Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smoulinka71 píše:
Na zmrzlinu, hmmm to je taky dobrý, to jsem přehlídla. Nedovedu si představit, že by mi nějaký chlap řekl, že mě zve na zmrzlinu??
@chatwenna píše:
Nazyvat zenskou, ktera sama vychovava dve deti a stara se o rodice husou, to dokazes jen ty!
Husa to je, když se nechá tak lacině balit. Při cestě z mateřiny do cukrárny a hned si nechá nabídnout sex neznámým chlapem a je z toho na větvi.
@Burj Chalifa Lacine..?
Pro me je to fer jednani.
Lacine by bylo, kdyby ji tvrdil, ze je svobodny a ze se zamiloval do jejich oci.
@chatwenna píše:
@Burj Chalifa Lacine..?Pro me je to fer jednani.
Lacine by bylo, kdyby ji tvrdil, ze je svobodny a ze se zamiloval do jejich oci.
No on je férovej, ale ona blbka.
@chatwenna píše:
@Burj Chalifa Lacine..?Pro me je to fer jednani.
Je to laciný. Moc ji ji nepovažuje, když si nedal větší práci s balením.
@smoulinka71 píše:
No on je férovej, ale ona blbka.
Ale jo, s tím bych souhlasila. ![]()
@Anonymní píše:
@smoulinka71 a kolik si říkáš ty?
Já za prachy nechodím, mě by ten sex nebavil. Ale neodsuzuju to, je to každýho věc, jen je potřeba si to přiznat a ne si nalhávat a hrát si na něco, co nejsem. Tak je někdo prostitutka, její volba, ale nebudu říkat, dělám společnici.
@Burj Chalifa píše:
Je to laciný. Moc ji ji nepovažuje, když si nedal větší práci s balením.
No prave proto, aby si udrzeli citovy odstup, s ni jednal narovinu…
Proc by se ji mel dvorit…? On si ji nechce brat..
Proč by měla být zakladatelka blbka?
Užila by si sex s chlapem, který se jí líbí a ještě by z toho něco měla. Co vy víte, třeba vážný vztah nechce. Nevím, proč jí ho tu tak vnucujete. Já jsem taky po rozvodu měla chlapů plný zuby a měla jsem přesně takový vztah s výhodami a naprosto mi to vyhovovalo. Když jsem se po roce oklepala a začala se cítit na vážný vztah, tak jsem si našla svobodnýho chlapa a bylo.
Tvl, ještě že jsem po vlivem vína, jinak bych se to asi snažila dočíst…no možná až mi zbyde čas mezi prací a chlapama ![]()
@Anonymní píše:
Proč by měla být zakladatelka blbka?
Užila by si sex s chlapem, který se jí líbí a ještě by z toho něco měla. Co vy víte, třeba vážný vztah nechce. Nevím, proč jí ho tu tak vnucujete. Já jsem taky po rozvodu měla chlapů plný zuby a měla jsem přesně takový vztah s výhodami a naprosto mi to vyhovovalo. Když jsem se po roce oklepala a začala se cítit na vážný vztah, tak jsem si našla svobodnýho chlapa a bylo.
Jo a cítíš se absolutně v pohodě, myslíš si, že jsi to dělala správně a tak raději anonymně že?
![]()
No tak je jasné, že to tady ospravedlňují ženské, které dělají to samé, ale nechtějí si přiznat, že jsou kurvy. Ty šťastně vdané zase toto nedovedou pochopit.
@smoulinka71 píše:
Jo a cítíš se absolutně v pohodě, myslíš si, že jsi to dělala správně a tak raději anonymně že?![]()
![]()
Proč jsi to smazala Káťo, že jsi taky chodila za výhody? Se za to stydíš?
Však jo, já mám druhou dvacku v kapse.