Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

1
25.6.13 22:52

mám nabídku

Vlastně ani nevím, zda se zde svěřit. jsem rozvedená, průměrný výdělek, dceru ve školce, syn, ve druhé třídě. rodiče v invalidním důchodu. peníze jaksi chybějí. při vyzvedávání dcery jsem natrefila na tatínka, který vyzvedával kamaráda dcerky. poznal, jak jsem ustaraná. šli jsme společně na zmrzlinu. je ženatý, úspěšný, ale doma prý nic moc. je hezký, upravený, charizmatický. a teď k tomu hlavnímu.. je to krásný chlap, inteligentní, dobře situovaný. ale.. nabídl mi milenekcý vztah za výhody… máte někdo s tímto zkušenosti. je fajn, ale cítím se divně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
25.6.13 22:55

@karlbori
hustý.. nikdy bych do toho nešla, neměla bych na to žaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.6.13 22:57

Drzim ti palce. :) Bez do toho… Stejne se ti libi :) Uzijes si a jeste vezmes decka na dovcu :)

• Citovat
  • Upravit
25.6.13 22:58

8o 8o 8o a to jako ještě váháš, co dělat? Takovou nabídku bych odmítla.
Za prvé ublížíš jeho manželce a dětem a za druhé ublížíš i sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
@chatwenna píše:
Drzim ti palce. :) Bez do toho… Stejne se ti libi :) Uzijes si a jeste vezmes decka na dovcu :)

ja taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

@karlbori je blbý, když se budete potkávat ve školce :think: pokud do toho půjdeš, tak nejsi jediná kdo to takhle má, ale pozor! popsala jsi ho moc hezky, tak ať se nezamiluješ. Ber to jako že jsi šlapka, prostě to budeš dělat za prachy.

• Citovat
  • Upravit
11117

@karlbori
podobny dotaz uz to jednou byl, zkus pohledat. zakladatelce to vetsina tvrde nandala, ze o tom vubec uvazuje…

ja jsem toho nazoru, ze zalezi, jestli bys do vztahu(sexu) s nim sla i bez nabidky „vyhod“. pokud ano, tak zbytek uz je jenom o tom, jak se to poda a jak to kdo bere.
ono i drahe vecere, darky a dovolene, ktere plati jenom chlap, jsou taky „vyhody“, akorat v jine forme a nikdo se nad tim neuskliba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.6.13 22:59

Tohle záleí na tobě, musíš se rozhodnout sama. tohle na emimi asi envyřešíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.6.13 22:59

Měla bych problém s tím, že je ženatý, jinak bych nad tím možná i přemýšlela (byl by to vlastně přítel jako jakýkoliv jiný, od něj by sis taky vzala peníze nebo třeba dárky).
Podobná diskuse na téma „sex za výhody“ už tu před pár dny byla, tak ji zkus najít a počíst si, rozjela se tam docela slušná diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.13 23:00

@chatwenna 8o 8o 8o a to že si bude připadat jako děvka, je vedlejší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
25.6.13 23:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
25.6.13 23:01

@LUCIPERKA-ddub To by si mohla pripadat jak devka kazda zenska v domacnosti :)

• Citovat
  • Upravit
8959
25.6.13 23:02

Podle mě to je zvrácené.. Představ si, že ty jsi ta manželka takovýho dárečka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.13 23:02

Radši anonymně, bohužel zrovna prožívám peklo díky tomu, že partner a otec našich dětí mně zahýbal s milenkou, dopadlo to katastroficky, nakonec od nás odešel a ještě s ní čeká dítě. nevěra se mi opravdu hnusí, být tebou, nedělám to. ublíží to jeho rodině, ty bys z toho asi taky neměla nejlepší pocit, a´t je ta jeho nabídka sebelákavější.

• Citovat
  • Upravit
31278
25.6.13 23:05

@LUCIPERKA-ddub no když se to tak vezme, tak každý chlap si za sex platí.
Někdo večeřemi, někdo dárky, někdo udělá stojku po výplatě…
jen zde se to nijak nezaobaluje…

nicméně pro mě by byl základ to, že je ženatý, že bych ho (nebo jeho ženu) měla potkávat denně ve školce, na to bych neměla nervy určitě. Jinak by asi hodně záleželo, jak moc by se mi ten chlap líbil, jak moc by mi dával najevo, že si platí (nechá peníze ráno na nočním stolku? nebo udělá nákup nebo něco zaplatí?), jak by se choval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí