Mám jet do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2785
23.5.11 19:22
Žirafa9 píše:
holky, ten Hamilton se dá vydržet, není to tak hrozný, mě ho dělali 2×, myslím si, že je to nic proti kontrakcím, je to nepříjemný a pak bolí bříško, ale nic co by se nedalo vydržet, já totiž ani nevím jak ty kontrakce bolí, měla jsem akutního císaře a bez kontrakcí, teď čekám druhý mimčo a vlastně ani nevím co porod obnáší

Někdo tady ne emimi právě psal,že hamilton bolí víc než celej porod tak mě to vyděsilo..ale já už se ted bojim uplně všeho..vyplašená prvorodička:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
23.5.11 19:36

já byla poprvé taky vyplašená, ale fakt to není tak hrozný, mě ho teda poprvé dělali v 36tt kvůli těhu cukrovce a pak znova v 37tt, ale bohužel to nezabralo asi bylo moc brzo a nakonec mi vyskočil ten tlak a šla jsem 38+2tt na císaře, teď to mám obdobný takže to asi dopadne stejně, taky záleží jaký má kdo práh bolestivosti a podle toho ho bude Hamilton bolet, potom to bolí asi jako by jsi měla silnou menzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 19:38

žirafo… mě bolelo i jenom vnitřní vyšetření posledně na KO :oops: A co se týká těch MS bolestí, to mám takové poslíčky normálně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
23.5.11 19:44
Monny89 píše: žirafo… mě bolelo i jenom vnitřní vyšetření posledně na KO :oops: A co se týká těch MS bolestí, to mám takové poslíčky normálně :roll:

třeba se ti pomalinku rozbíhá porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 19:48

Jak píše Monny,mě minule taky běžné vyšetření dost bolelo.Uplně jsem vylítla z křesla a dr na mě koukala jako na blázna,co mě na tom asi tak může bolet.A sestra nezapoměla dodat poznámku,co budu dělat u porodu,když mě tohle bolí :roll: :zed: Celkově mam hodně nízký práh bolesti,takže já si to „užiju“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 19:52
Žirafa9 píše:
Monny89 píše: žirafo… mě bolelo i jenom vnitřní vyšetření posledně na KO :oops: A co se týká těch MS bolestí, to mám takové poslíčky normálně :roll:

měsíc v kuse.. ? To si nemyslím… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 19:53
Daniella82 píše:
Jak píše Monny,mě minule taky běžné vyšetření dost bolelo.Uplně jsem vylítla z křesla a dr na mě koukala jako na blázna,co mě na tom asi tak může bolet.A sestra nezapoměla dodat poznámku,co budu dělat u porodu,když mě tohle bolí :roll: :zed: Celkově mam hodně nízký práh bolesti,takže já si to „užiju“

to jsem na tom stejně Daniellko :oops: :hug: Mě dr. jen prohmátnul jak jsem na tom… a já úplně vyjekla jak selátko, že to bolí :cry:
A koukali na mě jak na blázna jak chci rodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
23.5.11 19:54
Monny89 píše:
Žirafa9 píše:

tak to asi ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
23.5.11 19:56

ke konci to není příjemný asi nikomu, ale holky to vydržíte, moc vám přeju ať porod proběhne v klidu a ať vás to moc nebolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
23.5.11 19:56

Holky tak to si pamatuji jako by to bylo dnes když mě pár dnu před porodem PA dělala vnitřní prohlídku a měla nalepené nehty(myslela jsem že ji hlavu ukopnu) :zed: Já jsem přenášela 11 dnu a vyzkoušela jsem taky opravdu vše,ale co mi zabralo bylo když mi večer chlap masíroval bradavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 19:57
Žirafa9 píše:
Monny89 píše:
Žirafa9 píše:
tak to asi ne :mrgreen:

Mám takové poslíčky nu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 19:57
Žirafa9 píše:
ke konci to není příjemný asi nikomu, ale holky to vydržíte, moc vám přeju ať porod proběhne v klidu a ať vás to moc nebolí

děkuju… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 20:00
lukymaty píše:
Holky tak to si pamatuji jako by to bylo dnes když mě pár dnu před porodem PA dělala vnitřní prohlídku a měla nalepené nehty(myslela jsem že ji hlavu ukopnu) :zed: Já jsem přenášela 11 dnu a vyzkoušela jsem taky opravdu vše,ale co mi zabralo bylo když mi večer chlap masíroval bradavky

To si děláš srandu s těma nehtama ne? 8-o Já myslela,že to oni mít nemůžou 8-o ..to bych jí něco udělala snad :cert:
O stimulaci bradavek jsem taky někde četla,že to může urychlit trochu,ale je to asi jako mytí oken,sex,svařák atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 20:06
Daniella82 píše:
lukymaty píše:
To si děláš srandu s těma nehtama ne? 8-o Já myslela,že to oni mít nemůžou 8-o ..to bych jí něco udělala snad :cert:
O stimulaci bradavek jsem taky někde četla,že to může urychlit trochu,ale je to asi jako mytí oken,sex,svařák atd :-)

mytí oken se nesmí… :roll: to nevím kde jsi slyšela :lol: :lol:
Ale ty nehty to je síla teda.. to přeci doktoři nesmí! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
23.5.11 20:07

Ne,ne srandu si nedělám už když jsem jí viděla mezi dveřmi chtěla jsem odejít.A při porodu jsem zas měla PA která měla hodinky jak budíky přes celou ruku,taky dost nehygienické.Jo a po šití mladá doktorka ve mě nechala tampon který ze mě vypadl při odchodu domu(ANI SI NECHCI PŘEDSTAVIT CO BY BYLO KDYBY VE MĚ ZUSTAL) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí