Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Poslední dobou na sobě pozoruji, že když chodím rychle nebo utíkám se zadýchávám, měřím 188 cm a vážím v současné době 84 kg, měl jsem 82 kg. Ale, tak já jsem od minulé středy už doma, mám dovolenou i tento týden, jsem většinou doma a nikde nechodím, protože u nás jsou kopce. Ale když ještě pár týdnů dozadu bylo teplo, jsem jezdil každý den na kole po cyklostezce, ale asi to není ono, to člověk asi nezhubne.
A navíc před 12 dny jsem na kole spadl, spadl jsem na břicho, jen to odneslo koleno, mám tam ještě velký strup, už to nebolí, tehdy jsem měl asi jen jednu dvanáctku pivo a myslel jsem na kraviny, na holky, jak mě nějaká zotročí, kdybych na to nemyslel, nestalo by se to. ![]()
Mám běhat???
Ale bacha na boty, když z nich máš krvavé paty. Možná bude lepší běhat naboso ![]()
Já tě zotročím jestli chceš a i u toho zhubneš. Potřebuju prosekat zahradu. Kosu mám. Jestli nedáš ty dvě kg dolů tak tě půjčím sousedce.
@Šprckouš píše:
Poslední dobou na sobě pozoruji, že když chodím rychle nebo utíkám se zadýchávám, měřím 188 cm a vážím v současné době 84 kg, měl jsem 82 kg. Ale, tak já jsem od minulé středy už doma, mám dovolenou i tento týden, jsem většinou doma a nikde nechodím, protože u nás jsou kopce. Ale když ještě pár týdnů dozadu bylo teplo, jsem jezdil každý den na kole po cyklostezce, ale asi to není ono, to člověk asi nezhubne.
A navíc před 12 dny jsem na kole spadl, spadl jsem na břicho, jen to odneslo koleno, mám tam ještě velký strup, už to nebolí, tehdy jsem měl asi jen jednu dvanáctku pivo a myslel jsem na kraviny, na holky, jak mě nějaká zotročí, kdybych na to nemyslel, nestalo by se to.
Mám běhat???
Ne nemáš běhat. Máš navštívit psychiatrii a včera bylo pozdě.
Tady z Tebe má většina respondentů/tek jenom srandu a na jednu stranu se není čemu divit.
Začínáš ale pěkně přitvrzovat, což jednak přestává být vtipné, ale hlavně by bylo dobrý se zamyslet nad tím jak některé věci začínají a k čemu potom mohou v konečném důsledku vést.
Myslím si, že dlouhodobě nesexujících frustrovaných jedinců s nízkým IQ, kteří se dopustily násilných trestných činů sexuálního charakteru je bohužel víc než si všichni myslíme… často to začíná plíživě a nenápadně a dopouští se toho Ti do kterých by to téměř nikdo neřekl.
@Náměsíčná píše:
Já tě zotročím jestli chceš a i u toho zhubneš. Potřebuju prosekat zahradu. Kosu mám. Jestli nedáš ty dvě kg dolů tak tě půjčím sousedce.
Prej já tě zotročim.
Jsem si tě představila ve vysokých kozačkách na jehlách a s bičíkem v ruce 🤭
Zdendo, už moc tlačíš na pilu, dřív to byla sranda, teď už ne.
@MartinaIrena píše:
Prej já tě zotročim.Jsem si tě představila ve vysokých kozačkách na jehlách a s bičíkem v ruce 🤭
Ty kozačky spíš ne je tam vedro, ale bičíkem ho můžu popohánět ta zahrada je dost velká tak aby to stihnul.
@Betty MacDonald píše:
Zdendo, už moc tlačíš na pilu, dřív to byla sranda, teď už ne.
A však on tu jen hází svoje staré diskuze odjinud… pointu nevidím, asi žádná není ![]()
https://zpovednice.cz/detail.php?…
@Amalthea píše:
A však on tu jen hází svoje staré diskuze odjinud… pointu nevidím, asi žádná není
https://zpovednice.cz/detail.php?…
Hm, on je fakt na hlavu. ![]()