Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje deti ctou zasadne pusou, za svuj kratjy zivot papiru snedly kila…
Ted zazvonil zvonek. Lekla jsem se, ze je to socialka. Nastesti jen nakup, v papirovych taskach. Deti maji radost ![]()
@polokoule píše:
Pred chvili jsem myla nadobi a koukam z okna a vidim, ze jedna blbka od nas z panelaku, co bez cigara nevydrzi snad ani pet minut si vykuruje pred vchodem a ten jeji pritel, divaji se na sve cca pul rocni dite, ktere sedi ve sportaku. Pritom drzi velky letak a ukusuje z nej kusy, ktere zvyka a ji a ukusuje dalsi a kouse dal…rodice stoji, kouri a klidek, pohoda…chapete to? co se dnes deje, to neni mozny
je to jejich boj.. osobně se mi to nelíbí, ale co s tim chceš jako dělat?
@LadyTommy píše:
Moje deti ctou zasadne pusou, za svuj kratjy zivot papiru snedly kila…Ted zazvonil zvonek. Lekla jsem se, ze je to socialka. Nastesti jen nakup, v papirovych taskach. Deti maji radost
Tak to mě pobavilo
![]()
@RadkaCh píše:
Moje dítě minulý týden asi snědlo ho.vno![]()
Já to od našich slyším celý život, že jsme u babiny jedly se segrou kuřince
.
@Kelsey píše:
Já to od našich slyším celý život, že jsme u babiny jedly se segrou kuřince.
A vo co, že jsi zdravá jak řípa
![]()
@Kelsey píše:
Já to od našich slyším celý život, že jsme u babiny jedly se segrou kuřince.
já prý žížalu
![]()
My se ségrou jako malý prej jedli hlínu a olizovali zdi nevím jestli nás viděla sousedka když jsme si venku pochutnvali na hlíně emimino asi ještě nebylo ![]()
Synovi jsem jednou dala „na hraní“ příručku o zavádění příkrmů… snědl kousek první stránky a žije ![]()
@WERISKA píše:
já prý žížalu![]()
![]()
![]()
já psa, tvrdili mi, že to byla ovce…
![]()
@JaneDoe píše:
já psa, tvrdili mi, že to byla ovce…![]()
![]()
tak kam se hrabe moje žížala…
![]()
@Katulinka88 píše:
Synovi jsem jednou dala „na hraní“ příručku o zavádění příkrmů… snědl kousek první stránky a žije
zavedl příkrm sám
![]()
@JaneDoe píše:
já psa, tvrdili mi, že to byla ovce…![]()
![]()
tak to je dsný ![]()
@polokoule tak souhlasim s Tvymi pocity, ze to snad ani neni mozne.. Pred par lety jsem se take s kamaradkou dohadovala, aby memu synovi necpala ty brozury, ze je syn bude cpat do pusy a nedokazala pochopit, ze mi nejde o zniceni letaku, ale o pripadne polknuti kusu papiru a nedejboze duseni ditete kvuli blbemu papiru. Pochopim, kdyz dite sebere papir a chvilicku ho zmoula, ale nepochopim, kdyz se na to rodic diva a vubec to neresi.. Takze chapu Tve rozhorceni. Ale nemyslim, ze diskuze na emiminu cokoli zmeni. ![]()
@Stevia tak detske podprsenky me sokovaly zrovna vcera. Take jsem se musela rozhlednout, jestli se nahodou nejedna o plavky, u kterych bych to jeste pochopila. No, odchazela jsem a modlila se, aby ma holka v 5 letech neprisla s tim, ze chce podprdu.
Teda…přečetla jsem jen první 2 stránky-to vám většině fakt přijde normální, že rodiče hulej půl ročnímu dítěti do ksichtu a koukaj přitom, jak žvejká letáky??? FAKT??? Fakt jste stejně tak primitivní, jako ti rodiče, prarodiče, příbuzní…kteří kouří před malými dětmi???