Mám jít ještě do práce? 10tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
celkemspokojena
22.7.24 09:55
@milujuki píše: Více

Ale když ti tu všichni píšou, ať normálně nastoupíš do práce, tak hledáš tisíc výmluv, proč to nejde :lol:
Taky jsem pro nástup do práce ;)

• Citovat
  • Upravit
104
22.7.24 09:57

@unuděná ale já jsem se ptala na názory ohledně srpnu, vy jste tady začala rozjíždět diskuze ohledně dalších měsíců. Tam ano, tam už jsem rozhodnutá, že chodit nebudu. Ale srpen řeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.7.24 09:58

Já jsem reagovala na srpen. Osobně bych chodila v srpnu, domluvila se s vedením, co a jak dál. Taky tě mohou na pár měsíců přesunout na pozici, kde nebudeš v přímém kontaktu s dětmi, nebo tě mohou nechat doma za 100 % platu, víš o téhle možnosti, nebo jen o té podvodné s neschopenkou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
22.7.24 09:59

@unuděná tu pozici nepřímého kontaktu s dětmi v malé vesnické MŠ bych chtěla znát. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.7.24 10:02

Tak buď doma no, za 60 % platu, když ti to přijde lepší řešení :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230

Hele, dělej to jak chceš. Když chceš mít jen 6h na to být mimo domov a k tomu méně peněz, nemluvě o vymyšlené diagnóze od dr, směle do toho klidně hned :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104

@hanka.br. No, tohle
Muže napsat jen člověk, který nikdy v tomto prostředí nedělal. Zřejmě budete jedna z těch matek, které dá dítě do školky i s teplotou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1871
22.7.24 10:07

Nešla bych už do školky…a bylo by mě sumak co si myslí ostatní, jde o tvoje dítě…vím moc dobře co malý děti dokážou dotáhnout.. každopádně ses oslabená imunitně v těhotenství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011

Než sedět doma sedm měsíců jak pecka, tak jdu do práce. Nakonec něco muzes chytit kdekoliv, i v obchodě. To je hrozný trend zustava doma. Už po roce s dítětem na mateřské jsem byla protivná jak činže. A to jsem nastupovala myslím tři týdny před porodem, už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6679

U mých děti chodily učitelky v MŠ do práce až do mateřský. Nechtela bych být půl roku omezena vycházkami a pobírat 60% platu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16230
22.7.24 10:09
@inkakřivák píše: Více

Přesně, taky jsem chodila na 3 směny do práce a nelíbila se mi ani představa, že pak budu třicet na MD. Co jako budu doma dělat? No, nějak jsem to přežila, pak už zábava byla :mrgreen: A to jsem nebyla omezena a mohla jsem kdy a kam chci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.24 10:17

Já bych šla. Stejně se nemocem nevyhneš :nevim: Já se hlídala, držela se dál od nemocných, ládovala do sebe vitamíny a stejně jsem byla v těhotenství nemocná 4× z toho jednou to bylo kdoví co (nemohla jsem vůbec dýchat) a jednou se mě to drželo více jak měsíc :roll: Ale ty miminka jsou odolné, nemusíš mít strach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011
22.7.24 10:18

@Dahlia0409 na noční? Tak to by se mi nechtělo. Ale jinak souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 10:19

@milujuki Já jsem taky učitelka ve školce. Aktuálně začínám 3.trimestr. Teď mi teda začala dovolená, ale jinak jsem pracovala úplně normálně i přes období nemocí a svých velkých nevolností. A taky jsme měli ne jeden případ ale epidemii páté nemoci. Můj gynekolog o mém zaměstnání ví a vůbec neviděl důvod, abych zůstávala doma. Těhotenství samo o sobě nemoc není, učitelka nevykonává práci, pro kterou by těhotenství byla překážka. A pokud nejsou žádné komplikace, nevidím důvod proč zůstávat doma. I učitelky bežně odchází během školního roku…těhotenství, stěhování, nová práce…Nevím no, nevidím fakt jediný důvod, proč bys měla být v podstatě celé těhotenství na neschopence…

• Citovat
  • Upravit
841
22.7.24 10:21

Jestli chceš radu, tak za mne neuvádíš žádné smysluplné argumenty pro neschopenku. Ani jeden. Ani jeden důvod mi nepřijde adekvátní, proč napsat zdravé těhotné ženské neschopenku. Jestli nechceš omarodit, to se leda zavřít do skleněné koule, až do porodu. Vždyť na Tebe může někdo prsknout i v obchodě, někdo z rodiny…Navíc, co si pamatuju, tak paní učitelky od syna ve školce a poté ve škole marodí opravdu minimálně. Myslím, že bys byla hodně hloupá, jít jen tak z rozmaru na neschopenku: přijdeš o peníze, ven pouze na vycházky…a to mi věř, do porodu se to ještě hoodně povleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí