Mám nabídku - milenecký vztah s výhodami

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karfice
26.6.13 08:51

Šla bych do toho a hned. Pokud nemá doma „nic moc“ spíš nic než moc, nechat se vydržovat alespoň kvůli dětem. Měla bys peníze, mohla by sis dovolit jet s dětmi k moři…

• Citovat
  • Upravit
16694
26.6.13 08:52
@nepř. G12 píše:
tak leda ostříhat na ježka :mrgreen:

aby mě pak ještě chtěl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
26.6.13 08:56
@Jasněnkaa píše:
Holky, nevím jak je na tom zakladatelka finančně. Pokud bych neměla co dát dětem do hrnce tak bych do toho šla, rozhodně lepší než dát děti do děcáku nebo jim nemoct dát pořádně najíst.@chatwenna není moc hezké nazývat manželky kurvami.

To může plácat jenom nanynka, která manželkou není a kdoví, jestli se svými názory někdy bude :lol: :lol: Manželka NIKDY nemůže být od muže placená, protože v manželství jsou veškeré příjmy společné :pankac: :pankac: :pankac: jako zakladatelky dotaz… Je mi na blití spíš z některých odpovědí a souhlas, na každou svini se vaří voda. Jenom se vždycky bavím, jak vlastně je morálka a sebeúcta tady na emiminu zavrženíhodná 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 09:02

@araw No jo, vzdyt jsem nazvala manzelky kur… s papirem. Maji prave papir, ze majetek je spolecny, ackoliv se o nej nijak nepricinily ;-)

Manzelstvi je finance vyhodne. Je tomu tak od nepameti. :-)

EDIT: Jsem netusila, ze i ty patris mezi ty, co je pro ne manzelstvi stredobod vesmiru a bez manzela si pripadas menecena :mrgreen:

Příspěvek upraven 26.06.13 v 09:04

• Citovat
  • Upravit
17014
26.6.13 09:02
@Lejaa píše:
když si nedokážeš najít inteligentního, zbyde ten blbeček no :mrgreen:
:potlesk: :palec: Je vidět její inteligence a její výběr. Vybrat si neumí, protože kdyby jo, vělděla by, že se dá perfektně souložit i s manželem. :mrgreen: :pankac: K tomu netřeba roztahovat nohy dvakrát do týdne cizím chlapům, který v ní uviděj vždycky jen vagínu :pankac: :pankac: No jo, ale inteligentní chlap si blbou a tupou ženskou brát nebude, pak teda zbývají jen ti druzí :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
26.6.13 09:05
@chatwenna píše:
@araw No jo, vzdyt jsem nazvala manzelky kur… s papirem. Maji prave papir, ze majetek je spolecny, ackoliv se o nej nijak nepricinily ;-)Manzelstvi je finance vyhodne. Je tomu tak od nepameti. :-)

Já se teda přičinila dost podstatně. :P
A nebyl pro mně problém, ty peníze použít pro společný prospěch. Protože jsme pár/parťáci/manželé/rodina. Tím manželstvím to ostatním deklarujeme. Že si můžou políbit… perdel. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 09:06
@araw píše: :potlesk: :palec: Je vidět její inteligence a její výběr. Vybrat si neumí, protože kdyby jo, vělděla by, že se dá perfektně souložit i s manželem. :mrgreen: :pankac: K tomu netřeba roztahovat nohy dvakrát do týdne cizím chlapům, který v ní uviděj vždycky jen vagínu :pankac: :pankac: No jo, ale inteligentní chlap si blbou a tupou ženskou brát nebude, pak teda zbývají jen ti druzí :mrgreen: :mrgreen:

A proto se kazde druhe manzelstvi rozvadi, ze? :-D Protoze ja jsem jedina blbka, ktera s neumela vybrat.

Ale jak uz jsem tady psala. Existuje pravdepodobnost 1 ku 1, ze i ty se rozvedes… :-D

• Citovat
  • Upravit
17014
26.6.13 09:06
@chatwenna píše:
@araw No jo, vzdyt jsem nazvala manzelky kur… s papirem. Maji prave papir, ze majetek je spolecny, ackoliv se o nej nijak nepricinily ;-)Manzelstvi je finance vyhodne. Je tomu tak od nepameti. :-)

Holka, holka, ty o manželství nevíš nic, viď? Měla jsi vůbec rodiče? protože co ty máš za hodnoty fakt jen zírám a ne jen tady. ty si myslíš, že se ženy o společný majetek nepřičinily? :think: :think: Tvůj život musí být fakt strašnej, docela je mi tě i líto. Fuj, neměla bych s tebou ani na hodinu, ta zahořklost, samota a to, že si tě nikdo neváží z tebe úplně křičí. ale tak třeba! se ti jednou poštěstí a potkáš někoho, kdo z tebe udělá člověka, který bude mít city, jinak budeš mít asi dost špatnej a smutnej život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
26.6.13 09:07

@vendulka72 Ja neustale ziram, jak jsou lidi vztahovacny… 8o
Nehlede na to, ze si nekteri mysli, ze si manzelstvim nekoho pripoutali… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
26.6.13 09:09
@araw píše:
Holka, holka, ty o manželství nevíš nic, viď? Měla jsi vůbec rodiče? protože co ty máš za hodnoty fakt jen zírám a ne jen tady. ty si myslíš, že se ženy o společný majetek nepřičinily? :think: :think: Tvůj život musí být fakt strašnej, docela je mi tě i líto. Fuj, neměla bych s tebou ani na hodinu, ta zahořklost, samota a to, že si tě nikdo neváží z tebe úplně křičí. ale tak třeba! se ti jednou poštěstí a potkáš někoho, kdo z tebe udělá člověka, který bude mít city, jinak budeš mít asi dost špatnej a smutnej život
:-D To je komicke.. Kdyz nekdo nesdili ty vase naivni predstavy, tak je okamzite zahorkly :-D
Ja zase doufam, ze nikdy neskoncim jako ty, co tvrdi, ze az partnerstvi z nich udelalo celeho cloveka. Nastesti jsou mezi nami holky, co si vazi sami sebe a umi zit sami za sebe, at uz s chlapem nebo samy :-)
  • Citovat
  • Upravit
26093
26.6.13 09:12
@chatwenna píše:
A proto se kazde druhe manzelstvi rozvadi, ze? :-D Protoze ja jsem jedina blbka, ktera s neumela vybrat.Ale jak uz jsem tady psala. Existuje pravdepodobnost 1 ku 1, ze i ty se rozvedes… :-D

Rozvádí se iproto, že očividně je pro spoustu lidí jednodušší „jíto dům dál“, než na tom vztahu pracovat… :jazyk: A to je čím? Aaaaano, tím, že se najde dost lidí, kterým je u zadní části těla, že partner je už zadanej… :nevim: to je o té morálce, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
26.6.13 09:15

No já bych tu debatu shrnula asi tak: Každá liška chválí svůj ohon, a která ho nemá, říká, že lepší být bez něj.
Objektivně - lišky s krásnýma hebkýma a pěstěnýma ohonama jsou přece jen hezčí, že jo. Tudíž pěkné a fungující manželství je pro člověka obvykle příjemnější stav než samota.
Já taky cítím z Chatwenny zklamání a nedůvěru vůči vztahům. On člověk může žít sám za sebe i v manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.13 09:17
@Ali-Ali píše:
@karlbori
podobny dotaz uz to jednou byl, zkus pohledat. zakladatelce to vetsina tvrde nandala, ze o tom vubec uvazuje…ja jsem toho nazoru, ze zalezi, jestli bys do vztahu(sexu) s nim sla i bez nabidky „vyhod“. pokud ano, tak zbytek uz je jenom o tom, jak se to poda a jak to kdo bere.
ono i drahe vecere, darky a dovolene, ktere plati jenom chlap, jsou taky „vyhody“, akorat v jine forme a nikdo se nad tim neuskliba.
:palec: :palec:

Já bych do toho šla :nevim: No co, sex ti určitě taky chybí a milenec s výhodama, proč ne :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.13 09:20
@Lejaa píše:
Podle mě to je zvrácené.. Představ si, že ty jsi ta manželka takovýho dárečka..

Po mých zkušenostech-ano šla…Je to jeho svědomí ne moje a na mě se v životě taky nikdo neohlížel, možná to zní sobecky, ale jeho milenky na mě taky nemyslely, takže co, nevezme to ona, vezme to jiná

• Citovat
  • Upravit
nepř. G12
26.6.13 09:24

Super, už se sbíhají amatérští psychologové :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení