Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
4.7.13 21:02
@chatwenna píše:
@Jasněnkaa Milacik, proboha, to je zenska prirozenost chtit zajisteneho muze!

Je to nase geneticka vybava - zajistit potomka, vybrat spravneho partnera.

Funguje to tak napric vsemi zivocisnymi druhy…
:think: A tobě a ostatním co mají dítě bez chlapa ta genetická výbava chybí? Když to bereš takhle? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 21:03
@Burj Chalifa píše:
Modráky jí nevoněly? :mrgreen:Příspěvek upraven 04.07.13 v 20:57

modráky jí nevadily, ale to nekonečný škrťáctví, prostě takhle žít nechtěla, tak šla a prostě potkala zrovna toho, kdo jí udělal ze života finančně procházku růžovou zahradou. A já jí nakonec normálně fandím, byť kamarád je pro mě on, jí jsem znala jen že jsem ji párkrát viděla, ale v duchu jsem jí prostě fandila. Kamarád má, co chtěl a může jen tiše závidět, že si ona takto zařídila život, měl se chovat jinak :mrgreen:…M. j. on je hodnej chlap, nikdy nikam nešel, jen makal atd., ale nechtěl vyslyšet její potřeby, jojo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.7.13 21:04
@smoulinka71 píše:
Káťa má doma přítele. Mimochodem takového, který si neustále dopisuje se slečnama, dokonce se s němá schází, protože ho to baví, takže ona má asi posunuté hranice.

No a víš, že se nedivím? Svůj k svému. Prostě pokud si žena neváží sebe, nebude si ji vážit ani nikdo jiný. To už jsem tu psala před X stránkama. :lol: Tak ale ona je jistě spokojená, alespoň nemá doma zapšklého moralistu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.13 21:04
@kočička Evička píše:
modráky jí nevadily, ale to nekonečný škrťáctví, prostě takhle žít nechtěla, tak šla a prostě potkala zrovna toho, kdo jí udělal ze života finančně procházku růžovou zahradou. A já jí nakonec normálně fandím, byť kamarád je pro mě on, jí jsem znala jen že jsem ji párkrát viděla, ale v duchu jsem jí prostě fandila. Kamarád má, co chtěl a může jen tiše závidět, že si ona takto zařídila život, měl se chovat jinak :mrgreen:…M. j. on je hodnej chlap, nikdy nikam nešel, jen makal atd., ale nechtěl vyslyšet její potřeby, jojo…

Ještě více bych jí fandila, kdyby si na to uměla vydělat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.7.13 21:05
:
@Jasněnkaa píše:
já s tím souhlasím, taky jsem si nevzala a neplodila děti z bývalejma :roll: :lol: :lol: ale zase teda nevybírám chlapa podle stavu konta :think:

To ani ostatní živočišné druhy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 21:06
@araw píše:
Mě zůstává rozum stát nad vaším mozkem. To je prostitutka že si pořídila dítě s přítelem? 8o Bože, vaše životy musej být strašně nuzné

koukám, že komu není zhůry dáno v sámošce nekoupí, vůbec jsi nepochopila moji reakci, protože bylo jasně napsáno o kamarádce a příteli s penězi a pokud jsem tu četla mnoho příspěvků, tak to zavánělo vůči cataweně, že kamarádí s prostitukou, protože nemá dítě s chlapem z fabriky a ani by neměla. Zkus zapojit obě hemisféry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.7.13 21:10
@kočička Evička píše:
koukám, že komu není zhůry dáno v sámošce nekoupí, vůbec jsi nepochopila moji reakci, protože bylo jasně napsáno o kamarádce a příteli s penězi a pokud jsem tu četla mnoho příspěvků, tak to zavánělo vůči cataweně, že kamarádí s prostitukou, protože nemá dítě s chlapem z fabriky a ani by neměla. Zkus zapojit obě hemisféry :mrgreen:

Zkus je zapojit ty. Četla jsem, že spolu žili a tak je normální, že si pořídili miminko, když spolu žijou a mají na to, si to dítě pořídit. :roll: :roll: Možná by bylo občas dobré zapojovat i hlavu, ne jen statní části těla :lol: mylsím tím prsty na počítání peněz, samozřejmě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 21:11
@Lolllo píše:
@kočička EvičkaKdyby byl svobodnej, tak ji normálně pozve na kafe a nenabídne ji sex za peníze. :-)

jenže on jí nabídl milenecký vztah za výhody, o penězích nepadlo ani slovo.
Nikde nevyplývá, že jí za každej sex položí na noční stolek prachy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
4.7.13 21:13
@kočička Evička píše:
Nikde nevyplývá, že jí za každej sex položí na noční stolek prachy :mrgreen:

to je ale úplně jedno v jaké je to formě.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.13 21:13
@kočička Evička píše:
Nikde nevyplývá, že jí za každej sex položí na noční stolek prachy :mrgreen:

Ale bylo to o penězích, ne že ne…cituji ze zakládajícího příspěvku… " jsem rozvedená, průměrný výdělek, dceru ve školce, syn, ve druhé třídě. rodiče v invalidním důchodu. peníze jaksi chybějí…".Takže za úplatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
4.7.13 21:14
@araw píše: :think: A tobě a ostatním co mají dítě bez chlapa ta genetická výbava chybí? Když to bereš takhle? :think:

Nechybi. Byvaly penize mel… Nez se to pos-ralo.
A navic to samozrejme neni jedina vec diky ktere funguje vztah.

• Citovat
  • Upravit
4.7.13 21:15
@Lolllo píše:
to je ale úplně jedno v jaké je to formě.-)

aha, takže prachy na stolku versus dovolená či dobrá večeře je stejný znak pro prostitutku? Takže ta, která šlape na chodníku, vleze někomu do auta a sbalí peníze a leze dál po tom chodníku a azse čeká kdo zaství je zcela to samé jak milenka s nějakým dárkem a jedním a stejným mužem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 21:17
@Burj Chalifa píše:
Ale bylo to o penězích, ne že ne…cituji ze zakládajícího příspěvku… " jsem rozvedená, průměrný výdělek, dceru ve školce, syn, ve druhé třídě. rodiče v invalidním důchodu. peníze jaksi chybějí…".Takže za úplatu.

peníze můžou chybět i na dovolenou či hezkej hadřík, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
4.7.13 21:18

@kočička Evička

V zásadě asi ano, pořád je to sex za něco. Jen prostitutky si na nic nehrajou a napřímo si o ty prachy řeknou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.13 21:18
@kočička Evička píše:
aha, takže prachy na stolku versus dovolená či dobrá večeře je stejný znak pro prostitutku? Takže ta, která šlape na chodníku, vleze někomu do auta a sbalí peníze a leze dál po tom chodníku a azse čeká kdo zaství je zcela to samé jak milenka s nějakým dárkem a jedním a stejným mužem?

Tak zakladatelka uváděla, že peníze nemá nic moc, s těmi počítala. O večeři se jaksi nezmiňovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí