Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@polokoule tak jsi měla vyběhnout z baráku a ten papír dítěti vzít, fakt nevím co my s tím ![]()
@polokoule píše:
Jen tak. Chtela jsem vedet, jestli to nekoho sokuje stejne jako me.Uz jsem videla vsechno mozne, ale tomuto bych neverila nevidet to na vlastni oci.
Tak to jsi toho asi ještě moc neviděla ![]()
@polokoule píše:
Vim, ze nejsem. Pardon, tak po precteni nekolika prispevku jsem zjistila, ze jsem mimo a ze je vlastne uplne normalni koukat tak pet minut na male dite jak ji stranku papiru, pardon
to nikdo neříká že to je normální… ale co tobě je do toho že kvůli toho zakládáš diskuzi ![]()
@polokoule píše:
Vim, ze nejsem. Pardon, tak po precteni nekolika prispevku jsem zjistila, ze jsem mimo a ze je vlastne uplne normalni koukat tak pet minut na male dite jak ji stranku papiru, pardon
mé dítě snědlo věcí… ![]()
Ale nechápu, že někdo něco vidí a zakládá diskuze –že má dost----Jako fakt, máš.!
Tak tohle vidim co chvili-uprimne-nesokuje me to uz davno…od zhruba 9 let kdy jsem sla v noci se napit a moje mama kojila mou 2 tydenni segru a u toho kourila ![]()
Ja dneska teda nemela sok, ale jen tise kroutila hlavou kdyz jsem v Tescu videla podprdu pro 5 lete dite
hlava mi to nebere ale zily mi to netrha, kazdej at si zije jak umi… ![]()
@WERISKA píše:
mé dítě snědlo věcí…
Ale nechápu, že někdo něco vidí a zakládá diskuze –že má dost----Jako fakt, máš.!
a moje
nejraději bylo v odpadkovém koši
![]()
@Lima69 píše:
a mojenejraději bylo v odpadkovém koši
![]()
@WERISKA píše:![]()
já to tady nemůžu ani říct…
tady si nejsem jistá![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nic neříkej
je mi to úplně jasné ![]()
@Lima69 píše:
nic neříkejje mi to úplně jasné
a co když mě někdo viděl z okna a založil diskuzi
![]()
@Anonymní píše:
Pred chvili jsem myla nadobi a koukam z okna a vidim, ze jedna blbka od nas z panelaku, co bez cigara nevydrzi snad ani pet minut si vykuruje pred vchodem a ten jeji pritel, divaji se na sve cca pul rocni dite, ktere sedi ve sportaku. Pritom drzi velky letak a ukusuje z nej kusy, ktere zvyka a ji a ukusuje dalsi a kouse dal…rodice stoji, kouri a klidek, pohoda…chapete to? co se dnes deje, to neni mozny
[/ci
@Anonymní píše:
Pred chvili jsem myla nadobi a koukam z okna a vidim, ze jedna blbka od nas z panelaku, co bez cigara nevydrzi snad ani pet minut si vykuruje pred vchodem a ten jeji pritel, divaji se na sve cca pul rocni dite, ktere sedi ve sportaku. Pritom drzi velky letak a ukusuje z nej kusy, ktere zvyka a ji a ukusuje dalsi a kouse dal…rodice stoji, kouri a klidek, pohoda…chapete to? co se dnes deje, to neni mozny
No kdybych se měla zabývat tím co jsem všechno viděla a psát to sem tak mě pěkně bolí ruce
Třeba zrovna včera řvala matka na malou holčičku :Ty si pěkná píč..to snad není možný co sis to vzala za triko?
@polokoule píše:
Když ti to tak vadí, tak jsi měla něco udělat když ten papír jedlo. Co chceš jako teď řešit?