Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holkyyyy, už to tu není absolutně o zakladatelce. Už bysme se na to mohly vykašlat:)
Prostě někdo na to má, někdo ne.
Za sebe říkám ne - je to zvrhlé.
Je jedno, jestli dostane prachy na břicho nebo propisku. Měla by si najít někoho svobodnýho, kdo jí dá sex, pohlazení, večeři i popovídání a to jen proto, že ji bude mít rád:-) Budou dva platy a půjde všecko líp..
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Proc by neoslovil…? Vi, co chce a jde si za tim… Navic zakl. psala, ze je sympatak…Tak tezko to bude nejaky hulvat…
Holka, takové návrhy se nedělají v mateřský školce a jen tak, že to vysype. To musel být chlap na úrovni. ![]()
@smoulinka71 Dvacet tisic…? ![]()
Odkud jsi spadla…? ![]()
A o tom to prave je, ze ji se ten chlap libi tak jako tak a ty vyhody jsou pouze bonus navic… (navic ty hadriky a sminky sis vymyslela, stejne jako par stovek)..
Vetsinou jsou milenky o mnoho drazsi nez slapky…
@Lejaa píše:
Holkyyyy, už to tu není absolutně o zakladatelce. Už bysme se na to mohly vykašlat:)
Prostě někdo na to má, někdo ne.
Za sebe říkám ne - je to zvrhlé.
Je jedno, jestli dostane prachy na břicho nebo propisku. Měla by si najít někoho svobodnýho, kdo jí dá sex, pohlazení, večeři i popovídání a to jen proto, že ji bude mít rád:-) Budou dva platy a půjde všecko líp..
Ruzova knihovna? ![]()
S invalidnimi rodici, dvema detmi a praci na plny uvazek, ma jeste urcite cas na to se seznamovat a uvazat si na krk chlapa… Treti decko do baraku ![]()
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Dvacet tisic…?![]()
Odkud jsi spadla…?
A o tom to prave je, ze ji se ten chlap libi tak jako tak a ty vyhody jsou pouze bonus navic… (navic ty hadriky a sminky sis vymyslela, stejne jako par stovek)..
nebo husičky z mateřinky.
@smoulinka71 píše:
Holka, takové návrhy se nedělají v mateřský školce a jen tak, že to vysype. To musel být chlap na úrovni.
Psala, ze jsi na zmrzlinu… Nefabuluj.
@smoulinka71 píše:
Holka, takové návrhy se nedělají v mateřský školce a jen tak, že to vysype. To musel být chlap na úrovni.
Psala, ze sli na zmrzlinu… Nefabuluj.
@chatwenna píše:
@smoulinka71 Dvacet tisic…?![]()
Odkud jsi spadla…?
No záleží jak máš bohatého milence. A taky jak ho manželka drží zkrátka.
Ten můj by s dvackou v kapse moc nesvedl. ![]()
@Burj Chalifa píše:
nebo husičky z mateřinky.
Nazyvat zenskou, ktera sama vychovava dve deti a stara se o rodice husou, to dokazes jen ty! ![]()
@smoulinka71 píše:
No záleží jak máš bohatého milence. A taky jak ho manželka drží zkrátka.Ten můj by s dvackou v kapse moc nesvedl.
Ja myslela, ze mate spolecne finance. Ne diktatorsky rezim.
@chatwenna píše:
poznal, jak je ustaraná, tam to na ni vybalil
.Hned šel na věc, nabídl, nebude s maminou zbytečně ztrácet čas, když je povolná. Bože, to je fakt husička.
@chatwenna píše:
Na zmrzlinu, hmmm to je taky dobrý, to jsem přehlídla. Nedovedu si představit, že by mi nějaký chlap řekl, že mě zve na zmrzlinu?? ![]()
@chatwenna píše:
Ruzova knihovna?S invalidnimi rodici, dvema detmi a praci na plny uvazek, ma jeste urcite cas na to se seznamovat a uvazat si na krk chlapa… Treti decko do baraku
Houby růžová knihovna
Nevidím důvod, proč by si nemohla najít normálního chlapa.. Navíc psala, že rodiče jsou v invalidním důchodu, néé že jsou invalidní:-)
A nevím proč jako „třetí děcko do baráku“.. svého chlapa nepovažuju za děcko..pomáhá mi.
@Burj Chalifa tak určitě je to hodne, ale peníze jsem si určila sama. A ji da méně daleko méně nez slapce.
No a to je ono, on má vysoké IQ v tom, že šlapce by musel dát dvacet tisíc, kdežto husičce bude stačit pár šminek, hadříky a pár stovek na přilepšenou.
To už bych raději dělala tu prostitutku.