Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
4.7.13 20:12

Ať sama zakladatelka uváží, zdali do toho jít, či ano nebo ne, ale prostitutku bych z ní nedělala. Chlap si užije s ní podle svého ona s ním zase podle svého. Bože, tohle je normální praxe mileneckých vztahů s ženáčema. Takže NECHÁPU NĚKTERÉ ŠKROBENÉ MORALISTKY chovajíc se jako by přišly včera o věneček, které nevědí, co je to „mít milence“, že soudí zakladatelku a označují ji za prostitutku. Furt lepší si dopřávat s milencem trochu té něhy a užívání si života, nežli doma dělat služku a koukat na krkajícího manžela u večeře, jak sleduje zprávy.

Takže každý ať si zamete před svým prahem. A STOU PROSTITUCÍ TO BYL OD NĚKTERÝCH ZDE DOST PŘESTŘEL. :pocitac:

Mmch, kdybych byla v roli zakladatelky, s tím rozdílem, že by pán byl nezadaný, jdu do toho okamžitě. Život je o užívání a ne o zahnívání u plotny a žehlícího prkna, že? Každý to máme nastavené holt jinak :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.7.13 20:12
@Bábi Zlopočasná píše:
Dievcata, toto je uz fakt mierne na palicu. Jedne kricia fuuuuj prostitutka, oponentky fuuuuj vydata. A nakoniec to kata zabije tym, ze napise ze ona je v cajku, lebo sice zije s chlapom, ale vydata nie je, takze jej za sex jej iba priatel neplati, ako chudaci manzelia manzelkam.
:mrgreen: též jsem v cajku :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.13 20:13
@Gina108 píše:
No né že bys hrubky nedělala, jen si pamatuju, jak ses tuhle v jiné diskuzi čílila, že je dělaj jiní. :mrgreen:

Na hrubky jsem pes a to se výukou češtiny neživím. Jen ji ctím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 20:15
@Gina108 píše: :mrgreen: též jsem v cajku :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Aky je rozdiel ci zijes z vyplaty manzela, alebo priatela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.7.13 20:17
@Burj Chalifa píše:
Tak teď jsi nám to nandala. :mrgreen: Možná by pro ty praktické ženy mohl existovat nějaký ceník služeb a „výhod“- půlhodinové pokouření = žehlička, 1× soulož= doplatek za popelnice,1× anál= doplatek za plyn :mrgreen:…).

takto to máte doma ;)
my ne, my se milujeme, když na to máme chuť ;)

Příspěvek upraven 04.07.13 v 20:18

• Citovat
  • Upravit
23847
4.7.13 20:18
@Bábi Zlopočasná píše:
Aky je rozdiel ci zijes z vyplaty manzela, alebo priatela?

Tak u manžela asi musíš dle zákona za to plnit manželské povinnosti. O přátelských povinnostech jsem tedy nikdy neslyšela :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
4.7.13 20:19
@káťa píše:
takto to máte doma ;)

Pokud má někdo další nápady, se s nimi. Někomu by se ceník mohl hodit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.7.13 20:21

U většiny manželství se to nepočítá za jednotlivé věci, ale výplata za manželské povinnosti je pro ženu jednou měsíčně, po platu manžela… ;)

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Burj Chalifa píše:
Pokud má někdo další nápady, se s nimi. Někomu by se ceník mohl hodit. :mrgreen:

já o tom teď přemýšlím :think: takže vykouřím on vyžehlí? abych to nepopletla a nemusela dělat všechno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
@káťa píše:
takto to máte doma ;)
my ne, my se milujeme, když na to máme chuť ;)Příspěvek upraven 04.07.13 v 20:18

Proč na ni útočíš, ty jsi psala, že takové služby jsou normální a teď se nad tím pohoršuješ, to je fakt k smíchu dámy. Podle situace že? Jak se vám to hodí.

• Citovat
  • Upravit
36504
4.7.13 20:22
@Jasněnkaa píše:
já o tom teď přemýšlím :think: takže vykouřím on vyžehlí? abych to nepopletla a nemusela dělat všechno :mrgreen:

Za polykání by to vyžehlené prádlo ještě dal do skříně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.7.13 20:24
@Gina108 píše:
Tak u manžela asi musíš dle zákona za to plnit manželské povinnosti. O přátelských povinnostech jsem tedy nikdy neslyšela :nevim: :mrgreen:

Nie zo zakona mam akurat vyzivovaciu povinnost voci manzelovi ;) Kym na priatela sa mozem vybodnut hned ked ostane bez financii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.7.13 20:26
@smoulinka71 píše:
Proč na ni útočíš, ty jsi psala, že takové služby jsou normální a teď se nad tím pohoršuješ, to je fakt k smíchu dámy. Podle situace že? Jak se vám to hodí.

Nepsala jsemm, že je to normální a sama to tak nemám.
Nepohrdám ale ženou, která se dostane do situace, kdy o podobné věci přemýšlí. Narozdíl od zdejších některých rádoby moralistek, které žijí v identické situaci, jen s tím rozdílem, že jim za jejich služby platí manžel, nikoli milenec.

• Citovat
  • Upravit
17014
4.7.13 20:26
@káťa píše:
Až budeš někdy dělat takovou práci jako já a vydělávat tolik, co já, tak si můžeme tykat ;)
Ale i tak ze sebe narozdíl od tebe nedělám hogo fogo a úplně na rovinu přiznám, že pokud nějaká ženská to štěstí dobrou práci dělat nemá, tak není spodina jen kvůli tomu, že si najde milence, který jen ochoten jí finančně vypomoci.
To hogo fogo tu ze sebe dělaj ženský, který se chovají úplně stejně jako ta zakladatelka, jen to mají posvěcené svazkem ;).
Jinak na tvoje příspěvky už reagovat nebudu, protože přestože jsi samozvaný výkvět této diskuse, nenapsala jsi tady jediný rozumný argument k tématu kromě vyvyšování své vlastní osoby a morálky :nevim:

Myslíš prostitutku? :mrgreen: nějak nevím, z jakého titulu bych ti měla vykat :jazyk: Je otázka, kdo z nás dvou je bohatší, zda ty s kupou peněz, nebo já, která zná svou cenu a má manžela, kterej ji nepovažuje za ku*vu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.7.13 20:27
@Jasněnkaa píše:
tak to je hustý :mrgreen:

Tady je zrovna ukázka toho, že socka není chudá co se peněz týče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek