Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hafana píše:
No super..takže když to tady čtu..když jsem vdaná, tak jsem vlastně ku@va.Zatímco když budu chrápat se ženáčema, tak jsem hvězdaNo tvl já čumím, fakt
To nikdo nenapsal ![]()
Ale napsala jsem, že není takovým rozdílem, když žena přijímá finanční výhody jako jeho manželka anebo jako jeho nemanželka. Obojí je svým způsobem obchod a nevím, proč by se ženská, která bere peníze od manžela, měla posmívat či pohoršovat nad takovou, která je bere od milence
![]()
Já sama to tak nemám, jsem ve partnerském spokojeném vztahu (já rozvedená, on rozvedený), ale takovéhle pseudomoralizování je mi proti srsti.
V životě by mě nenapadlo kolik se najde ženských s takovýma názorama. Asi jsou hodně nešťastné a chlapi jim v životě hodně ublížili, jinak mi to hlava nebere ![]()
@káťa píše:
To nikdo nenapsal
Ale napsala jsem, že není takovým rozdílem, když žena přijímá finanční výhody jako jeho manželka anebo jako jeho nemanželka. Obojí je svým způsobem obchod a nevím, proč by se ženská, která bere peníze od manžela, měla posmívat či pohoršovat nad takovou, která je bere od milence![]()
Já sama to tak nemám, jsem ve partnerském spokojeném vztahu (já rozvedená, on rozvedený), ale takovéhle pseudomoralizování je mi proti srsti.
tak je snad trochu rozdíl mezi tím když jsem vdaná, mám svoji rodinu anebo když se tahám se ženáčem, který má někde svoji rodinu.To je tak těžké pochopit?
@Karin nepřihl píše:
Tak opět trocha té dramatizace a zveličování, co? Fakt nechápu, kde se to v některých babách bere.
já nechápu kde se v některých babách bere shazovat manželku a vyzdvihovat milenku
@Karin nepřihl píše:
Ale tady, pokud jsem dobře četla, nikdo netvrdil, že ten, kdo si za sex nechá platit (i naturálie jsou platba) není prostitutka, tak proto nechápu, ten strašný hněv zdejších „správňáckých a čestných“ maminek
. Tady jde o to, že někdo tady tvrdí, že NIKDY, by nic takového neudělal, i kdyby chcípal hlady. To je blbina, páč, toto může tvrdit jenom ten, kdo byl v podobné situaci a měl pocit, že jinou možnost nemá.. To ostatní jsou chvásťácké kecy. Jinak, pro mě je daleko lepší a přijatelnější, než když si taková samoživitelka pořídí milence, který ji takto obdarovává, než když vzorné maminky š. kají první ligu a střídají to jako ponožky a zadarmo
. Jak se takovým ženám říká? Takže k.rva a k.rva je velký rozdíl. Nesnáším pokrytce a že jich tady je
Trošku mi tady připomínáte takovou skupinku „správňáckých“ maminek u nás ve městě, které s pohrdavým výrazem pomlouvají jiné, že je taková a maková a že ony by nikdy… Fakt nechápu, co se pořád někdo musí s–t do druhých a když už, tak to jde říct normálně, ale ono se to musí zdramatizovat, co?
Nevšimla jsem si, že by dotyčná psala, že nemá dát co dětem na talíř, že by děti brečely hladem.Pro mě jakákoli ženská, maminka nemaminka, která si přivydělává prodejem těla, prostě prostitutka svého druhu je. Už jen to, že o finanční odměně za sex uvažuje, ji do této kategorie staví. Ostatní výlevy na adresu vdaných žen nemá cenu komentovat, je to výlev spodiny.
@Burj Chalifa píše:
Nevšimla jsem si, že by dotyčná psala, že nemá dát co dětem na talíř, že by děti brečely hladem.Pro mě jakákoli ženská, maminka nemaminka, která si přivydělává prodejem těla, prostě prostitutka svého druhu je. Už jen to, že o finanční odměně za sex uvažuje, ji do této kategorie staví. Ostatní výlevy na adresu vdaných žen nemá cenu komentovat, je to výlev spodiny.
naprostý souhlas
@kuti píše:
A příjde mi, že tu opravdu všechny „spokojeně“ vdané moralizují, jaké je to hrozné nechat si dát peníze od ženatého chlapa…jakou tím ze sebe zakladatelka dělá matrac…proč s někým nespí zadarmo, tedy samozřejmě s někým nezadaným
Není to také třeba trochu o tom, že se bojíte, že by si někoho mohl vydržovat i ten váš? Že se bojíte ohrožení svého rodinného klidu a pohody, kdy se chlap postará a peníze sype jen doma???
tohle vypada uz na nemoc ![]()
@káťa píše:
To nikdo nenapsal
Ale napsala jsem, že není takovým rozdílem, když žena přijímá finanční výhody jako jeho manželka anebo jako jeho nemanželka. Obojí je svým způsobem obchod a nevím, proč by se ženská, která bere peníze od manžela, měla posmívat či pohoršovat nad takovou, která je bere od milence![]()
naprostej souhlas
![]()
@Burj Chalifa píše:
Hele, už jsem hodně OT, ale zajímalo by mě, pokud by tvoje kámoška byla prostitutka, tak s ní končíš? A kdyby šou. tala zadarmo, tak by to nevadilo? Já mám prostě jenom z této diskuze takový pocit šíleného pohrdání. Ty holky nikoho nenutí, aby s nimi spal za peníze. Docela bych chápala pohrdání nad chlapem, který si za to musí platit, ale ty ženské ani v nejmenším neodsuzuju. Jinak, jestli si ženatý chlap za to musí platit, tak chyba bude spíš v manželce, než v prostitutce ![]()
@Karin nepřihl píše:
Hele, už jsem hodně OT, ale zajímalo by mě, pokud by tvoje kámoška byla prostitutka, tak s ní končíš? A kdyby šou. tala zadarmo, tak by to nevadilo? Já mám prostě jenom z této diskuze takový pocit šíleného pohrdání. Ty holky nikoho nenutí, aby s nimi spal za peníze. Docela bych chápala pohrdání nad chlapem, který si za to musí platit, ale ty ženské ani v nejmenším neodsuzuju. Jinak, jestli si ženatý chlap za to musí platit, tak chyba bude spíš v manželce, než v prostitutce
Přátele si mezi spodinou, kam prostitutky patří, nevybírám, tedy takovou „kámošku“ opravdu nemám.
@Aragua píše:
No a zase sme u toho, za šlapkou jde ten chlap. Ona by škodila pokud by měla svého přítele a manžela, ale nemá. Ty máš hold pocit, že za všechno může ženská co se prodává, já tvrdím, že je to na chlapovi. Pokud chce bude své ženě věrný a nějaká protitutka to neovlivní, pokud nechce tak i kdybys je všechny vymetla z okolí tak on si zajede do vedlejšího města.
Jáo voze, ty o koze
Já už na to fakt nemám, to je jak u blbých na dvorečku.
ne fakt, odmítám to psát pořád dokola ![]()
@hafana píše:
No super..takže když to tady čtu..když jsem vdaná, tak jsem vlastně ku@va.Zatímco když budu chrápat se ženáčema, tak jsem hvězdaNo tvl já čumím, fakt
Vítej na emiminu ![]()
Ale tahle diskuse není o vdaných ženách versus milenkách, to jste si ještě nevšimly, dámy moralistky??? ![]()
Je to o ženské, která může mít milence, ze kterého jí kápne nějaká ta finance. A nejvíce tu k. rvují a prostitutkují ty, které jsou rovněž zajištěné finance od mužského. A svým způsobem, obojí je obchod, ať již vztah manželský, či milenecký…Tím, že jste vdané, se přece nemáte právo povyšovat nad ty nevdané a nejste kvůli tomu světice, dámy
Změnit se to může raz dva a pak bude te tou podle vás „spodinou“ vy, tak bacha na to.
Jinak ještě jednou opakuji, nejsem zapšklá a mám fungující láskyplný vztah.
Jen prostě nemám ráda takovouto pseudomorálku a „supermaminkovství“.
Tak opět trocha té dramatizace a zveličování, co? Fakt nechápu, kde se to v některých babách bere.