Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
5.7.13 19:53

@Lejaa Dobre, zeptam se polopaticky.

Proc je tedy lepsi (dle metafory) byt vdana/zenaty?

• Citovat
  • Upravit
5.7.13 19:53
@Jasněnkaa píše:
ale prd, třicet? jsi na vrcholu ;) jdu si najít co budu mít já :think:

Svadbu som dostala k tridsiatinam ;) A uz mame sieste vyrocie :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
5.7.13 19:54

Smoulinko hod se do pohody a nezáviď, že ty na to nemáš mozeček nebo-li že jsi právě ten typ, co čeká doma na miláčka a myslí si jak jí po 20 letech nebude ležet u nohou…hele ty „kurvy“ je dost silné slovo a dost to o tobě vypovídá, takže bacha aby právě ten tvůj, taky nechodil przo za výhodami jujky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
5.7.13 19:54
@Lolllo píše:
No hele, můj chlap doslova utekl z jednoho firemniho večírku, kde bylo cca 20 ženských na 1 chlapa, protože ty ožralý krasavice ho neustále chytaly za prdel, cpaly mu před obličej kozy a vnucovaly telefonní čísla. A to holky moc dobře ví, že je zadaný a čekáme dítě. :mrgreen: A to jim všem dělá šéfa a stejně jim to nebylo blbé. :zed:

8o Safra, a kde se pořádají takové večírky, že bych taky někdy zašel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
5.7.13 19:55

@Arturus

Tam, kde pracuje hodně mladých holek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
5.7.13 19:57

@Arturus Treba v Kauflandu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8959
5.7.13 19:58
@chatwenna píše:
@Lejaa Dobre, zeptam se polopaticky.Proc je tedy lepsi (dle metafory) byt vdana/zenaty?

Ale Virginia nenapsala, že je LEPŠÍ být vdaná. Ta metafora s tím nemá co dělat:) To je pouhé přirovnání.
Prostě vychvalujeme manželství, protože jsme v něm šťastné. Respektive naši chlapi nás dělají šťastné - důvody tu už padly, takže se nebudu opakovat.

Netvrďte vy, slečny samostatné a emancipované, že by vám doma taky nevyhovoval chlap, co vás bude „rozmazlovat“;) To mu řeknete „Jdi ode mě pryč, nemám ráda, když mě někdo miluje, pomáhá mi a stará se o mě, jsem raději sama a raději si všechno sama udělám.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.7.13 19:59
@Gina108 píše:
@careynka tak jasně, ženský maj intuici obvykle lepší než chlapi. Zas já kladně hodnotím to, žes kvůli úletu nehysterčila tak, že bys ho vykopla navždy. Jako ne, že bych schvalovala ženskejm takové to chudinkovství typu „ona mu pere trencle aby se blejsknul před milenkama“ :mrgreen: ale na druhou stranu rozbít rodinu jen kvůli tomu, že si jeden z partnerů zaš. l jinde je taky dost mimo.

a co bych si pomohla? Mame dve maly deti. Ja taky predloni ulitla ale ja se zamilovala a chlap se z toho skoro rok vzpamatovaval. Mne to poucilo. Mohl si z toho vzit priklad :-D ja vim, ze jich mel vic, nebydleli jsme spolu, to az ted… ale co bylo bylo, dokazat mu nic nemuzu a i tak by to bylo k nicemu? Pitvat se v tom, tak me kopne za chvili do prde. e on. Nerikam, ze to nesu v klidu, to vubec ne…ale vime, ze se mame radi a i pres to zanedlouho chystame svatbu. Protoze kopnout ho do prdele, kdyz vim, ze me ma rad, stara se o me i o deti co muze, nabrknout si jinyho, kterej se treba starat nebude a bude me taky podvadet…?? :-D rozebirala jsem to se starsi kamoskou, o generaci…a opravdu na to sedi vtip, kterej mi rekla, at si pamatuju a ridim se jim: Lezi dva po milovani v posteli, kdyz on se najednou zepta: „Milacku, kdybych ciste nahodou, teoreticky, mel neco s jinou, co bys delala???… "Nooo, to zalezi, co bys delal ty, kdyby ciste nahodou teoreticky neco mela s jinym chlapem ja…?“ "HALE, NEPLET SI NAHODU S KUR.ENIM!! A takhle to proste chodi.
Jediny, co jsem mu kladla na srdce, at o tom priste 100% nevim a HLAVNE at ji neudela parchanta! Ze zensky jsou svi. e a kdyz bude zabouchla a bude ho chtit, tak udela vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.7.13 19:59
@mozartka píše:
Smoulinko hod se do pohody a nezáviď, že ty na to nemáš mozeček nebo-li že jsi právě ten typ, co čeká doma na miláčka a myslí si jak jí po 20 letech nebude ležet u nohou…hele ty „kurvy“ je dost silné slovo a dost to o tobě vypovídá, takže bacha aby právě ten tvůj, taky nechodil przo za výhodami jujky

Ubohý příspěvek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
5.7.13 20:01

@Lejaa No a zaver te metafory byl ten, ze kdyz liska ocas nema, tak tvrdi, ze bez nej je to lepsi, ackoliv vsichni vime, ze normalni je mit ocas… Asi jsi to moc nepochopila :think:

Kazdopadne, ja jsem spis pecujici typ. Nemam rada, kdyz okolo me nekdo skace. Takoveho chlapa bych snesla tak mesic.

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
5.7.13 20:02
@careynka píše:
a co bych si pomohla? Mame dve maly deti. Ja taky predloni ulitla ale ja se zamilovala a chlap se z toho skoro rok vzpamatovaval. Mne to poucilo. Mohl si z toho vzit priklad :-D ja vim, ze jich mel vic, nebydleli jsme spolu, to az ted… ale co bylo bylo, dokazat mu nic nemuzu a i tak by to bylo k nicemu? Pitvat se v tom, tak me kopne za chvili do prde. e on. Nerikam, ze to nesu v klidu, to vubec ne…ale vime, ze se mame radi a i pres to zanedlouho chystame svatbu. Protoze kopnout ho do prdele, kdyz vim, ze me ma rad, stara se o me i o deti co muze, nabrknout si jinyho, kterej se treba starat nebude a bude me taky podvadet…?? :-D rozebirala jsem to se starsi kamoskou, o generaci…a opravdu na to sedi vtip, kterej mi rekla, at si pamatuju a ridim se jim: Lezi dva po milovani v posteli, kdyz on se najednou zepta: „Milacku, kdybych ciste nahodou, teoreticky, mel neco s jinou, co bys delala???… "Nooo, to zalezi, co bys delal ty, kdyby ciste nahodou teoreticky neco mela s jinym chlapem ja…?“ "HALE, NEPLET SI NAHODU S KUR.ENIM!! A takhle to proste chodi.
Jediny, co jsem mu kladla na srdce, at o tom priste 100% nevim a HLAVNE at ji neudela parchanta! Ze zensky jsou svi. e a kdyz bude zabouchla a bude ho chtit, tak udela vsechno

A tohle jsou ta stastna manzelstvi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
5.7.13 20:03
@Bábi Zlopočasná píše:
Svadbu som dostala k tridsiatinam ;) A uz mame sieste vyrocie :andel:

já to pochopila že ti je teď 30, no tak to beru zpět, už nejsi žádná mladice :mrgreen:

Co jsem našla o vašem výročí ;)

6. ŽELEZNÁ SVATBA
Oproti dřevu je železo chladné ale zato stálé. Nějaká drobnost z kovu vám připomene, jak pevný váš svazek je.

• Citovat
  • Upravit
8959
5.7.13 20:04
@chatwenna píše:
@Lejaa No a zaver te metafory byl ten, ze kdyz liska ocas nema, tak tvrdi, ze bez nej je to lepsi, ackoliv vsichni vime, ze normalni je mit ocas… Asi jsi to moc nepochopila :think:Kazdopadne, ja jsem spis pecujici typ. Nemam rada, kdyz okolo me nekdo skace. Takoveho chlapa bych snesla tak mesic.

Ty ráda překrucuješ a zjevně jsi nečetla ty příspěvky, kde jsme probíraly ty důvody:-)
Nepsaly jsme, že nám chlapi dělají pejsky, ale že nám pomáhají.. že si vzájemně pomáháme.

Mimochodem, ty ohon nemáš a netvrdíš snad, že bez něj je to lepší? Já bych řekla, že tvrdíš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.7.13 20:05
@chatwenna píše:
A tohle jsou ta stastna manzelstvi :mrgreen:

no nam to vyhovuje tak, jak to je, ale preci jenom v dnesni dobe je lepsi bejt zaopatrenej. Je starsi, nekde ho klepne a co ja potom sama bez penez s dvouma detma? :-D nemame uz ruzovy brejle a jdeme do toho tak, jak to je a muzu rict, ze jsme stasny, je nam spolu dobre. HOld neni kadzej den svatek. A aspon nas to treba priste neprekvapi a nebudeme se hned rozvadet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 20:05
@chatwenna píše:
@Lejaa No a zaver te metafory byl ten, ze kdyz liska ocas nema, tak tvrdi, ze bez nej je to lepsi, ackoliv vsichni vime, ze normalni je mit ocas… Asi jsi to moc nepochopila :think:

Nechcem sa Ta dotknut, ale ocividne si nepochopila Ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí