Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neboj, všechno je v pořádku
Jsme to spolu zvládli až do konce ![]()
Jojo, ten konec je nejhorší… já mám dneska termín a pořád se držím.. zítra mě čeká KO v porodce
![]()
Já jsem měla první tp 21.5 a druhý mam zítra.Zatim to vypadá,že se nic nechystá ![]()
Daniella82 píše:
Holky tak už jsem zpět.Tlak jsem po naměření v porodce měla 155/95,po půl hodině 150/85,tak mě zase poslali domu,kdyby něco mam zase přijet.Nato že jsem tam byla od včera už podruhé,byli všichni moc příjemný a milýTo motání hlavy a ten stav co jsem měla prý může být i z nevyspání a nedostatku tekutin,jak psala Monny..nebo taky psychika.V moči jsem nic neměla.Zítra mam jít ke své dr a domluvit se na dalším postupu,dr v porodce se přikláněla k tomu do konce týdne porod vyvolat.
Tak hlavně že je to všechno v pořádku ![]()
Jojo, já měla první TP 16.5. a druhý dneska
No, snad si mě tam zítra už nechají… ![]()
Monny89 píše:
Jojo, já měla první TP 16.5. a druhý dneska![]()
No, snad si mě tam zítra už nechají…
A půjdeš na vyvolání? Mě nabízela včera v porodce,že bych mohla ve středu nebo čtvrtek už přejít,zavedli by tabletu a vidělo by se,tak nevim mam z toho trochu strach.
Zítra jdu ke své dr ta mi zase minule slibovala hamiltona,pokud prý na to bude už nález-prý to dost bolí ![]()
Daniella82 píše:Monny89 píše:A půjdeš na vyvolání? Mě nabízela včera v porodce,že bych mohla ve středu nebo čtvrtek už přejít,zavedli by tabletu a vidělo by se,tak nevim mam z toho trochu strach.
Jojo, já měla první TP 16.5. a druhý dneska![]()
No, snad si mě tam zítra už nechají…
Zítra jdu ke své dr ta mi zase minule slibovala hamiltona,pokud prý na to bude už nález-prý to dost bolí
No já vyvolání nechci, já chci radši císaře než vyvolávaný porod
jako trápit se po vyvolání třeba 24hodin, který stejně skončí císařem ![]()
Jojom, Hamilton prý bolí jak kráva.. Kámoška ho měla 5× než porodila
Takže ho moc nechci.. bojím se ho..
Pokud je vše dole nachystané,může být po té tabletě porod i dost rychlý,rychlejší než normální a císařem končit nemusí,to jsi kde slyšela takovou věc?
Já jsem si o tom dost přečetla a riziko tam je ,jen pokud se vyvolává moc brzo a mimčo neni ještě nachystané ![]()
no, kámoška byla nachystaná a rodila 54hodin, a stejně nakonec císařem, protože se jí zastavily kontrakce… což se u dlouhých vyvolávaných porodů stává.....
a druhá kámoška už přenášela… a taky císař… vyvolání nepomohlo.. ![]()
U každýho je to jiný.Já zase slyšela od vícee holek že po tabletě do pár hodin porodily..hm no necháme se překvapit,nejlepší bude,když to přijde samo
Každopádně já chci zkusit cokoli jen ne císaře,pokud to nebude nutný.Dobrovolně bych na něj nešla a to jsem byla celé těhu přesvědčená,že já chci rodit jedině císařem ![]()
Kámoška měla vyvolávaný porod kvůli přenášení.Vyvolávat jí začali v šest ráno a v 11:15 porodila.Holky zbytečně se nestresujte, nějak to dopadne ![]()
MarkyM píše:
Kámoška měla vyvolávaný porod kvůli přenášení.Vyvolávat jí začali v šest ráno a v 11:15 porodila.Holky zbytečně se nestresujte, nějak to dopadne
Jasný,ven miminka stejně nějak musí ![]()
Daniella82 píše:
U každýho je to jiný.Já zase slyšela od vícee holek že po tabletě do pár hodin porodily..hm no necháme se překvapit,nejlepší bude,když to přijde samoKaždopádně já chci zkusit cokoli jen ne císaře,pokud to nebude nutný.Dobrovolně bych na něj nešla a to jsem byla celé těhu přesvědčená,že já chci rodit jedině císařem
tak to já slyšela od všech pravý opak právě… proto chci radši císaře než tohle
![]()
Každá mamina je jiná.. já se bojím, že budu ten horší případ
![]()
holky, ten Hamilton se dá vydržet, není to tak hrozný, mě ho dělali 2×, myslím si, že je to nic proti kontrakcím, je to nepříjemný a pak bolí bříško, ale nic co by se nedalo vydržet, já totiž ani nevím jak ty kontrakce bolí, měla jsem akutního císaře a bez kontrakcí, teď čekám druhý mimčo a vlastně ani nevím co porod obnáší