Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kočička Evička píše:
peníze můžou chybět i na dovolenou či hezkej hadřík, že jo…
Souložit za svetřík
Evidentně si sebe moc neváží.
@Lolllo píše:
@kočička EvičkaV zásadě asi ano, pořád je to sex za něco. Jen prostitutky si na nic nehrajou a napřímo si o ty prachy řeknou.
kdyby ten chlap chtěl šlapku, zajde do bordelu, jemu jde evidentně o něco jiného, myslím tím vztah s pokecáním večeří či bůhvíčím ještě, takže jak tady někteří psali o prostituci tak jsou mimo mísu a to těžce ![]()
@Burj Chalifa píše:
Souložit za svetříkEvidentně si sebe moc neváží.
ježiši já odhadovala na co můžou chybět peníze, že to nemusí být nutně jen za bankovky ![]()
@kočička Evička píše:
kdyby ten chlap chtěl šlapku, zajde do bordelu, jemu jde evidentně o něco jiného, myslím tím vztah s pokecáním večeří či bůhvíčím ještě, takže jak tady někteří psali o prostituci tak jsou mimo mísu a to těžce
On se k ní jako k lacinému zboží ale chová, jen jí to při její naivitě nedochází.
@kočička Evička píše:
kdyby ten chlap chtěl šlapku, zajde do bordelu, jemu jde evidentně o něco jiného, myslím tím vztah s pokecáním večeří či bůhvíčím ještě, takže jak tady někteří psali o prostituci tak jsou mimo mísu a to těžce
Já asi teda myslím, že chlap s milenkou na večeři chodit nechce, ani povídat si moc nechce a pokud to dělá, tak jen aby nevypadal jako úplný hovado.
@kočička Evička píše:
ježiši já odhadovala na co můžou chybět peníze, že to nemusí být nutně jen za bankovky
Za co všechno protihodnotou lze poskytovat soulož, zírám.
@Burj Chalifa píše:
On se k ní jako k lacinému zboží ale chová, jen jí to při její naivitě nedochází.
ale to, že to takto popsala zakladatelka nutně neznamená, že to byla nabídka sexu za prachy, prostě to takto subjektivně popsala, mohlo to být řečeno úplně jinak, ale to se asi už nikdo nedozvíme, když nepíše.
@Burj Chalifa píše:
nepsala o sexu, ale o vztahu, k tomu logicky může patřit i popovídání, pohlazení či nevím co ![]()
@kočička Evička píše:
ale to, že to takto popsala zakladatelka nutně neznamená, že to byla nabídka sexu za prachy, prostě to takto subjektivně popsala, mohlo to být řečeno úplně jinak, ale to se asi už nikdo nedozvíme, když nepíše.
no, bylo to spíše naivní okouzlení z šaramantního hezouna, který si ani nedal tu práci ji dobývat a vybalil soulož za " výhody" hned při prvním posezení v cukrárně.
@Burj Chalifa píše:
někdo za dáreček, někdo to doma dělá s blbem, kterej chlastá, mlátí ženskou či hraje automaty, jde jen o to, co z toho kdo má, že jo.
@kočička Evička píše:
nepsala o sexu, ale o vztahu, k tomu logicky může patřit i popovídání, pohlazení či nevím co
Akcentovala finanční stránku věci, svůj malý plat atd. O potřebě mazlení tam zmínka nebyla. Šlo jí o peníze.
Ja dělala luxusni,,prostitutku" peníze mi hodne pomohly. Ze zacatku mi bylo ze sebe špatně a pak uz jsem se na to divala v pohode. Musíš si zvyknout. Ale pokud se ti jeste líbí a neco te k nemu táhne je to fajn
ja to měla skoro pokaždé s někým jiným, nebo par tydnu vždy s nejakym bohatým chlapem a pak zase někdo třeba jeho kamarad. Ale peníze me lakaly více nez cokoli jiného.
@karlbori Ja dělala luxusni,,prostitutku" peníze mi hodne pomohly. Ze zacatku mi bylo ze sebe špatně a pak uz jsem se na to divala v pohode. Musíš si zvyknout. Ale pokud se ti jeste líbí a neco te k nemu táhne je to fajn ja to měla skoro pokaždé s někým jiným, nebo par tydnu vždy s nejakym bohatým chlapem a pak zase někdo třeba jeho kamarad. Ale peníze me lakaly více nez cokoli jiného.
@kočička Evička píše:
někdo za dáreček, někdo to doma dělá s blbem, kterej chlastá, mlátí ženskou či hraje automaty, jde jen o to, co z toho kdo má, že jo.
Proč si někdo takové blbce vůbec bere?
Jeho blbost. ![]()