Mám jít ještě do práce? 10tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
22.7.24 13:02
@Venusezmarsu píše: Více

Je opravdu úžasné, jak jste některé naprosto v klidu s podvody, a ještě se tím chlubíte na netu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16335
22.7.24 13:06
@unuděná píše: Více

Teď už je to přece jedno, když je to minulost. Proto jsem chodila do práce a byla v klidu. Mohla jsem kdy a kam jsem chtěla, peníze jsem si vydělala a o žádné jsem nepřišla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
22.7.24 13:07

@Venusezmarsu A to se chlubíš podvodem? Není žádný důvod být od začátku těhotenství doma, když jí nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.7.24 13:07
@Dahlia0409 píše: Více

Nereagovala jsem na tebe, ale na @Venusezmarsu, ale jestli myslíš, že všechno, co už je minulost, je jedno, tak jsi ještě vtipnější, než ona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
22.7.24 13:08

U některých diagnózu je omezení vycházka i medicínských neopodstatnena buzerace. V některých případech může omezení vycházka i stav dokonce zhoršit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2497
22.7.24 13:08

No co. Však jsme národ podvodniků. Já se chci odstěhovat mezi slušné lidi. Ale kde žijí? Nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.7.24 13:09

Co meleš? Tys napsala, že jsi chodila kam jsi chtěla a kdy jsi chtěla, čili i pokud jsi měla napsané maximální vycházky, porušovala jsi to a to prostě podvod je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
22.7.24 13:10
@Monchichik píše: Více

Skolkive děti roznasi cytomegalovou infekci. Něco si o tom přečti.
Je úžasné jak některým leží na srdci blaho státní kasy 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
22.7.24 13:12

Ovšem můj léčebný režim jsem nikterak neohrozila. S tímto druhem podvodu jsem v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.7.24 13:14

Jenže tys udělala podvod společně s gynekologem už tím, že ti napsal smyšlenou diagnozu, čili jsi žádný léčebný režim neměla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32144
22.7.24 13:14

@Venusezmarsu No já to chápu, školkové děti roznáší kde co. Nebudu nic číst, nezajímá mě to. Dostáváme se zase k tomu, že nemocné děti nemají ve školce co dělat. A pokud je to riziková práce, tak má být doma za 100 % platu, nemá být na neschopence, ta se dává z důvodu jejího zdravotního stavu. Na srdci mi tenhle stát fakt neleží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16335
22.7.24 13:15

Však jo, jen píšu, že myšlení některých lidí je dost zajímavé. Že přece už je teď jedno, že podváděla, teď už to nikdo řešit nebude. Podle ní :zed:

Příspěvek upraven 22.07.24 v 13:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
22.7.24 13:15

A na to si přišla jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
22.7.24 13:16

Šla bych a domluvila se s vedením a kolegyněmi.
V létě to ještě, co se týče nemocnosti, není taková tragédie, tak bych šla. Ale jak začne podzim, asi bych se v práci domluvila, že bych nepracovala přímo ve třídě, ale třeba šla dělat papírování, nebo nějakou jinou aktivitu. A děti třeba hlídala jako výpomoc a v době, kdy ve třídě nejsou nějaké velké radosti typu pátá nemoc, neštovice a tak.

Je blbost jít na nemocenskou, když jsi zdravá a jenom se bojíš soplů. Ale osobně tomu rozumím. V obou těhotenstvích jsem chytila všechno co se kolem mě mihlo. První trimestry jsem měla oba na podzim a oba jsem prosoplila a proležela s bolavou hlavou. Když jsem lékárnici řekla, že jsem těhotná, tak se pokžižovala, doporučila mi odpočívat a poslala mě pryč :D Jediný lék, který byl na bolavý krk a vhodný i pro těhotné se asi už přestal vyrábět a náhrady moc nejsou. Takže asi tak.
Ale ty jako učitelka už nějakou imunitu mít musíš, tak bych se toho asi nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16335
22.7.24 13:16

Však jsi sama psala, že tě nezajímal vycházky. Pak ti nic nebylo, jinak bys byla ráda, že jsi doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí