Mám jet do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4515
23.5.11 14:30

Monny, koukám že jsi stále 2v1, teď ke konci je to k nevydržení co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
23.5.11 14:32

ano to jo se stastnym koncem :palec:

dany kdyby se ti nahodou zacernilo pred ocima tak si sedni a dej hlavu mezi nohy :wink: ono to opravdu neni sranda, přeji ti rychly a bezbolestny porod :hug: :kytka:

Monny89 píše:
petullle píše:
v 28 t.t. :-?
Daniella82 píše:
petullle píše:
ono vseobecne je pry tlak na konci tehotenstvi vyssi zalezi taky na vysledky moci zda v nich je bilkovina :nevim: ja mela kritickou hodnotu uz na kontrole ale i presto me dr poslal do nemocnice az rano druhy den, ja jela jeste ten den o pulnoci drzeli mi to 5 dni ale na tlaku opravdu vysokym ani pres kapacky a 6 druhu prasku mi ho nesrazili, tlak zpusobil ze male zastavil krev v pupecniku a zacala se mi odlucovat placenta pak mi udelali akutni cisarsky rez, doktori po porodu rekli manzovi ze jsme meli obe dve stesti a prezili jsme to
Monny89 píše:
jo a už 3týdny chodím do rizikovky do nemocnice a na můj tlak nikdo nikdy nic neřekl :nevim:
Petule a v jakém to bylo tt?
Panebože Petule.. tak to jste si to vybojovali koukám :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 14:32
Monny89 píše:
Daniella82 píše:
Monny no mě moje dr nepřeposlala ještě ani do porodnice.Včera tam na mě koukali jako na blázna,jaktože k nim ještě nechodim,když už jsem měla termín v sobotu.
Jinak ten tlak pokud máš normálně vyšší a je ti dobře,tak je to asi v pořádku.Já měla celé těhotenství okolo 112/60 a ted najednou tohle,takže to na sobě cíitm a je mi špatně.

To já měla teď poslední 3dny šílený stavy z toho tlaku až mi bylo mdlo.. ale jako nesekla jsem sebou, tak jsem nikam nejela…
No, já měla první termín minulý pondělí, a to jsem už byla v porodce v rizikovce.. a to jsem měla špatný monitor, tak mě už poslali na porodní sál, že mám kontrakce a malej měl vysoký tlak taky..
a pak najednou nic.. mi řekli, jeďte domů, normální KO za týden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dneska mám termín a já tu pořád straším.. zítra mám KO a připravuju se, že mi bude dělat Hamiltona :oops: :oops:

Teda to se divim,že tě poslali ještě domu 8-o
Ono je to všude jinak,já jdu taky ještě ve středu na kontrolu ke své dr a včera mi napsali v porodce do průkazky doporučení,aby mě k nim ve středu už poslala a hned mi nabízeli,že mi ve čtvrtek zavedou tabletu na vyvolání..hm tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 14:34
Monny89 píše:
Daniell, jak moc piješ? Zkus vypít půllitr vody na ex.. mě to pomáhá když je mi divně :nevim:

No včera jsem moc nepila to je fakt,dnes taky moc ne :think: Jdu to zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
23.5.11 14:37

Diskusi jsi založila ve 12:53, teď je 14:37 a ty jsi ještě doma?

Všichni ti napsali jeď, ty jsi napsala, že pojedeš. Kde to vázne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 14:39
Karleon píše:
Diskusi jsi založila ve 12:53, teď je 14:37 a ty jsi ještě doma?Všichni ti napsali jeď, ty jsi napsala, že pojedeš. Kde to vázne?
čekám na manžela až pro mě přijede ve 3 z práce.Pěšky se bojim abych sebou někde nesekla i když to mam do nemocnice asi 500m.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
23.5.11 14:41

to bych si zavolala i taxika, než čekam na manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 14:45

No tak těch 15minut už mě ted nezabije :wink:
Pak písnu jak jsem dopadla,pokud mě tam teda už nenechaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
23.5.11 14:48

hodně štěstí :kytka:

Daniella82 píše:
No tak těch 15minut už mě ted nezabije :wink:
Pak písnu jak jsem dopadla,pokud mě tam teda už nenechaji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 16:32
Daniella82 píše:
Monny89 píše:
Daniell, jak moc piješ? Zkus vypít půllitr vody na ex.. mě to pomáhá když je mi divně :nevim:
No včera jsem moc nepila to je fakt,dnes taky moc ne :think: Jdu to zkusit

to bude těma tekutinama, já to mívám také :kytka: držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 18:10

Holky tak už jsem zpět.Tlak jsem po naměření v porodce měla 155/95,po půl hodině 150/85,tak mě zase poslali domu,kdyby něco mam zase přijet.Nato že jsem tam byla od včera už podruhé,byli všichni moc příjemný a milý :-) To motání hlavy a ten stav co jsem měla prý může být i z nevyspání a nedostatku tekutin,jak psala Monny..nebo taky psychika.V moči jsem nic neměla.Zítra mam jít ke své dr a domluvit se na dalším postupu,dr v porodce se přikláněla k tomu do konce týdne porod vyvolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 18:13

Daniell, to je dobře, že je to dobré :kytka: :hug: :hug:
Já to mám taky ty stavy, a je to nedostatek tekutin.. takže pij tak 5litrů denně a bude lépe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 18:27

Monny 5 litrů jo? 8-o To mi zkolabujou ledviny :mrgreen: ..já piju 1 max 2litry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 18:34
Daniella82 píše:
Monny 5 litrů jo? 8-o To mi zkolabujou ledviny :mrgreen: ..já piju 1 max 2litry.

to máš pít normálně když nejsi těhu… Když jsi těhu tak se prolejvej jak nejvíc můžeš! Je to i proti natýkání a otokům… Fakt pij tak 4-5litrů denně.. kor v tomhle počasí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 18:38

No pokusím se :-) Se mi fakt hrozně ulevilo,že to nebyla ta preeklampsie atp už jsem zase viděla samé katastrofické scénáře.
Ten konec těhu je fakt náročnej,už aby jsme měli ty broučky u sebe co? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky