Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Velmi intimní příspěvek, jen co je pravda. Snaha rozpoutat při nedělním večeru hádku?
@Anonymní píše:
rodice stoji, kouri a klidek, pohoda…chapete to? co se dnes deje, to neni mozny
no vidíš a je
já mít tvé starosti ![]()
Nechápu tvůj anonym. A nechápu, proč tady romazáváš takový hlouposti. ![]()
Jen tak. Chtela jsem vedet, jestli to nekoho sokuje stejne jako me.Uz jsem videla vsechno mozne, ale tomuto bych neverila nevidet to na vlastni oci.
@jakuve : taky jsem mela papirozrouta a letáky byly nejlepší mnamka ![]()
@polokoule píše:
Jen tak. Chtela jsem vedet, jestli to nekoho sokuje stejne jako me.Uz jsem videla vsechno mozne, ale tomuto bych neverila nevidet to na vlastni oci.
no, tos toho málo viděla. Hoď se do klidu a starej se o sebe
@polokoule píše:
už nejsi anonymní ![]()
Vzhledem k tomu jaké diskuze jsi založila a s čím vším si neumíš sama poradit, doporučuju ti, starat se o sebe @polokoule
Pred chvili jsem myla nadobi a koukam z okna a vidim, ze jedna blbka od nas z panelaku, co bez cigara nevydrzi snad ani pet minut si vykuruje pred vchodem a ten jeji pritel, divaji se na sve cca pul rocni dite, ktere sedi ve sportaku. Pritom drzi velky letak a ukusuje z nej kusy, ktere zvyka a ji a ukusuje dalsi a kouse dal…rodice stoji, kouri a klidek, pohoda…
chapete to? co se dnes deje, to neni mozny