Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@polokoule píše:
Vim, ze nejsem. Pardon, tak po precteni nekolika prispevku jsem zjistila, ze jsem mimo a ze je vlastne uplne normalni koukat tak pet minut na male dite jak ji stranku papiru, pardon
Když ti to tak vadí, tak jsi měla něco udělat když ten papír jedlo. Co chceš jako teď řešit?
@RadkaCh píše:
Moje dítě minulý týden asi snědlo ho.vno![]()
tak to bude mít imunitu jak víno… ![]()
@matkabagristy píše:
Tak diskuze dospěla k tomu, že zakladatelka má skutečně DOST
už od první stránky ![]()
S jakou radostí bych se dívala z okna na mimino požírající papír
A tvé starosti bych chtěla mít… K nám se do klidného vchodu, zděného 5 bytového domu nastěhovali po starém sousedovi mladí - mají 2 velké psy, dobrmana a kolii a jejich maminka, která je chodí celkem často navštěvovat má nějakého křížence. Zrovna jsme dodělali pro malou pískoviště za barák, upravujeme to tu pro malé děti. No a oni si chodí venčit ty svě 3 čokly tam - přivážou je k lavičce, misku s vodou dají přímo vedle pískoviště a vegetí si tam
Je mi z toho fakt do breku - všechno ochcaný, mám strach, aby neublížili dceři, štěkají… Chtěla jsem jí tam dát zase bazének, ale asi mám peška. Omlouvám se, ale potřebovala jsem se vypovídat ![]()
@želvička28 a nedalo by se to ohradit? ev. nějaká spolupráce s městem, že by tam vybudovalo oplocené dětské hřiště?
@želvička28 : tak tohle je na
. Me se stalo něco podobného, dětské hřiště, na lavičkách sedí baby bez děti a vykuruji ( na děti
), když jedna rodina odešla, ze nenechají na děti kouřit, tak baby ještě ponlouvaly, ze je nějak hanlivý a ma nos nahoru. Když jsem řekla, ze pan ma pravdu, tak mi řekly, at si seberu děti a jdu si na svoje hřiště ( to hřiště vybudovalo Tesco, ne jejich barak ), ze ony tu bydli a at vypadnu ![]()
@Malaga píše:
@želvička28 a nedalo by se to ohradit? ev. nějaká spolupráce s městem, že by tam vybudovalo oplocené dětské hřiště?
Je to náš soukromý pozemek, takže je to jen na nás… Chystáme se na domluvu, snad budou sousedi přístupní… Je pravdou, že na venčení psů mají stejný nárok, jako my na venčení dětí
Jen prostě nechápu, že jsou tak líní. Míst na venčení psů je tu plno, kousek přes silnici velká louka a oni, místo aby pejsky vzali vyběhat tam, tak je „odloží“ za barák. Mám psy ráda, ale tohle mi prostě vadí, štve, mrzí…
@myskalucka píše:
@želvička28 : tak tohle je na. Me se stalo něco podobného, dětské hřiště, na lavičkách sedí baby bez děti a vykuruji ( na děti
), když jedna rodina odešla, ze nenechají na děti kouřit, tak baby ještě ponlouvaly, ze je nějak hanlivý a ma nos nahoru. Když jsem řekla, ze pan ma pravdu, tak mi řekly, at si seberu děti a jdu si na svoje hřiště ( to hřiště vybudovalo Tesco, ne jejich barak ), ze ony tu bydli a at vypadnu
Tak to je taky smutný, chodit kouřit na dětské hřiště
Ale věř, že bych ty kravky vyměnila za psy ![]()
My jsme dneska s autem stáli pod stromem, aby nám ho nerozmlátily kroupy, heč ![]()
No pěkné to není ale co my s tím…? Jdi to vyrvat tomu děcku z úst a rodiče propleskni.
Moje dítě minulý týden asi snědlo ho.vno