na pohotovost a asi 2km od domu ji napadlo skusit se z ty lahvicky napit.Nic neteklo. Asi tam byla jeste nejaka pojistka.No docela trapas, ale i uleva :mrgreen: Od te doby se snazim na vse davat bacha, ale proste nahoda je blbec: leky mam na polici na kterou nedosahnu ani ja. Jenze jednou jsem je nejak nesikovne polozila na kraj a spadly.Mala je nasla. Nesnedla nic, ale ty nervy nez jsem se dopocitala kdy jsem je zacala brat a kolik jich ma byt snedeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.11.13 12:20

Asi to pro něho nebylo moc příjemné, ale myslím že to bude bez násaledků, když na něm nebudou vidět nějaké problémy tak bych to nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák