Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
chatwenna
26.6.13 00:12
@Virginia píše:
To bude diskuze naprd.
Někdo bude šťastně i když je chlap kurevník, protože by nikoho jinýho neměly třeba.Muselo by se to uvést slovy: Kdo je opravdu a upřímně vnitřně šťastný a spokojený ve fungujícím více než desetiletém manželství…atd atd atd.

To by byla jedina diskuze, kde by byl pouze zakladajici prispevek :-D Tahle a jeste ta moje o intubaci slznych cest :?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
@Ali-Ali píše:
@Jasněnkaa
cervene auto je podminka stastneho manzelstvi? tak to teda mame na cem pracovat :roll: :mrgreen:

jo, a barák, to jediný mi chybí ke štěstí, ale pracuji na tom pilně, včera jsem uvařila manželovi riziko, dneska měl játrovou omáčku s rýží, to půjde :think:

• Citovat
  • Upravit
13714

@Jasněnkaa prosím tě, tak si mě tam hned připiš, jo, já zítra po obědě nebudu mít čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164

@martina0310
Nevím zda-li to byla ironie nebo ne :mrgreen:,ale dík. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.6.13 00:13
@Ali-Ali píše:
tak rekneme, ze tomu chlapovi naprosto zasadne chybi dobry sex. rozhodne se to resit milenkou, ktere kupuje darky. a to je spatne…
a bylo by lepsi, kdyby manzelce rekl, ze se s ni rozvadi, odchazi od rodiny, podeli se majetek, probehnou soudy o deti, manzelka skonci na socialce, protoze samozivitelku s 2 detma nikdo nezamestna, deti prijdou o otce?
ale bude to tak lepsi, protoze on uz si muze s cistym svedomim hledat tu milenku?svet enni idelani, lide nejsou bezchybni. casto je to o tom, zvolit to mensi zlo…

Jo, takhle to mám já. Taky jsem měla období snížené chuti na sex, když jsem kojila a fakt jsem chlapovi na rovinu řekla, že jestli si chce zaš..t jinde, tak klidně, pokud to provede bezpečně a pokud možno tak, abych to nevěděla. No a jestli to provedl, tak velmi dobře, neb fakt o ničem nevím :mrgreen:
Zas vím jsem si vybrala 8). Nejsem s blbem, kterej by se rozcházel kvůli každý pí. čovině. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@nela232 píše:
Omlouvám se že se do toho se–ru :oops: jen taková poznámka, podle mě jde spíš o to, že si udrží spíš vztah manželky, které s něvěrou počítají a nedělají ze svého manžela boha. Skálopevně věří, jaký mají super vztah a věrnost v něm. A pak sakra narazí. Nejde o to, že by si se měla rozvádět, jen jde o to že typy podobné tobě tak dopadnou. Ženské, které stojí nohama na zemi jsou na tom vždycky líp, to mi věř.

to jsi napsala krásně a pravdivě :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
@Tuco píše:
Tak z tohodle mi normálně zamrazilo až…hlavně poslední dvě věty…kam až se dá pozvednout praní smradlavejch ponožek jsem neměla dodnes ani tušení… :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ty mi davas sodu…
  • Citovat
  • Upravit
1133
@Tuco píše:
Tak z tohodle mi normálně zamrazilo až…hlavně poslední dvě věty…kam až se dá pozvednout praní smradlavejch ponožek jsem neměla dodnes ani tušení… :mrgreen:

:D :mrgreen: Ty jsi to vystihla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
26.6.13 00:14
@Virginia píše:
@Jasněnkaa prosím tě, tak si mě tam hned připiš, jo, já zítra po obědě nebudu mít čas :mrgreen:

ok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8959
26.6.13 00:15
@nela232 píše:
Omlouvám se že se do toho se–ru :oops: jen taková poznámka, podle mě jde spíš o to, že si udrží spíš vztah manželky, které s něvěrou počítají a nedělají ze svého manžela boha. Skálopevně věří, jaký mají super vztah a věrnost v něm. A pak sakra narazí. Nejde o to, že by si se měla rozvádět, jen jde o to že typy podobné tobě tak dopadnou. Ženské, které stojí nohama na zemi jsou na tom vždycky líp, to mi věř.

to máš pravdu.. ale já si nepamatuji, že bych za celou diskuzi promluvila o svém manželovi :-) Ani jsem ho neoznačila za boha a se svatozáří:-) Já jsem si svý taky prožila a nohama na zemi stojím někdy až moc. O to víc se mi tyhle názory hnusí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
@nela232 píše:
@chatwenna
No snad jo :-) třeba se zadaří, já jdu do manželství, ale s tím, že je to dobrý otec, umí se postarat o rodinu a hlavně umí mě podržet a podpořit ve všem co si zamanu a při každém trápení. To je pro mě prioritní a samo ten sex, který musí být aby nezasouval jinde.Ale i tak se to může stát je to jen člověk né stroj. Takže jak píšeš snažím se nebýt naivka, ale vnímat reálný svět. A nikdy si nebudu na 100 procent jistá tím, že je mi věrný ani nechci. Takhle mi to vyhovuje. :kytka:

Tak by to melo byt!! Stat nohama na zemi…

Je tu jedna diskuze - „Kdo ma nejskvelejsiho manzu pod Sluncem“ - a co tam jsou za perly :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
164
@renda81 píše:
to jsi napsala krásně a pravdivě :hug: :palec:
:oops: děkuju :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.6.13 00:16
@Tuco píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kuuua a já debil jsem nakázala chlapovi, aby si pral ty svý chemický zbraně sám. To jsem to pěkně pos.rala, že? Koukám základ šťastného manželství v hajzlu :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.6.13 00:16
@Jasněnkaa píše:
jo, a barák, to jediný mi chybí ke štěstí, ale pracuji na tom pilně, včera jsem uvařila manželovi riziko, dneska měl játrovou omáčku s rýží, to půjde :think:

Hele, ti teda ale fakt nevím, barák máme, ale auto teda jedno stříbrný a druhý bílý, myslíš, že je možný, že můžu být šťastná i s auty těchto barev? Můžu být šťastná i přesto, že fusekle peru výhradně kvůli tomu, abychom nechodili bosí a kupování nových se pro pět lidí celkem prodraží?
Můžu být štastná, i když mám i to, co nechci? Třeba ty husy, co chlap dotáhnul?
Já snad nakonec zjistím, že to všechno byl klam.
Radši mě tam teda nepiš. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 00:17
@Gina108 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: kuuua a já debil jsem nakázala chlapovi, aby si pral ty svý chemický zbraně sám. To jsem to pěkně pos.rala, že? Koukám základ šťastného manželství v hajzlu :think: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: A ja chtela jit spat…
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí