Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Milacik, proboha, to je zenska prirozenost chtit zajisteneho muze!Je to nase geneticka vybava - zajistit potomka, vybrat spravneho partnera.
Funguje to tak napric vsemi zivocisnymi druhy…
@Burj Chalifa píše:
Modráky jí nevoněly?Příspěvek upraven 04.07.13 v 20:57
modráky jí nevadily, ale to nekonečný škrťáctví, prostě takhle žít nechtěla, tak šla a prostě potkala zrovna toho, kdo jí udělal ze života finančně procházku růžovou zahradou. A já jí nakonec normálně fandím, byť kamarád je pro mě on, jí jsem znala jen že jsem ji párkrát viděla, ale v duchu jsem jí prostě fandila. Kamarád má, co chtěl a může jen tiše závidět, že si ona takto zařídila život, měl se chovat jinak
…M. j. on je hodnej chlap, nikdy nikam nešel, jen makal atd., ale nechtěl vyslyšet její potřeby, jojo…
@smoulinka71 píše:
Káťa má doma přítele. Mimochodem takového, který si neustále dopisuje se slečnama, dokonce se s němá schází, protože ho to baví, takže ona má asi posunuté hranice.
No a víš, že se nedivím? Svůj k svému. Prostě pokud si žena neváží sebe, nebude si ji vážit ani nikdo jiný. To už jsem tu psala před X stránkama.
Tak ale ona je jistě spokojená, alespoň nemá doma zapšklého moralistu ![]()
@kočička Evička píše:
modráky jí nevadily, ale to nekonečný škrťáctví, prostě takhle žít nechtěla, tak šla a prostě potkala zrovna toho, kdo jí udělal ze života finančně procházku růžovou zahradou. A já jí nakonec normálně fandím, byť kamarád je pro mě on, jí jsem znala jen že jsem ji párkrát viděla, ale v duchu jsem jí prostě fandila. Kamarád má, co chtěl a může jen tiše závidět, že si ona takto zařídila život, měl se chovat jinak…M. j. on je hodnej chlap, nikdy nikam nešel, jen makal atd., ale nechtěl vyslyšet její potřeby, jojo…
Ještě více bych jí fandila, kdyby si na to uměla vydělat sama.
@Jasněnkaa píše:
já s tím souhlasím, taky jsem si nevzala a neplodila děti z bývalejma![]()
![]()
ale zase teda nevybírám chlapa podle stavu konta
To ani ostatní živočišné druhy
![]()
@araw píše:
Mě zůstává rozum stát nad vaším mozkem. To je prostitutka že si pořídila dítě s přítelem?Bože, vaše životy musej být strašně nuzné
koukám, že komu není zhůry dáno v sámošce nekoupí, vůbec jsi nepochopila moji reakci, protože bylo jasně napsáno o kamarádce a příteli s penězi a pokud jsem tu četla mnoho příspěvků, tak to zavánělo vůči cataweně, že kamarádí s prostitukou, protože nemá dítě s chlapem z fabriky a ani by neměla. Zkus zapojit obě hemisféry ![]()
@kočička Evička píše:
koukám, že komu není zhůry dáno v sámošce nekoupí, vůbec jsi nepochopila moji reakci, protože bylo jasně napsáno o kamarádce a příteli s penězi a pokud jsem tu četla mnoho příspěvků, tak to zavánělo vůči cataweně, že kamarádí s prostitukou, protože nemá dítě s chlapem z fabriky a ani by neměla. Zkus zapojit obě hemisféry
Zkus je zapojit ty. Četla jsem, že spolu žili a tak je normální, že si pořídili miminko, když spolu žijou a mají na to, si to dítě pořídit.
Možná by bylo občas dobré zapojovat i hlavu, ne jen statní části těla
mylsím tím prsty na počítání peněz, samozřejmě ![]()
@Lolllo píše:
@kočička EvičkaKdyby byl svobodnej, tak ji normálně pozve na kafe a nenabídne ji sex za peníze.
jenže on jí nabídl milenecký vztah za výhody, o penězích nepadlo ani slovo.
Nikde nevyplývá, že jí za každej sex položí na noční stolek prachy ![]()
@kočička Evička píše:
Nikde nevyplývá, že jí za každej sex položí na noční stolek prachy
to je ale úplně jedno v jaké je to formě.-)
@kočička Evička píše:
Nikde nevyplývá, že jí za každej sex položí na noční stolek prachy
Ale bylo to o penězích, ne že ne…cituji ze zakládajícího příspěvku… " jsem rozvedená, průměrný výdělek, dceru ve školce, syn, ve druhé třídě. rodiče v invalidním důchodu. peníze jaksi chybějí…".Takže za úplatu.
@araw píše:A tobě a ostatním co mají dítě bez chlapa ta genetická výbava chybí? Když to bereš takhle?
Nechybi. Byvaly penize mel… Nez se to pos-ralo.
A navic to samozrejme neni jedina vec diky ktere funguje vztah.
@Lolllo píše:
to je ale úplně jedno v jaké je to formě.-)
aha, takže prachy na stolku versus dovolená či dobrá večeře je stejný znak pro prostitutku? Takže ta, která šlape na chodníku, vleze někomu do auta a sbalí peníze a leze dál po tom chodníku a azse čeká kdo zaství je zcela to samé jak milenka s nějakým dárkem a jedním a stejným mužem?
@Burj Chalifa píše:
Ale bylo to o penězích, ne že ne…cituji ze zakládajícího příspěvku… " jsem rozvedená, průměrný výdělek, dceru ve školce, syn, ve druhé třídě. rodiče v invalidním důchodu. peníze jaksi chybějí…".Takže za úplatu.
peníze můžou chybět i na dovolenou či hezkej hadřík, že jo…
V zásadě asi ano, pořád je to sex za něco. Jen prostitutky si na nic nehrajou a napřímo si o ty prachy řeknou. ![]()
@kočička Evička píše:
aha, takže prachy na stolku versus dovolená či dobrá večeře je stejný znak pro prostitutku? Takže ta, která šlape na chodníku, vleze někomu do auta a sbalí peníze a leze dál po tom chodníku a azse čeká kdo zaství je zcela to samé jak milenka s nějakým dárkem a jedním a stejným mužem?
Tak zakladatelka uváděla, že peníze nemá nic moc, s těmi počítala. O večeři se jaksi nezmiňovala.