Mám dost jako

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
7.6.15 20:26

@kapuletka a co s tím chceš dělat v diskuzi na netu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.6.15 20:28

@matkabagristy jasně že nic, ale nechápu, že to téměř všem na prvních 2 stranách přijde naprosto normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.6.15 20:29
@kapuletka píše:
@matkabagristy jasně že nic, ale nechápu, že to téměř všem na prvních 2 stranách přijde naprosto normální…

nikomu soudnému to nepřijde normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
7.6.15 20:34
@kapuletka píše:

Mě už to nějak normální přijde každý den vidim jak dospělí hulí u dětí už se nad tím nijak nepohoršuju to bych musela být v šoku každý den je to jejich zdraví a jejich dítě tak at si před nim kouří jak chtěj když jim to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.6.15 20:34
@kapuletka píše:
Teda…přečetla jsem jen první 2 stránky-to vám většině fakt přijde normální, že rodiče hulej půl ročnímu dítěti do ksichtu a koukaj přitom, jak žvejká letáky??? FAKT??? Fakt jste stejně tak primitivní, jako ti rodiče, prarodiče, příbuzní…kteří kouří před malými dětmi???

Já myslím (a z příspěvků je to jasné), že normální to nikomu nepřijde. Spíš tu přijde přinejmenším úsměvné, kvůli čemu všemu jsou lidé schopní zakládat diskuse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.6.15 20:44

No, tak stejne jako @kapuletka i ja jsem mela pocit, jako by to pro vetsinu uzivatelek bylo normalni.. ano, je normalni, ze dite vezme do pusy kde co. Ale neni normalni, aby si dite cpalo papir do pusy a rodice nad nim jen stali a nic s tim nedelali. Ze u toho kourili, o to je to jen horsi, ale bylo to venku, tak i jako nekuracka pro to mam pochopeni, pokud nehuli primo na dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
7.6.15 20:47
@trpaslinka píše:
No, tak stejne jako @kapuletka i ja jsem mela pocit, jako by to pro vetsinu uzivatelek bylo normalni.. ano, je normalni, ze dite vezme do pusy kde co. Ale neni normalni, aby si dite cpalo papir do pusy a rodice nad nim jen stali a nic s tim nedelali. Ze u toho kourili, o to je to jen horsi, ale bylo to venku, tak i jako nekuracka pro to mam pochopeni, pokud nehuli primo na dite.

Ty jo, holky, a co jako s tím?? :nevim:
Třeba to nejnormálnější přišlo hlavně těm rodičům a s tím nikdo nic nenadělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.6.15 20:48

@trpaslinka hulení na děcko je svinstvo, bohužel legální a nepostihnutelné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
7.6.15 23:42

@matkabagristy je to hrozne.. take mi chvili trvalo, nez jsem odnaucila chlapa kourit, kdyz mel syna v naruci.. Ale pokud kurak nehuli primo na dite, tak ackoli se mi to nelibi, dokazu to prejit. Ale to, ze se rodice nestaraji, to uz tak snadno nerozdycham a to priznavam, ze patrim mezi ty lenive matky. Ale stat nad ditetem a cekat, jestli se nezacne dusit na necem, co si zrovna cpe do pusy, takova fakt nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
7.6.15 23:53
@LadyTommy píše:
Moje deti ctou zasadne pusou, za svuj kratjy zivot papiru snedly kila…Ted zazvonil zvonek. Lekla jsem se, ze je to socialka. Nastesti jen nakup, v papirovych taskach. Deti maji radost 8)
:lol: :lol:

Tak syn je naštěstí cimprlich a jen tak něco nepozře, ale já si jako dítě snědla půl pokojíčku tapet - což nikdo neřešil ze zdravotního hlediska, ale ryze esteticky (a to jsem napůl z lékařský rodiny)… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
8.6.15 13:04
@polokoule píše:
Jen tak. Chtela jsem vedet, jestli to nekoho sokuje stejne jako me.Uz jsem videla vsechno mozne, ale tomuto bych neverila nevidet to na vlastni oci.

tak to jsi toho teda viděla hodně málo..asi by to chtělo občas vyrazit někam mimo sídliště.. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová