Mám koupit "plné boty"?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
17.5.14 08:15

@maminka159 To bylo na mě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.5.14 08:16

Tady jsme je ve 24 našla za litr:
http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

Ale zase platíš poštovné. Tak by to byla stovka, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
17.5.14 08:21

Pardon :-)
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Já taky radši kupuju v kamenném, ale pokud jsem s nějakou značkou spokojená, znám její velikosti a dokonce i model jsme měli stejný, jen menší, tak si myslím, že objednat je lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
17.5.14 09:02

@Micink na leto ma maly plne boty i sandalky. Ted tedy chodi v plnych botach.

• Citovat
  • Upravit
15074
17.5.14 09:05

A co ranní rosa, déšť, chladná rána-večery, záložní boty? Jenom sandále bych nenechávala, je tedy fakt, že plné boty se užijí třeba minimálně, ale užijí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.5.14 09:16

Určitě užije, i v létě určitě bývá dost chladno, léta jsou v dnešní době docela nevyzpytetlná. Děti mají taky dvoje boty, sandále a plný celoroční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
17.5.14 09:18

Naopak, moje deti vyuzily sandale min, nez plne boty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.5.14 09:42
@Micink píše:
Dobré sobotní ráno. Letos v březnu jsem Sáře koupila první „plné“ kotníčkové boty. Už jí jsou malé a tak jsem jí koupila sandálky ( plná pata i špička, po stranách díry) a ted nevím jestli využije i „plné boty“. Noha jí rychle roste, blíží se léto. Myslíte, že užije i normální plné boty nebo si na léto vystačíme s tím co jsem jí ted koupila plus gumáky. Není to úplně levná záležitost, tak nevím. Poradíte prosím. Děkuji a pěkný den

a co nosí ted když je zima a neprší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
17.5.14 09:46

@jdukolem Tak já už třeba chodím v sandálech :mrgreen: ale dítku bych určitě plné koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
17.5.14 09:48
@j.a.n.i1 píše:
@jdukolem Tak já už třeba chodím v sandálech :mrgreen: ale dítku bych určitě plné koupila.

já teda se přiznám, že sandály jsem nosila když bylo těch 20st a sluníčko ale ted jsem se pokorně vrátila k plné obuvi.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
17.5.14 09:50

@jdukolem Tak to já se k nim vracím, jen když je mokro/bláto… já si vlastně celoročně vystavíčm s dvojema botama - goretexové nízké trekovky na zimu, mokro, bláto a do terénu a po zbytek roku sandály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.5.14 10:01

Já teda na první léto plný nekupovala, coby začínající chodec při ošklivým počasí seděl v kočárku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.5.14 10:04
@slavuska1 píše:
Já teda na první léto plný nekupovala, coby začínající chodec při ošklivým počasí seděl v kočárku :oops:

no vidíš a moje holka si vesele cupitala i v nečase, chodit začla tenkrát v zimě, musí někde trénovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101562
17.5.14 10:04

@slavuska1 Tak to bych taky nekupovala, ale u nás jel na 3 týdny na tábor a tam se placatil venku skoro v jakémkoliv počasí, takže já zas lovila v červnu celoročky s goretexem a byl to celkem boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
17.5.14 10:21
@hofka píše:
no vidíš a moje holka si vesele cupitala i v nečase, chodit začla tenkrát v zimě, musí někde trénovat:-)

tak v zimě bych plný koupila, ale mě začal samostatně chodit v půlce července, tak jsem koupila jenom sandály, a pak na podzim zimní, a až od té doby chodil venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat