Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Žirafa9 píše:
holky, ten Hamilton se dá vydržet, není to tak hrozný, mě ho dělali 2×, myslím si, že je to nic proti kontrakcím, je to nepříjemný a pak bolí bříško, ale nic co by se nedalo vydržet, já totiž ani nevím jak ty kontrakce bolí, měla jsem akutního císaře a bez kontrakcí, teď čekám druhý mimčo a vlastně ani nevím co porod obnáší
Někdo tady ne emimi právě psal,že hamilton bolí víc než celej porod tak mě to vyděsilo..ale já už se ted bojim uplně všeho..vyplašená prvorodička:)
já byla poprvé taky vyplašená, ale fakt to není tak hrozný, mě ho teda poprvé dělali v 36tt kvůli těhu cukrovce a pak znova v 37tt, ale bohužel to nezabralo asi bylo moc brzo a nakonec mi vyskočil ten tlak a šla jsem 38+2tt na císaře, teď to mám obdobný takže to asi dopadne stejně, taky záleží jaký má kdo práh bolestivosti a podle toho ho bude Hamilton bolet, potom to bolí asi jako by jsi měla silnou menzes
žirafo… mě bolelo i jenom vnitřní vyšetření posledně na KO
A co se týká těch MS bolestí, to mám takové poslíčky normálně ![]()
Monny89 píše: žirafo… mě bolelo i jenom vnitřní vyšetření posledně na KOA co se týká těch MS bolestí, to mám takové poslíčky normálně
třeba se ti pomalinku rozbíhá porod
Jak píše Monny,mě minule taky běžné vyšetření dost bolelo.Uplně jsem vylítla z křesla a dr na mě koukala jako na blázna,co mě na tom asi tak může bolet.A sestra nezapoměla dodat poznámku,co budu dělat u porodu,když mě tohle bolí
Celkově mam hodně nízký práh bolesti,takže já si to „užiju“
Žirafa9 píše:Monny89 píše: žirafo… mě bolelo i jenom vnitřní vyšetření posledně na KOtřeba se ti pomalinku rozbíhá porodA co se týká těch MS bolestí, to mám takové poslíčky normálně
měsíc v kuse.. ? To si nemyslím…
![]()
Daniella82 píše:
Jak píše Monny,mě minule taky běžné vyšetření dost bolelo.Uplně jsem vylítla z křesla a dr na mě koukala jako na blázna,co mě na tom asi tak může bolet.A sestra nezapoměla dodat poznámku,co budu dělat u porodu,když mě tohle bolí![]()
Celkově mam hodně nízký práh bolesti,takže já si to „užiju“
to jsem na tom stejně Daniellko
Mě dr. jen prohmátnul jak jsem na tom… a já úplně vyjekla jak selátko, že to bolí ![]()
A koukali na mě jak na blázna jak chci rodit ![]()
Monny89 píše:Žirafa9 píše:měsíc v kuse.. ? To si nemyslím…Monny89 píše: žirafo… mě bolelo i jenom vnitřní vyšetření posledně na KOtřeba se ti pomalinku rozbíhá porodA co se týká těch MS bolestí, to mám takové poslíčky normálně
![]()
tak to asi ne ![]()
ke konci to není příjemný asi nikomu, ale holky to vydržíte, moc vám přeju ať porod proběhne v klidu a ať vás to moc nebolí
Holky tak to si pamatuji jako by to bylo dnes když mě pár dnu před porodem PA dělala vnitřní prohlídku a měla nalepené nehty(myslela jsem že ji hlavu ukopnu)
Já jsem přenášela 11 dnu a vyzkoušela jsem taky opravdu vše,ale co mi zabralo bylo když mi večer chlap masíroval bradavky
Žirafa9 píše:Monny89 píše:tak to asi neŽirafa9 píše:měsíc v kuse.. ? To si nemyslím…Monny89 píše: žirafo… mě bolelo i jenom vnitřní vyšetření posledně na KOtřeba se ti pomalinku rozbíhá porodA co se týká těch MS bolestí, to mám takové poslíčky normálně
![]()
Mám takové poslíčky nu ![]()
Žirafa9 píše:
ke konci to není příjemný asi nikomu, ale holky to vydržíte, moc vám přeju ať porod proběhne v klidu a ať vás to moc nebolí
děkuju… ![]()
lukymaty píše:
Holky tak to si pamatuji jako by to bylo dnes když mě pár dnu před porodem PA dělala vnitřní prohlídku a měla nalepené nehty(myslela jsem že ji hlavu ukopnu)Já jsem přenášela 11 dnu a vyzkoušela jsem taky opravdu vše,ale co mi zabralo bylo když mi večer chlap masíroval bradavky
To si děláš srandu s těma nehtama ne?
Já myslela,že to oni mít nemůžou
..to bych jí něco udělala snad ![]()
O stimulaci bradavek jsem taky někde četla,že to může urychlit trochu,ale je to asi jako mytí oken,sex,svařák atd ![]()
Daniella82 píše:lukymaty píše:To si děláš srandu s těma nehtama ne?
Holky tak to si pamatuji jako by to bylo dnes když mě pár dnu před porodem PA dělala vnitřní prohlídku a měla nalepené nehty(myslela jsem že ji hlavu ukopnu)Já jsem přenášela 11 dnu a vyzkoušela jsem taky opravdu vše,ale co mi zabralo bylo když mi večer chlap masíroval bradavky
Já myslela,že to oni mít nemůžou
..to bych jí něco udělala snad
O stimulaci bradavek jsem taky někde četla,že to může urychlit trochu,ale je to asi jako mytí oken,sex,svařák atd
mytí oken se nesmí…
to nevím kde jsi slyšela
![]()
Ale ty nehty to je síla teda.. to přeci doktoři nesmí! ![]()
Ne,ne srandu si nedělám už když jsem jí viděla mezi dveřmi chtěla jsem odejít.A při porodu jsem zas měla PA která měla hodinky jak budíky přes celou ruku,taky dost nehygienické.Jo a po šití mladá doktorka ve mě nechala tampon který ze mě vypadl při odchodu domu(ANI SI NECHCI PŘEDSTAVIT CO BY BYLO KDYBY VE MĚ ZUSTAL) ![]()