Mám jet do porodnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
23.5.11 18:41

Neboj, všechno je v pořádku :hug: :hug: Jsme to spolu zvládli až do konce :hug:
Jojo, ten konec je nejhorší… já mám dneska termín a pořád se držím.. zítra mě čeká KO v porodce :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 18:44

Já jsem měla první tp 21.5 a druhý mam zítra.Zatim to vypadá,že se nic nechystá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
23.5.11 18:51
Daniella82 píše:
Holky tak už jsem zpět.Tlak jsem po naměření v porodce měla 155/95,po půl hodině 150/85,tak mě zase poslali domu,kdyby něco mam zase přijet.Nato že jsem tam byla od včera už podruhé,byli všichni moc příjemný a milý :-) To motání hlavy a ten stav co jsem měla prý může být i z nevyspání a nedostatku tekutin,jak psala Monny..nebo taky psychika.V moči jsem nic neměla.Zítra mam jít ke své dr a domluvit se na dalším postupu,dr v porodce se přikláněla k tomu do konce týdne porod vyvolat.

Tak hlavně že je to všechno v pořádku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 18:54

Jojo, já měla první TP 16.5. a druhý dneska :lol: :lol: No, snad si mě tam zítra už nechají… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 18:58
Monny89 píše:
Jojo, já měla první TP 16.5. a druhý dneska :lol: :lol: No, snad si mě tam zítra už nechají… :think:

A půjdeš na vyvolání? Mě nabízela včera v porodce,že bych mohla ve středu nebo čtvrtek už přejít,zavedli by tabletu a vidělo by se,tak nevim mam z toho trochu strach.
Zítra jdu ke své dr ta mi zase minule slibovala hamiltona,pokud prý na to bude už nález-prý to dost bolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 19:02
Daniella82 píše:
Monny89 píše:
Jojo, já měla první TP 16.5. a druhý dneska :lol: :lol: No, snad si mě tam zítra už nechají… :think:
A půjdeš na vyvolání? Mě nabízela včera v porodce,že bych mohla ve středu nebo čtvrtek už přejít,zavedli by tabletu a vidělo by se,tak nevim mam z toho trochu strach.
Zítra jdu ke své dr ta mi zase minule slibovala hamiltona,pokud prý na to bude už nález-prý to dost bolí :nevim:

No já vyvolání nechci, já chci radši císaře než vyvolávaný porod :-? jako trápit se po vyvolání třeba 24hodin, který stejně skončí císařem :nevim:
Jojom, Hamilton prý bolí jak kráva.. Kámoška ho měla 5× než porodila :oops: Takže ho moc nechci.. bojím se ho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 19:05

Pokud je vše dole nachystané,může být po té tabletě porod i dost rychlý,rychlejší než normální a císařem končit nemusí,to jsi kde slyšela takovou věc?
Já jsem si o tom dost přečetla a riziko tam je ,jen pokud se vyvolává moc brzo a mimčo neni ještě nachystané :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 19:09

no, kámoška byla nachystaná a rodila 54hodin, a stejně nakonec císařem, protože se jí zastavily kontrakce… což se u dlouhých vyvolávaných porodů stává.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 19:10

a druhá kámoška už přenášela… a taky císař… vyvolání nepomohlo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 19:14

U každýho je to jiný.Já zase slyšela od vícee holek že po tabletě do pár hodin porodily..hm no necháme se překvapit,nejlepší bude,když to přijde samo :hug: Každopádně já chci zkusit cokoli jen ne císaře,pokud to nebude nutný.Dobrovolně bych na něj nešla a to jsem byla celé těhu přesvědčená,že já chci rodit jedině císařem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
23.5.11 19:15

Kámoška měla vyvolávaný porod kvůli přenášení.Vyvolávat jí začali v šest ráno a v 11:15 porodila.Holky zbytečně se nestresujte, nějak to dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
23.5.11 19:17
MarkyM píše:
Kámoška měla vyvolávaný porod kvůli přenášení.Vyvolávat jí začali v šest ráno a v 11:15 porodila.Holky zbytečně se nestresujte, nějak to dopadne :palec:

Jasný,ven miminka stejně nějak musí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 19:17
Daniella82 píše:
U každýho je to jiný.Já zase slyšela od vícee holek že po tabletě do pár hodin porodily..hm no necháme se překvapit,nejlepší bude,když to přijde samo :hug: Každopádně já chci zkusit cokoli jen ne císaře,pokud to nebude nutný.Dobrovolně bych na něj nešla a to jsem byla celé těhu přesvědčená,že já chci rodit jedině císařem :mrgreen:

tak to já slyšela od všech pravý opak právě… proto chci radši císaře než tohle :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
23.5.11 19:18

Každá mamina je jiná.. já se bojím, že budu ten horší případ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
23.5.11 19:19

holky, ten Hamilton se dá vydržet, není to tak hrozný, mě ho dělali 2×, myslím si, že je to nic proti kontrakcím, je to nepříjemný a pak bolí bříško, ale nic co by se nedalo vydržet, já totiž ani nevím jak ty kontrakce bolí, měla jsem akutního císaře a bez kontrakcí, teď čekám druhý mimčo a vlastně ani nevím co porod obnáší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí