Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kuti píše:
A příjde mi, že tu opravdu všechny „spokojeně“ vdané moralizují, jaké je to hrozné nechat si dát peníze od ženatého chlapa…jakou tím ze sebe zakladatelka dělá matrac…proč s někým nespí zadarmo, tedy samozřejmě s někým nezadaným
Není to také třeba trochu o tom, že se bojíte, že by si někoho mohl vydržovat i ten váš? Že se bojíte ohrožení svého rodinného klidu a pohody, kdy se chlap postará a peníze sype jen doma???
Já jako spokojeně vdaná „moralistka“ ti za sebe můžu říct, že i já jsem udělala spoustu chyb a omylů, než jsem potkala současného manžela. Jenže taky ti můžu říct, že ačkoli jsem na tom byla jakkoli mizerně, nikdy jsem se nesnížila k tomu, abych s někým spala za peníze. Vždy se dá najít nějaká jiná možnost. Kdo chce hledá možnosti, kdo nechce hledá výmluvy.
@kuti píše:
A příjde mi, že tu opravdu všechny „spokojeně“ vdané moralizují, jaké je to hrozné nechat si dát peníze od ženatého chlapa…jakou tím ze sebe zakladatelka dělá matrac…proč s někým nespí zadarmo, tedy samozřejmě s někým nezadaným
Není to také třeba trochu o tom, že se bojíte, že by si někoho mohl vydržovat i ten váš? Že se bojíte ohrožení svého rodinného klidu a pohody, kdy se chlap postará a peníze sype jen doma???
Nebojim
chlap doma robi stojku, a ked mu pridaju, ci dostane odmenu tak nadsene klusa domov a mava s papierom, kolko ze to budeme mat ![]()
A uz vobec sa nebojim, ze by sa nejaka triasla na to, ze ju bude vydrzovat chlap s prijmom toho mojho
![]()
@kuti píše:
Taky nechápu, zakladatelka ještě ani nic neudělala a už je tady z ní šlapka. Moralistky by asi byly rády, kdyby mu na místě dala pár facek a řekla, ať si váží své ženy nebo tak něco, ale tohle není reálný život. Holt je potřeba se smířit s tím, že jistá skupina chlapů toto dělá a nepřestane a pak je také jistá skupina žen, která loví bohaté muže a nechá se vydržovat. Obě skupiny jsou celkem početné a aktéři většinou přesně ví do čeho jdou a já je za to rozhodně neodsuzuju. Nikoho tady taky nikdo nenutí, aby se do podobných skupin přidával. Pár podobnejch záletnejch chlapů znám a většinou jejich manželky velmi dobře ví koho doma mají.
@smoulinka71 píše:
@kuti Nezlob se, ale dělat někomu kurvu je nemorální. Zkus se vrátit do školy a tam ti to vysvětlí. Jestli si to někdo myslí, že je to správné, tak ať si to myslí. Je to jeho věc, ale nemůže říkat, že je to správné. Každý přeci musí vědět, že to správné není i blbec, ale jde o to, jak je každý ochotný se s tím smířit, pprotože někdo k tomu opravdu může mít důvody, ale to nedělá pro potěšení, ale třeba proto, že potřebuje zajistit děti.
Já pod pojmem „dělat kurvu“ vidím holku v domě s lucerničkou nebo někde na ulici, co se za peníze prodává kdekomu.
Posuzovat, jak to kdo má nastavené ve vztazích…a milenecký vztah je prostě vztah i kdyby byl jen o sexu…nebudu, to má každý jinak. A je to jejich věc, jestli si jako pozornost koupí kytku, romantický víkend, nové boty nebo dají peníze, aby si ten druhý prostě pořídil co potřebuje.
Je dost žen, které doma manželovi dle Tvých slov „dělají kurvu“, ale vám to tady všem příjde normální, protože jsou vdané a ten chlap je jejich??? Čtu tady v diskuzích…spi s ním víc, motivuj ho…když chlap nemá dost sexu k ničemu ho nepřiměješ, atd. Jako sorry, ale vrhat se jako vášnivě na manžela, aby mi doma vysypal peníze, to mi příjde zase pod úroveň manželky ![]()
@smoulinka71 jo a jinak, když jsi nakousla tu školu…mám vystudovanou teologie a Máří Magdalena rozhodně neměla jen jednoho partnera a ve škole nám vždy opakovali „Ty, kdož jsi bez viny, hoď po ní kamenem“…takže trocha tolerantnosti by neuškodila ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Tato manzelka sa ale nechala kupitA nechala sa kupit velmi rozumne, nie ako nasa zakladatelka. Ona je manzelka, je verna, ma prava a vyhody, ma meno, ktore samo o sebe moze fungovat ako kreditka, a az toho chlapa omrzi, ako manzelka ma pred zakonom tiez nejake prava. Naza zakladatelka sa tiez necha kupit, ale az toho chlapa omrzi, moze akurat tak ist hladat niekoho dalsieho, kto jej za sex natajnacku zaplati.
Aha, takže problém opravdu je v tom, že zakladatelka není vdaná a proto dostane jen jednorázové částky, než chlapa omrzí.
Správná ženská se má nechat koupit chytře = dohnat chlapa do svatby, aby měla jméno, pravidelný přísun a pak ještě dělení majetku ![]()
Teď už tomu rozumím…jak je to s tou láskou a věrností v manželství ![]()
@kuti píše:
Já pod pojmem „dělat kurvu“ vidím holku v domě s lucerničkou nebo někde na ulici, co se za peníze prodává kdekomu.
Posuzovat, jak to kdo má nastavené ve vztazích…a milenecký vztah je prostě vztah i kdyby byl jen o sexu…nebudu, to má každý jinak. A je to jejich věc, jestli si jako pozornost koupí kytku, romantický víkend, nové boty nebo dají peníze, aby si ten druhý prostě pořídil co potřebuje.Je dost žen, které doma manželovi dle Tvých slov „dělají kurvu“, ale vám to tady všem příjde normální, protože jsou vdané a ten chlap je jejich??? Čtu tady v diskuzích…spi s ním víc, motivuj ho…když chlap nemá dost sexu k ničemu ho nepřiměješ, atd. Jako sorry, ale vrhat se jako vášnivě na manžela, aby mi doma vysypal peníze, to mi příjde zase pod úroveň manželky
Prostituce (z lat. prostituere) je poskytování sexuálních služeb (obvykle manuální stimulace, orální sex, pohlavní styk nebo anální sex) za úplatu nebo jakoukoli jinou protihodnotu.[
Tak jsem ti říkala, že by ses měla vrátit do školy, nebo si přečíst, co to slovo prostitutka, neboli ku..va znamená, tvůj pohled asi nikoho nezajímá.
@kuti píše:
@smoulinka71 jo a jinak, když jsi nakousla tu školu…mám vystudovanou teologie a Máří Magdalena rozhodně neměla jen jednoho partnera a ve škole nám vždy opakovali „Ty, kdož jsi bez viny, hoď po ní kamenem“…takže trocha tolerantnosti by neuškodila
No tak to by jsi ho měla hodně rychle vrátit, tím bych se radši ani nechlubila.
@kuti píše:
Aha, takže problém opravdu je v tom, že zakladatelka není vdaná a proto dostane jen jednorázové částky, než chlapa omrzí.Správná ženská se má nechat koupit chytře = dohnat chlapa do svatby, aby měla jméno, pravidelný přísun a pak ještě dělení majetku
Teď už tomu rozumím…jak je to s tou láskou a věrností v manželství
Nebudu moralizovat ani nikoho posuzovat. Zalezi na tobe jestli do toho chces jit nebo ne. Jen si uvedom, ze na takovy vztah vzdycky doplatis ty a chlap z toho vyjde dobre. Muze se stat ze se do nej zamilujes, a pak v tom budes litat.nebo muze jednou privest do skolky prcka jeho zena a pak se budes citit trapne. Navic pokud ti neco takoveho nabidl na ferovku, tak v tom asi umi chodit a nedela to poprve. Temi vyhodami muze myslet darky, vylety, kdy doma manzelce rekne ze jede na sluzebni cestu.. muzete se stykat jako kamaradi. Aspon poznas co je to za cloveka a co od nej muzes cekat. pak se teprve rozhoduj, jestli do neceho takoveho jit a jestli ti to stoji za ty nervy.
@kuti píše:
Aha, takže problém opravdu je v tom, že zakladatelka není vdaná a proto dostane jen jednorázové částky, než chlapa omrzí.Správná ženská se má nechat koupit chytře = dohnat chlapa do svatby, aby měla jméno, pravidelný přísun a pak ještě dělení majetku
Teď už tomu rozumím…jak je to s tou láskou a věrností v manželství
Lenze oni su rodina. Posahana, pravda, ale rodina. On si ju nevydrziava, nema ju natajnacku, on sa k nej verejne hlasi, je to jeho zena.
Chcela by som vidiet ako sa k zakladatelke bude na verejnosti hlasit ten chlap co jej dava navrhy ![]()
@smoulinka71 píše:
Prostituce (z lat. prostituere) je poskytování sexuálních služeb (obvykle manuální stimulace, orální sex, pohlavní styk nebo anální sex) za úplatu nebo jakoukoli jinou protihodnotu.[
Tak jsem ti říkala, že by ses měla vrátit do školy, nebo si přečíst, co to slovo prostitutka, neboli ku..va znamená, tvůj pohled asi nikoho nezajímá.
I plnění manželských povinností je poskytováním sexuálních služeb za protihodnotu?
Pak je Prostitutkou každá žena i každý muž ![]()
@LUCIPERKA-ddub píše:
Já jako spokojeně vdaná „moralistka“ ti za sebe můžu říct, že i já jsem udělala spoustu chyb a omylů, než jsem potkala současného manžela. Jenže taky ti můžu říct, že ačkoli jsem na tom byla jakkoli mizerně, nikdy jsem se nesnížila k tomu, abych s někým spala za peníze. Vždy se dá najít nějaká jiná možnost. Kdo chce hledá možnosti, kdo nechce hledá výmluvy.
Tak gejša je taky placená prostitutka, jen tak mimochodem
. Luci, vážně si byla v situaci, kdy jsi zůstala sama se dvěmi krky a neměla si žádnou pomoc, jako např. rodiče apod? Nebo sama, myšleno pouze ty, a hlavně, BEZ DĚTÍ?
@kuti píše:
I plnění manželských povinností je poskytováním sexuálních služeb za protihodnotu?Pak je Prostitutkou každá žena i každý muž
A to jsi vyčetla kde?