Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venusezmarsu píše: Více
Měla jsi skutečný zdravotní důvod k pracovní neschopnosti? Nevhodná práce to není.
@Dahlia0409 píše: Více
Ja měla neschopenku od psychazrea na deprese. Na to je být doma pěkně naprd.
Tak ja jsem nebyla moc schopna pracovat.
Ale běhat po venku kdy se ti chtělo jo? ![]()
Tak to je ale kapánek rozdíl oproti tomu, čím ses tu vytahovala na začátku. Napsat neschopenku gynekologem kvůli nevhodné práci v těhotenství prostě není legální způsob, jelikož si doktor musí diagnozu vymyslet. Že to mraky doktorů dělá, je věc druhá, pořád je to ale podvod. Pokud tys nebyla schopná práce kvůli zdravotním důvodům, je to sakra něco jiného.
Ano, duševní aktivita a dohadovat se s lidma a pohyb na čerstvém vzduchu je zcela něco jiného.
A to ti na pohyb na čerstvém vzduchu nestačilo těch zákonných 6 hodin denně? Tos musela nutně chodit mimo časy vycházek? ![]()
Teoreticky ano, prakticky máš být venku jen ve vycházkách. Pak je to porušování pravidel
@unuděná píše: Více
Ja bych s tebou obecně souhlasila. Ale skokové děti jsou rizikové z hlediska cytomegalive infekce. Schválně si přečti, co to v tehotenstvi může být za průšvih.
A chceš říct, že ty školkové děti ona potká jen ve své práci? Nebo se i jinak má zavřít doma do bublinkové folie, protože venkovní kočky přenáší toxoplazmozu, toulaví psi vzteklinu a lidi covid?
Kdyby to bylo tak veliké riziko, bude práce v MŠ zařazena na seznamu pro těhotné nevhodných zaměstnání. Tam ale není, takže neschopenka v tomto případě, čili bez zdravotního důvodu, je podvod. Nic víc, nic míň.
Ano, porušila jsem pravidla, což mi pomohlo se z mého stavu vyhrabat.
@unuděná píše: Více
Ale na ulici se nebude těch skolkovych děti dotýkat. Pokud má strach, je to pádný důvod.
A třeba na kočky jsrm v tehotenstvi nesahala. Vzteklině myslím v ČR ani není ajdyz, tak výjimečně.
Njn, asi mám špatnou výchovu, že pravidla jsou pro mě pravidla a tak to prostě je ![]()
Překvapivě ani v té školce se nemusí a neměla by se dětí dotýkat
Ale tak ty jsi evidentně další z těch desinfekcí postižených hysterických žen, to je samo o sobě taky diagnóza ![]()