Mám jít ještě do práce? 10tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.7.24 10:23
@Anonymní píše: Více

Důvod je, že se zakladatelce jednoduše nechce pracovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
22.7.24 10:26
@inkakřivák píše: Více

Ano, někdy i místo ranní :mrgreen: Noční mi nevadí, ranní ano :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 10:28

@Barevné klubíčko Taky mám ten pocit, ale přijde mi to líto. Myslela jsem, že děláme svou práci rády…

• Citovat
  • Upravit
33591
22.7.24 10:29
@milujuki píše: Více

No ale na neschopenku se z tohohle důvodu nechodí :nevim:
To celé těhotenství budeš sedět doma, abys někde něco nechytla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
22.7.24 10:30

Já bych být tebou normálně do práce nastoupila. Nech se otestovat na protilátky proti páté nemoci a neštovicim, ať se nemusíš stresovat, a nějaký rýmičky většinou člověk přežije. To těhotenství se hrozně táhne i když člověk zrovna nehnije doma na neschopence, a ten plat také ještě užiješ. Ono se v průběhu těhotenství taky může stát, že nebude vsechno úplně v pořádku a doma budeš muset zůstat, a to je pak každý den jako tisíc let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.24 10:56
@Anonymní píše: Více

Taky jsem učitelka v MŠ, momentálně na rodicaku, a i když svou práci miluji, mé dítě je pro me přednější než práce a " cizí" děti. Ti skolkačci za to nemůžou ze je rodiče cpou do školky i s nudlema nebo nedolecenou nemocí. Ja mela potíže otěhotnět a take časté potraty. Gynekoložka mi i z toho důvodu doporučovala být raději doma. A doma jsem v podstatě od začátku byla a jsem za to ráda. I za cenu nižších financí a omezení vycházkami. Je rozdíl pracovat v kanceláři s dospělými, kteří umí případnou rýmu frknout do kapesníku nebo 24 malých deticek co frskaji kolem sebe. A o dětských nemocech raději nemluvit. Bud ráda že jsi těhotenství zvládla bez komplikací a nic jsi od dětí nechytala. Ja byla často nemocná i před těhotenstvím.

Zakladatelko, rozhodnutí je jen na tobě. Je to přesně jak jsem čekala, většina ti napíše že ve školce o nic nejde, ze učitelky maji imunitu a nejsou casto nemocné. Ze se ti nechce pracovat. Ja to prostředí znam, dle mého by mělo být hodnoceno podobně jako ve zdravotnictví. Tam také sestry pracující s lidmi co můžou být infekční odchází na neschopenku nebo jiné oddělení.
Většina rodičů deti navštěvujících MŠ se chová zodpovědně, ale je i dost těch co zamlčí kde co jen aby nemuseli na OCR. A učitelky at se s tim vypořádají. Děkuji, ale v těhotenství se zdravím svým a svého dítěte bych uz neriskovala.

• Citovat
  • Upravit
3730
22.7.24 11:24

Já dělala sestru v nemocnici na lůžkovém. Takže taky infekce a nic se mi nestalo. Pracovala jsem skoro do konce. Myslím že nic nehrozí. Jsi zvyklá, tělo je promorene. Klidně jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
22.7.24 11:26

A jak to delaji kolegyne co cekaji druhe a maji skolkove dite? To na rok prerusi skolku? Nejdrive pres pul roku tehotnestvi, pak sestinedeli.

Nebo planuji ti druhe tak, aby prvni nebylo skolkove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
22.7.24 11:26

@Wilík to je právě naopak. Těhotná žena je odolnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
22.7.24 11:30
@Vada píše: Více

Ježiš to je zase výkřik. A o tom, že se na neschopenku chodí také kvůli rizikové práci si nikdy neslyšela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
22.7.24 11:31

Nešla bych. Těhotenství sice není nemoc, a rytmicka není tragédie, ale děti hojně roznasi cytomegalovirus a ten ač proběhne většinou bezpriznakove, tak když ho chytnes poprvé v tehotenstvi, může to být průšvih jak vrata. Něco si o tom přečti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
22.7.24 11:31
@paja120 píše: Více

Nechodi, takova diagnoza neni. Doktor zalze a napise riziko potratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2912
22.7.24 11:33

Samozrejme, ze bych sla v srpnu - v 10 tt do prace a samozrejme bych pracovala do nastupu na materskou dovolenou. Samotrejme pokud bz nebzlz opravnene duvodz pro neschopenku - ktera je pekny opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
22.7.24 11:34
@paja120 píše: Více

Nechodí. Pokud těhotná nesmí danou práci vykonávat, je zaměstnavatel povinen ji preradit na jinou práci. Učitelka v MŠ ovšem mezi zakázané práce nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
22.7.24 11:37

Taky jsem učitelka a normálně jsem chodila do práce téměř do konce. Nemoce jsou všude, to by se nedalo nic. A pak když člověk má skolkove dítě a čeká druhé? Tak ho přece taky neodstrci, že může někoho něčím nakazit :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex