Mám dost jako

Napsat příspěvek
Velikost písma:
polokoule
7.6.15 19:00

Vim, ze nejsem. Pardon, tak po precteni nekolika prispevku jsem zjistila, ze jsem mimo a ze je vlastne uplne normalni koukat tak pet minut na male dite jak ji stranku papiru, pardon :lol:

• Citovat
  • Upravit
27629
7.6.15 19:01

@polokoule tak jsi měla vyběhnout z baráku a ten papír dítěti vzít, fakt nevím co my s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
7.6.15 19:02
@polokoule píše:
Jen tak. Chtela jsem vedet, jestli to nekoho sokuje stejne jako me.Uz jsem videla vsechno mozne, ale tomuto bych neverila nevidet to na vlastni oci.

Tak to jsi toho asi ještě moc neviděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
@polokoule píše:
Vim, ze nejsem. Pardon, tak po precteni nekolika prispevku jsem zjistila, ze jsem mimo a ze je vlastne uplne normalni koukat tak pet minut na male dite jak ji stranku papiru, pardon :lol:

to nikdo neříká že to je normální… ale co tobě je do toho že kvůli toho zakládáš diskuzi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
@polokoule píše:
Vim, ze nejsem. Pardon, tak po precteni nekolika prispevku jsem zjistila, ze jsem mimo a ze je vlastne uplne normalni koukat tak pet minut na male dite jak ji stranku papiru, pardon :lol:

mé dítě snědlo věcí… :mrgreen:
Ale nechápu, že někdo něco vidí a zakládá diskuze –že má dost----Jako fakt, máš.!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.6.15 19:03

Tak tohle vidim co chvili-uprimne-nesokuje me to uz davno…od zhruba 9 let kdy jsem sla v noci se napit a moje mama kojila mou 2 tydenni segru a u toho kourila :nevim:

Ja dneska teda nemela sok, ale jen tise kroutila hlavou kdyz jsem v Tescu videla podprdu pro 5 lete dite :roll: hlava mi to nebere ale zily mi to netrha, kazdej at si zije jak umi… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
7.6.15 19:04
@WERISKA píše:
mé dítě snědlo věcí… :mrgreen:
Ale nechápu, že někdo něco vidí a zakládá diskuze –že má dost----Jako fakt, máš.!

a moje :roll: nejraději bylo v odpadkovém koši :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
33155
7.6.15 19:05
@Lima69 píše:
a moje :roll: nejraději bylo v odpadkovém koši :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
já to tady nemůžu ani říct…
tady si nejsem jistá :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
7.6.15 19:06
@WERISKA píše: :mrgreen: :mrgreen:
já to tady nemůžu ani říct…
tady si nejsem jistá :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nic neříkej :lol: je mi to úplně jasné :lol:

• Citovat
  • Upravit
33155
7.6.15 19:12
@Lima69 píše:
nic neříkej :lol: je mi to úplně jasné :lol:

8o 8o 8o a co když mě někdo viděl z okna a založil diskuzi 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6822
7.6.15 19:15
@Anonymní píše:
Pred chvili jsem myla nadobi a koukam z okna a vidim, ze jedna blbka od nas z panelaku, co bez cigara nevydrzi snad ani pet minut si vykuruje pred vchodem a ten jeji pritel, divaji se na sve cca pul rocni dite, ktere sedi ve sportaku. Pritom drzi velky letak a ukusuje z nej kusy, ktere zvyka a ji a ukusuje dalsi a kouse dal…rodice stoji, kouri a klidek, pohoda… 8o chapete to? co se dnes deje, to neni mozny 8o [/ci
@Anonymní píše:
Pred chvili jsem myla nadobi a koukam z okna a vidim, ze jedna blbka od nas z panelaku, co bez cigara nevydrzi snad ani pet minut si vykuruje pred vchodem a ten jeji pritel, divaji se na sve cca pul rocni dite, ktere sedi ve sportaku. Pritom drzi velky letak a ukusuje z nej kusy, ktere zvyka a ji a ukusuje dalsi a kouse dal…rodice stoji, kouri a klidek, pohoda… 8o chapete to? co se dnes deje, to neni mozny 8o

No kdybych se měla zabývat tím co jsem všechno viděla a psát to sem tak mě pěkně bolí ruce :mrgreen: Třeba zrovna včera řvala matka na malou holčičku :Ty si pěkná píč..to snad není možný co sis to vzala za triko? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
7.6.15 19:18

Holky, tak povídejte, co jste která ještě viděla, hm? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.6.15 19:20

Moje dítě minulý týden asi snědlo ho.vno :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33155
@Malaga píše:
Holky, tak povídejte, co jste která ještě viděla, hm? ;)
:oops: :oops: :oops: raději nee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@polokoule píše:

Když ti to tak vadí, tak jsi měla něco udělat když ten papír jedlo. Co chceš jako teď řešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová