Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ali-Ali píše:
@Lejaa
a kdyby se manzelky vic staraly o manzely a pracovaly na vztahu, tak by jich mozna tolik nebehalo za mladyma svobodnyma holkama…
(a to rikam jako manzelka)to bych ani neřekla jsou chlapy co si rádi z toho rodinného vztahu odskočí i když se manželka stará, takže to o tomhle není, chlap si rád užije něco jiného i když mu to doma funguje a řeší se chod rodiny, tak si odskočí za někým kde se tohle nebude probírat a žádné starosti
Podle mě ten aspekt jestli mu to doma funguje nebo ne není v tomto případě vůbec důležitý, nabízí přece zábavu a ony výhody, ne vztah
On je dospělý, svéprávný a ví, co dělá.. pokud je ti sympatický příjemný.. jsi sama.. proč do toho nejít…
Nešla bych v případě, že bych sama měla partnera nebo by mi byl ten dotyčný nepříjemný nebo nesympatický…
Já to tak kdysi chvilku měla. šla jsem do toho s vědomím, že má doma ženu, děti, spokojené manželství, neuspokojivý sex… nic jsme si neslibovali, nic mi nenalhával, prostě na rovinu vše… bylo to fajn a když přišel čas, skončilo to… ![]()
jeho žena se o mé existenci nikdy nedověděla… čili se tím netrápila, rodinu jsem nezničila, děti od táty neodvedla.. spíš prostě měli doma spokojenějšího tátu s uspokojenými potřebami víc v pohodě a já si s malou trošku vypomohla a v neposlední řadě si to užila
sex i trochu toho rozmazlování…
@chatwenna píše:
@Lejaa To se prave me netyka, ja jsem sama
Ale dle diskuzi se tyka poloviny holek na e-mimiAsi taky spatne hledaly
Si pockam, az se budes za sedm let rozvadet, pak ti to pripomenu
no, zenska, ktera zustala sama s ditetem, tak asi taky blbe hledala, ne?
@chatwenna Myslíte si, že vdaná žena nebo šťastně zadaná žena si nemůže dobře zasouložit. Věřte, že líp než vy! Myslím, že jste měla štěstí na blbečky hold a hlavně normální chlap by byl blázen kdyby s Váma byl. Jste fakt šílená. Závist? Jste k smíchu. Co by Vám kdo mohl závidět? To, že by jste spala s každým za peníze?
@Verca85 píše:
Zakladatelko, ja bych do toho sla byt tebou. Pokud se ti libi, rozumite si a nebude to tobe proti srsti, tak proc ne? Ty jsi svobodna, dospela a bez zavazku. Pokud ma mit nekdo vycitky, tak on. A to by jste si mile damy, moralistky, mely uvedomit v prvni rade. Na neveru jsou vzdy potreba dva a ne jen ta dotycna, ktera si s chlapem uziva.
Přesně ![]()
@Markittka napsala jsi to hezky a souhlasím s tebou
zakladatelko, pokud tě ten muž přitahuje a líbí se ti tak proč toho nevyužít, víš rovnou jak to je, tak proč si takhle nevypomoct finančně a přitom si užít
@Ali-Ali Jo. Ale podle mistniho folkloru jsem s nim mela zustat, hlavne abych proboha
nebyla svobodna
@Lejaa píše:
@chatwenna
jojo, připomeňjsi hotovej jasnovidec
pravdepodobnost je 1 ku 1, klidne bych si na to vsadila ![]()
@chatwenna píše:
Popisuju sebe pred materstvim.Co bude, az si budu znovu jista v kramflecich, netusim. Dokud nejsem srovnana sama se sebou, je nesmysl, abych k sobe pripoutala dalsi bytost.
A máš pravdu, skoro jako Exupéry. ![]()
Je mi smutno, kolik se najde bezcharakterních žen, které chtějí jen profitovat z cizího neštěstí. ![]()
@Alises píše:
@chatwenna Myslíte si, že vdaná žena nebo šťastně zadaná žena si nemůže dobře zasouložit. Věřte, že líp než vy! Myslím, že jste měla štěstí na blbečky hold a hlavně normální chlap by byl blázen kdyby s Váma byl. Jste fakt šílená. Závist? Jste k smíchu. Co by Vám kdo mohl závidět? To, že by jste spala s každým za peníze?
Tady si tykame
Ahoj
Ja jsem s nikym za penize nespala…
To se pletes. Pochybuju, ze vis neco o mem pohlavnim zivote.
A zavist..? Jo, treba ta svoboda… ![]()
@LUCIPERKA-ddub píše:
Je mi smutno, kolik se najde bezcharakterních žen, které chtějí jen profitovat z cizího neštěstí.
A kdo je nešťastnej? Chlap, že nemá sex nebo zakladatelka že nemá prachy?
@LUCIPERKA-ddub píše:Že ti není smutno z těch charakterních chlapů..to je zajímavý…
Je mi smutno, kolik se najde bezcharakterních žen, které chtějí jen profitovat z cizího neštěstí.