Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lejaa píše:
@LUCIPERKA-ddub
@eva76Jsem ráda, že to někdo vidí stejně.:-) Nejvíc na manželství nadávají ty svobodné matky, rádoby svobodné dobrovolně, ale ať mi ani jedna z nich netvrdí, že by nechtěly mít doma manžela, co je bude mít rád a bude jim pomáhat.
Já takového mám. A jsem za něj ráda a nevidím na tom nic, proč bych se za to měla stydět.
Chápu, když budu mít doma chlapa, co mě bude od rána do večera mlátit, tak budu taky raději sama…
Ale proč se bránit normálnímu spokojenýmu vztahu?
@Lejaa píše:
@LUCIPERKA-ddub
@eva76Jsem ráda, že to někdo vidí stejně.:-) Nejvíc na manželství nadávají ty svobodné matky, rádoby svobodné dobrovolně, ale ať mi ani jedna z nich netvrdí, že by nechtěly mít doma manžela, co je bude mít rád a bude jim pomáhat.
Já takového mám. A jsem za něj ráda a nevidím na tom nic, proč bych se za to měla stydět.
Chápu, když budu mít doma chlapa, co mě bude od rána do večera mlátit, tak budu taky raději sama…
Souhlas, je to přesné. Taky mám doma chlapa, kterej se stará. Celé odpoledne mám volné, péče o děti je na něm a je to hrozně ulevující. Ono jde jen o to, najít toho pravého. Ale ten se většinou nehledá na kalících večírkách a přes jednorázové sexuální úlety
@chatwenna píše:
@Virginia A jak jsi dosla k tomu, ze zrovna manzelstvi je ohon…?
O tom ocasu už jsme spolu mluvily, že jo.
Evidentně chceš jen vyvrtávat, myslím, že ten příměr chápeme všechny.
@Virginia píše:
O tom ocasu už jsme spolu mluvily, že jo.
Evidentně chceš jen vyvrtávat, myslím, že ten příměr chápeme všechny.
Samo. Ale co jsem nepochopila ani ted ani predtim je to, proc je podle vas manzelstvi lepsi.
Stastne manzelstvi ano. Ale kolik takovych je…
@Bábi Zlopočasná píše:
Kysele hrozny, @chatwenna, kysele hrozny
Ale houby Bábi.. Dle sveho skromneho odhadu, ja jsem tady nad veci nejvic… ![]()
@chatwenna píše:
Samo. Ale co jsem nepochopila ani ted ani predtim je to, proc je podle vas manzelstvi lepsi.Stastne manzelstvi ano. Ale kolik takovych je…
Manzelstvo je podla nas lepsie, lebo sme zili same a teraz zijeme v manzelstve a teraz v tom vysmievanom manzelstve sa nam zije lepsie.
A podla manzela je manzelstvo lepsie preto, ze o tyzden mame plechovu svadbu, tak v ramci oslav musi byt na plech ![]()
Příspěvek upraven 05.07.13 v 16:14
@araw píše:
Souhlas, je to přesné. Taky mám doma chlapa, kterej se stará. Celé odpoledne mám volné, péče o děti je na něm a je to hrozně ulevující. Ono jde jen o to, najít toho pravého. Ale ten se většinou nehledá na kalících večírkách a přes jednorázové sexuální úlety
To souhlasím..ale nesouhlasím s těmi sexuálními úlety..mám doma sexuální úlet plně se starající o děti..a já mám tu volnost.. ![]()
@peggy.sl píše:
Moje zkušenost říká, že vždycky jsou chlapi ti, co přemlouvají a škemrají..
Moje zkušenost je přesně obracena a ty ču. ky by furt su.aly! Jsou jak otravnej hmyz
@chatwenna člověče na nějaký hloubkový rozbor nemám příliš času
Já ti nevím, jsem se vdala, mám úžasného muže, koupili jsme si společně dům, máme společně tři děti. Říká mi, jak jsem krásná a úžasná, vaří mi odpoledne kávu, já zase oběd, ten teda v poledne. Jedeme spolu na výlet, na kole, na procházku. Sdílíme spolu všechny malé i velké starosti i radosti. Zrýpe mi nový záhon, já jemu zase upeču buchu, co mu chutná. Mně je prostě líp, když můžu muži mého života ukázat nově rozkvetlou růži a potěšit se s ním z mé radosti z ní. Když můžeme probrat nový film, koncert. Když mi uvaří čaj, polituje mě, když mě se*e práce, když jsem nešťastná. Samozřejmě to platí i naopak. Já s ním jsem prostě ráda a pro mě je takovéhle manželství lepší než samota.
Kolik je takových, nevím.
Nevím ani, má-li každý možnost takhle začít, nebo svůj stav změnit.
Nezlob se na mě, ale z tvých komentářů je spíš slyšet nespokojenost, zklamání, prohra a zhrzenost, než nadhled.
U mě navíc odjela rodina na chatu, tedy tchánovci, manžel s dcerou a děda a já mam volnej víkend
Takže výhru bych při vši skromnosti a s Vaším dovolením přisoudila sobě ![]()
Já zase nejsem ráda, když mi někam někdo jezdí, je mi smutno. ![]()
@Lejaa píše:
@LUCIPERKA-ddub
já jsem v tomhle nejvíc šťastná, dětství nic moc, dospívání taky ne, až v dospělosti jsem dostala rozum
a když jsem ho pak dostala ještě víc, tak najednou zjišťuju, že si vlastně plním všechny své sny včetně těch dětských ![]()
@Virginia dcera má ve školce prázdniny, takže mi 2 a 1/2 dne ticha přijde jako dovolená u moře
Jako asi sama nebudu celou dobu, viděla bych to na nějakou kamarádku a pár deci vína ![]()
@bubijak píše:
Uplna blbost. NEmyslim ze ji zde tak uplne vnucujou vazny vztah. A uz vubec nemyslim ze s tech vdanych mluvi strach za manzela… Jste ochotne aspon pripustit ze mezi dvouma to opravdu muze fungovat? A ze ty ty vdané, co se bojej fungujou ve spokojenem vztahu a zakladatelce preji totez?
Bez toho aby ponizila sama sebe?
Jakápak blbost, stačí pořádně číst - třeba příspěvky uživatelky smultul nebo LUCIPERKA-ddub atd. Tak na ty přesně narážím - prej kdyby ženský držely při sobě a nedávaly ženáčům příležitost = kdyby si ty zadaný hajzly co maj chuť si vrznout jinde, nevojížděly navzájem…
![]()
O když mně osobně je z taťuldů jiných dětí než mých fyzicky nevolno, tak nad takovýmito apely se tu řežu celou diskuzi.
![]()