Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chatwenna píše:
Popisuju sebe pred materstvim.Co bude, az si budu znovu jista v kramflecich, netusim. Dokud nejsem srovnana sama se sebou, je nesmysl, abych k sobe pripoutala dalsi bytost.
Ale tos stejně udělala tím, že máš dítě… To je mnohem větší závazek… ![]()
Nečetla jsem radši celou diskuzi, pokud jsi ty sama a on se ti líbí, šla by jsi do toho teoreticky i bez výhod, tak proč ne. To, že je ženatý je i výhoda pro tebe, nebude o tom nikde mluvit
ale teda, pozor aby jsi potomnechtěla vztah a nerozbila tak rodinu třeba, ujasni si co vlastně očekáváš od takového „vztahu“
Holky co to pobuřuje, tohle je bohužel realita, chlapi a i některé ženské jsou prostě takové, nevěra je tak moc rozšížená, vidím to kolem sebe, opravdu málo kdo nikdy nezahl. Bohužel holý fakt dnešní doby ![]()
@Lejaa píše:
Podle mě to je zvrácené.. Představ si, že ty jsi ta manželka takovýho dárečka..
Když to nebude dělat se zakladatelkou, tak to bude dělat někde jinde…Očividně je prostě takový
No já bych do toho nešla. Je ženatý. A že ve vztahu nic moc? No, tak kdyby řekl, že jim to klape, jen si potřebuje vrzat někde jinde, tak by jsi do toho určitě nešla.
Ale pro mě by bylo to morální hledisko problém. Kdyby ženatý nebyl (nebo s ženou nežil), tak bych „za výhody“ s pěkným chlapem dovedla spát.
Nešla bych do toho, už jen tím, jakým stylem ti to ten chlap nabídl, by se v mých očích totálně degradoval. Nepřekvapuje mě, co tu některé píšou - doba je prostě teď taková. Což ovšem neznamená, že já se musím chovat stejně stádně, jako ty ostatní - a taky nebudu. A věřím, že by se našla spousta dalších slušných ženských, které to vidí stejně. Sama sebe bych si nemohla vážit, kdybych na to přistoupila a to je pro mě podstatné. Ze situace nijak nevyplývá, že by zakladatelka neměla čím nakrmit děti a měla akutní nedostatek čehokoli. Některé nechť prominou, ale š*ukat kvůli materiálním výhodám - to něco vypovídá o jejich úrovni, která je zřejmě nevalná.
@kate02 Ale dite bezvyhradne miluju.
Omezovat se kvuli nekomu cizimu uz bych (zatim) nezvladla.
Takže dělat prostitutku. Hm. Člověk má prý vždycky na výběr. Takto sama sebe degradovat, to chce žaludek.
Docela mně pobavilo, jak to pán má doma „nic moc“. Pokud si platí štětky, tak se ani nedivím. ![]()
Hm škoda, že je ženatý, kdyby neměl rodinu a byla bych v tvoji finanční situaci, tak bych do toho asi šla
Příspěvek upraven 26.06.13 v 09:39
@nepř. G12 píše:
Nesmíte brát všechno tak smrtelně vážně
No nevím, já si s ním začnu, pak přiběhne zhrzená manželka, čapne mě za drdol a hodí z útesu? Díky nechci
![]()
@Kakika píše:
No nevím, já si s ním začnu, pak přiběhne zhrzená manželka, čapne mě za drdol a hodí z útesu? Díky nechci![]()
tak leda ostříhat na ježka ![]()
Za peníze bych za to nešla. Se ženatým možná, ale nesměl by mít malé děti a muselo by jít čistě o sex.
Ale neodsuzuju, chápu, že v životě se může stát všelicos.
Radím řiď se svědomím - i kdybys měla jíst trávu..