Mám ještě šanci se stát zdravotní sestrou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@WERISKA píše:
Rodinná známá asi tak v 35 letech se rozhodla že bude dětskou doktorkou.. Ted má svou ordinaci a je u lidí strašně oblíbená. Tak proč ne?
super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky holky chtela bych se zeptat je mi 26 mam vystudovanou skolu zahradnickou s maturitou, v zahradnictvich bych pokracovat nechtela ale moc bych chtela byt zdravotni sestrou je nejaka moznost, kam bych mohla jit studovat nebo uz je pozde a mam smulu? Momentalne jsem na materske diky moc
v životě nikdy není pozdě něco změnit..tak hurá do toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nevim proc by na to nemela mit ja chodila na zdravku a vazne nic tezkyho to nebylo. Akorat teda blby je ze s maturitou na zdravce uz nejsi zdravotni sestra ale jen zdravotnicky asistent (nebo za me to tak bylo) coz je to same jako osetrovatelka z ucnakuale kdybych sla jeste na ty tri roky na vyssi tak bych mohla byt i sestra no:-D
Protoze na vs na sestru jsou prece jen lepsi znalosti ze stredni zdravotnicke nez ze zahradnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Protoze na vs na sestru jsou prece jen lepsi znalosti ze stredni zdravotnicke nez ze zahradnice.
No nevím, když vidím, co se dokáže všechno na VŠ dostat (konkrétně na zdravotní sestru) a následně i vystudovat - ne jenom bakaláře, ale i magistra, tak nevím, jestli se mám smát nebo brečet…a o inteligenci a znalostech některých holek s vystudovanou SZŠ se dá rozhodně pochybovat.
Pokud je zakladatelka schopná se některé věci doučit a věnovat tomu trochu času, tak šanci na přijetí rozhodně má. Beztak berou téměř všechny uchazeče (alespoň na některých univerzitách).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hm tak nevim no to utirani tech jak rikate zadku by me asi take nabavilo ale zase treba delat nekde na interne to nebude lehke se tam dostatto stejne asi i k obvodakovi co?
Právě ta moje kamarádka na té interně utírá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Na VŠ i VOŠ se jede od prváku vše od nuly, protože na zdravotní sestru můžeš jít klidně z obchodky, gymplu nebo průmyslovky. Prostě základ je maturita a dál se na vyšší se jede od nuly. Jasně, ty, co absolvovali střední zdrávku, tak mají výhodu, protože spoustu z toho už znají právě tam odtud.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit